TURKUVAZ VAKFI KURULDU:BERAT ALBAYRAK DA KURUCULARI ARASINDA...

TURKUVAZ VAKFI KURULDU:BERAT ALBAYRAK DA KURUCULARI ARASINDA...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, Ömer Faruk Kalyoncu, 500 bin TL mal varlığıyla "Turkuvaz" isimli vakıf kurdu.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak ve Ömer Faruk Kalyoncu, 500 bin TL mal varlığıyla "Turkuvaz" isimli vakıf kurdu. Vakfın Yönetim Kurulu'nda Berat Albayrak'ın eşi Esra Albayrak ile Kübra Kalyoncu da yer alıyor.

"Turkuvaz Vakfı"nın kuruluşuna ilişkin ilan Resmi Gazete’de yayımlandı. İstanbul adresli vakfın kurucuları Berat Albayrak, Serhat Albayrak ve Ömer Faruk Kalyoncu olarak kaydedildi.

Mal varlığı 500 bin TL olan vakfın amacı “Basın, yayın, medya, iletişim, kültür ve eğitim etkinliklerinde bulunmak ve bu alanların gelişimine destek olmak, eğitici, sosyal, kültürel faaliyetleriyle ülkemizin gelişimine katkıda bulunmaktadır” şeklinde açıklandı.

Vakfın Yönetim Kurulu Berat Albayrak, Esra Albayrak, Serhat Albayrak, Kübra Kalyoncu ve Ömer Faruk Kalyoncu'ndan oluşuyor. 


Haber Kaynak : ANKA HABER