SAMANDAĞ BELEDİYE BAŞKANI ERYILMAZ'DAN HALK BULUŞMASI

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, ilçe sakinlerinin yoğun katılımıyla Yeni Çarşı Salonu’nda ‘halk buluşması’ gerçekleştirdi. Eryılmaz, toplantıda 3 yıllık icraatını ve bundan sonra yaşama geçirecekleri projeleri anlattı.

YEREL 25.08.2022 21:31:00 0
SAMANDAĞ BELEDİYE BAŞKANI ERYILMAZ

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, ilçe sakinlerinin yoğun katılımıyla Yeni Çarşı Salonu’nda ‘halk buluşması’ gerçekleştirdi. Eryılmaz, toplantıda 3 yıllık icraatını ve bundan sonra yaşama geçirecekleri projeleri anlattı.

Halk buluşmasına, CHP İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı ve ilçe yönetimi, İyi Parti Samandağ İlçe Başkanı Seyran Ziroğlu, İyi Parti Defne İlçe Başkanı Meriç Fatmaoğulları, CHP Samandağ İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber ve yönetimi, CHP Samandağ İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, Samandağ Belediyesi Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Eryılmaz, toplantıda yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Bu toplantı bizim 3 yıllık icraatlarımızı ve bundan sonraki projelerimizi siz değerli halkımıza sunma toplantısıdır. Bizleri kırmadığınız ve bizlere iştirak ettiğiniz için, bize omuz verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

3 yılımızı doldurduk. Ancak pandemiden dolayı 2 yıldır doğru düzgün toplantı yapamıyoruz. Tabi vatandaşlarımız da haklı olarak neden toplantı yapmıyoruz, neden bir araya gelemiyoruz diye serzenişte bulunuyorlardı. Biz de sağlık güvenliği sebebiyle toplantılarımızı arzu ettiğimiz şekilde yapamadık. Bugüne kısmet oldu. Arkadaşlarımıza da bu konu ile alakalı bizim 3 yılda yaptığımız icraatlarımızı bir video sunumu haline getirmelerini söyledim. Siz değerli halkımıza 3 yıllık faaliyetlerimizi video sunumu ile takdim edeceğiz.

Biz göreve geldiğimizde, gerçekten belediyenin durumu içler acısıydı. Belediye belediye olmaktan çıkmış, kurumsal kimliğinden uzaklaşmış, maalesef hizmet üretemeyen, sorunlara müdahale edemeyen bir yapıdaydı. Önce oradan başladık. Belediyemizi kurumsal bir kimliğe kavuşturduk. Eksiklerimizi, ihtiyaçlarımızı karşıladık, eksik araçlarımızı, eksik ekipmanlarımızı tamamladık.

Eksik noktalarda olan personellerimize, özellikle alanda takviyeler yaptık ve Samandağ Belediyesini işler bir belediye haline getirdik. Bu bizim bayağı bir zamanımızı aldı. Bütün bu ekonomik sıkıntılara rağmen Samandağ’ın 75 yıllık tarihinde bugüne kadar görmediği hizmetleri biz ilçe halkının hizmetine sunmaya çalıştık. Gece gündüz çalıştık, pandemi sürecinde çalıştık, sokağa çıkma yasağında çalıştık, hafta sonları çalıştık, karda çalıştık, yağmurda çamurda çalıştık ve Samandağ’da gerçekten hepimizin rahatsız olduğu, hepimizin hayatına bir şekilde olumsuz çıkan sorunları tek tek ortadan kaldırmaya çalıştık.

Önemli projelerin altına imza attık ve önemli projelerimizi önümüzdeki süreçte inşallah hayata geçirmeye çalışacağız. Kapalı Spor Salonu ile Stadyum arasında 33 bin metrekarelik kendi kaderine terk edilmiş, bataklık bir alan var. Çöplerin döküldüğü, Samandağ sahiline yakışmayan bir manzara, oraya gittik ve İlçe Spor Müdürlüğü’ne tahsis edilmişti, orayı kiraladık. Orası ile ilgili çok güzel bir proje hazırladık. Orada Samandağ’ın bütün ihtiyacını karşılayacak bir mesire alanı olarak projelendirdik. Şimdiden halkımıza hayırlı, uğurlu olsun.”

 

Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,81% -0,09
  • EURO

    43,67% 0,71
  • GRAM ALTIN

    4036,63% 0,90
  • Ç. ALTIN

    6550,35% 0,00

EKREM İMAMOĞLU, ATATÜRK'ÜN SÖZLERİYLE GENÇLERE SESLENDİ

ÖZGÜR ÖZEL: "BU MÜCADELEYE NEFER KAZANDIRMAK HEPİMİZİN BOYNUNUN BORCUDUR"

ESKİ ABD BAŞKANI JOE BİDEN'A KANSER TEŞHİSİ KONULDU

'HAYALET' SINIFLAR PATLADI: YÜZLERCE KİŞİNİN DİPLOMASI İPTAL EDİLDİ

ERDOĞAN ARINÇ'IN BU AÇIKLAMALARINA ÇOK KIZACAK!

İMAMOĞLU'NDAN MEHMET ŞİMŞEK'E SERT SÖZLER

A101'DE BOZUK ÜRÜN SKANDALI: 3 ŞUBESİ KAPATILDI!

MEDYUMUN FİLMLERİ ARATMAYAN DOLANDIRICILIĞI…

ÇANAKKALE AYVACIK'TA KORKUTAN DEPREM!

'AİLE YILI' AFİŞİNE TEPKİ! KIZ ÇOCUĞA BAŞÖRTÜ, ERKEK ÇOCUĞA TAKKE TAKTILAR

AKP'Lİ BELEDİYEDE SKANDAL DARP İDDİASI! BELEDİYE BAŞKANI VE YARDIMCILARINI SUÇLADI

İMAMOĞLU’NUN DANIŞMANI ERTAN YILDIZ'IN ‘ETKİN PİŞMANLIK’ İFADESİ YETERLİ GÖRÜLMEDİ

ESKİ PERTEK BELEDİYE BAŞKANI TUTUKLANDI

GAZİANTEP'TE MİNGUZZİ VAKASI! 16 YAŞINDAKİ ÇOCUK VE ARKADAŞINI BIÇAKLADILAR

AKP'NİN YASA TEKLİFİNDE CUMHURBAŞKANINA ASKER İHRAÇ ETME YETKİSİ!

İSRAİL, GAZZE'DEKİ İŞGALİ KALICI HALE GETİRECEK SALDIRILARIN BAŞLADIĞINI AÇIKLADI

MEHMET ŞİMŞEK DUYURDU: VERGİ DENETİM SÜRECİNDE YENİ DÖNEM

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ'NDE 'NUREDDİN YILDIZ' PROTESTOSU NEDENİYLE TUTUKLANAN 1 ÖĞRENCİ SERBEST BIRAKILDI

BEYKOZ BELEDİYESİ SORUŞTURMASINDA İDDİANAME HAZIRLANDI…

TUTUKLANAN GAZETECİ FURKAN KARABAY'IN X HESABI ERİŞİME ENGELLENDİ

BERKİN ELVAN'IN KATİLİ POLİS FATİH DALGALI'NIN ALDIĞI 16 YILLIK HAPİS CEZASI ONANDI

ÖZGÜR ÖZEL'DEN İZMİR MİTİNGİ İÇİN ÇAĞRI…

BAKIRHAN'DAN LOZAN AÇIKLAMASI…

İMAMOĞLU'NUN TUTUKLULUĞUNA DEVAM KARARI

CHP LİDERİ ÖZEL'DEN CANLI YAYINDA BAHÇELİ'Yİ KIZDIRACAK SÖZLER!

'İMAMOĞLU'NUN DİPLOMASININ İPTALİ HUKUKSUZ' DEDİ, KARDEŞİ GÖREVDEN ALINDI

DEVA PARTİSİ’NDEN İSTİFA ETMİŞTİ: SEDA KAYA ÖSEN CHP’YE KATILIYOR

BOŞANMA AŞAMASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

HATAY İLE İDLİB VE LAZKİYE KARDEŞ ŞEHİR OLDU

SAYIŞTAY, MEMURLARA VERİLEN GİYİM YARDIMI ÖDEMELERİNİ “KAMU ZARARI” SAYDI

Yükleniyor


Çamlıhemşin halkı, kendi imkanlarıyla yaptırdıkları Taş Mektep'in Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsisine tepki gösterdi

Hopa'da adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 zanlı, savcılığın itirazı sonrası tutuklandı.

Marketlerde 35, 40 lira olan mandalinayı, burada bizden tüccar 7 liraya almak istiyor

Yozgat’ta patates üreticisi ihracat kapılarının açılmasını istiyor

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde nöbetçi personele saldırı

"MESEM’ler kapatılsın, çocukların ekonomik sömürüsü son bulsun"

  • Pazartesi 26.8 ° / 13.9 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.8 ° / 13.1 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 27 1 5 53 86
2.Fenerbahçe 33 24 3 6 51 78
3.Beşiktaş 33 16 7 10 20 58
4.Samsunspor 33 17 10 6 12 57
5.İstanbul Başakşehir 33 15 12 6 6 51
6.Eyüpspor 34 14 12 8 5 50
7.Göztepe 33 12 10 11 13 47
8.Konyaspor 34 13 14 7 -3 46
9.Trabzonspor 33 12 11 10 11 46
10.Kasımpaşa 33 11 9 13 1 46
11.Kayserispor 33 11 11 11 -8 44
12.Antalyaspor 33 12 14 7 -22 43
13.Gazişehir Gaziantep 33 12 15 6 -5 42
14.Rizespor 33 12 17 4 -13 40
15.Alanyaspor 33 10 15 8 -10 38
16.Bodrum FK 33 9 16 8 -13 35
17.Sivasspor 34 9 17 8 -13 35
18.Hatayspor 34 5 21 8 -26 23
19.Adana Demirspor 34 2 28 4 -59