Narin'in ağabeyi, sırtındaki tırnak izine benzer izlerin duvara yaslanmaktan kaynaklanmış olabilir...

Diyarbakır’da öldürülen Narin Güran soruşturmasında gözaltına alınan ve tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen Narin'in ağabeyi E.G’ye, savcılık sorgusunda sırtındaki tırnak izine benzer izler soruldu.

GÜNDEM 13.09.2024 10:27:00 0
Narin

Diyarbakır’da öldürülen Narin Güran soruşturmasında gözaltına alınan Narin'in ağabeyi E.G’ye, savcılık sorgusunda sırtındaki tırnak izine benzer izler soruldu. E.G. kimsenin sırtını tırnakla çizmediğini, kimseyle kavga etmediğini ve tartışmadığını ileri sürerek, izlerin "kardeşini ararken yorgunluktan sırtını duvara yaslamaktan veya yıkık evlere sürünerek girmekten kaynaklanmış olabileceğini" iddia etti. 

Diyarbakır’da öldürülen Narin Güran soruşturmasında iki kez gözaltına alınan ağabey E.G. (18), "Kasten öldürme suçuna iştirak etmek'' suçundan Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

ANKA Haber Ajansı'nın edindiği bilgiye göre, E.G. savcılığa verdiği 7 sayfalık ifadesinde, Narin'in kaybolduğu gün, akşam ezanı okunduğu esnada (saat 19.11) yemek için sofraya oturacakları sırada annesinin Narin'i sorduğunu ve sonra aramaya başladıklarını anlattı. Narin’i aramaya çıktıklarında telefonunun şarjının bittiği ve evde bıraktığını savunan E.G, şehir dışında olan babasının köye geldiğini belirterek, babasını kim aradığını bilmediğini belirtti.

Narin’i arama çalışmalarının 4’üncü gününde jandarma tarafından gözaltına alındığını ifade eden E.G, gözünde oluşan morlukların sorulması üzerine, aramaların ikinci gününde akşam karanlık saatlerinde Narin'i mısır tarlasında aradığını, o esnada mısır koçanlarının vücudunun her yerine çarptığını ileri sürdü. Daha sonra bir çocuk bulunduğu ihbarı üzerine hastaneye gittiklerini, ancak Narin olmadığını anlayınca köye döndüklerini söyleyen E.G. bu sırada üzüntüden kendisini birkaç defa yumrukladığını ileri sürdü. E.G, morluğun mısır koçanlarından mı yoksa yüzüne attığı yumruklardan mı kaynaklandığını bilmediğini savundu.

Narin’in ölü bulunduğunu bir gazeteciden öğrendiğini aktaran E.G, sorgusunda o gün iki kadın akrabası arasında yaşanan kavgayı anlattı. E.G. kavga sırasında kadınlardan birinin, "Ben böyle olacağını biliyordum" sözlerini sarfettiğini, bir başka kadının ise "Erkekler sizin yüzünüzden birbirine girdi" şeklinde bağırdığını söyledi. 

E.G, Narin’in kaybolduğu saate ilişkin jandarmadaki sorgusu ile savcılık sorgusu arasındaki çelişkiye işaret edilmesi üzerine, bunun yaşadığı üzüntü nedeniyle vakitleri tam hatırlayamamasından kaynaklandığını öne sürdü. 

E.G'ye sırtındaki tırnak izine benzer izler de soruldu. Sırtını kesinlikle kimsenin tırnakla çizmediğini, kimseyle kavga etmediğini ve tartışmadığını savunan E.G, Narin'i arama esnasında yorgunluktan sırtını duvarlara yaslaması veya yıkık evlere sürünerek girmesinden kaynaklanmış olabileceğini iddia etti. E.G, bu izlerin üçüncü kişi tarafından yapılmış olduğunu kesinlikle kabul etmediğini söyledi.   

Narin'in cansız bedenini dere kenarına gizlediğini anlatan N.B'nin beyanlarıyla ilgili olarak E.G, "Bunun ancak N'ye tehditle, para teklif edilerek yapılabileceğini düşündüğünü, N'nin ekonomik durum itibarıyla güçsüz ve sönük bir kişilik olduğunu, para için veya ailesiyle tehdit edilirse korktuğundan yapmış olabileceğini" iddia etti.

Whatsapp mesajlarıyla ilgili soruya E.G, Whatsapp üzerinden konuşup konuşmadığını hatırlamadığını ileri sürdü.

 

 

Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    10894,82%0,35
  • DOLAR

    42,45% 0,08
  • EURO

    49,13% 0,00
  • GRAM ALTIN

    5682,66% 0,85
  • Ç. ALTIN

    9262,64% 0,08

MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN’DEN ARA TATİLİ KALDIRMA SİNYALİ.

FATİH ALTAYLI İKİNCİ KEZ HAKİM KARŞISINDA: KARAR ÇIKMASI BEKLENİYOR

ŞİDDET, YOKSULLUK, CEZASIZLIK… KADINLAR HESAP SORMAK İÇİN TÜRKİYE’Yİ AYAĞA KALDIRDI!

BÖCEK’TEN KRİTİK HABER! CEZAEVİNDEN SABAH 07.00’DE AMBULANSLA ÇIKARILDI!

YAVAŞ SESSİZLİĞİNİ BOZDU: GENÇLERE ÇORBA VERMEK SUÇ MU OLDU?

SAADET–DEVA–GELECEK–YRP BİRLEŞMESİ MASADA! DAVUTOĞLU: ‘SEÇİMDEN ÖNCE BİTİRELİM

“CHP’NİN İMRALI RESTİ SİYASETİ SARSTI! İLK ANKETTE TOPLUMDAN ÇARPICI DESTEK

AKIN GÜRLEK'TEN "AHTAPOTUN KOLLARI" VE ETİ MADEN AÇIKLAMASI

RÜŞVETTEN 5 YIL CEZA VERİLEN BİNBAŞI: ÜLKÜCÜYÜM, BAHÇELİ VE ERDOĞAN’IN HAYRANIYIM

İMRALI MASASI SESSİZ KURULDU: ZİYARET NEDEN SAKLANDI?

KILIÇDAROĞLU: BEN NE DEDİM Kİ? BU LİNCİ ANLAMIYORUM!

DEVA’DA İMRALI DEPREMİ: AKSOY KARARA İSYAN EDİP GİTTİ!

TBMM AÇIKLADI: HEYET ÖCALAN’LA GÖRÜŞTÜ!

BAŞKAN GÜL’ÜN ANNESİ SABAHAT BAYRAKTAR DUALARLA UĞURLANDI

İSKENDERUN BELEDİYESİ MUSİKİ DERNEĞİ’NDEN 40. YILA YAKIŞIR GECE!

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN SOKAK KÖPEKLERİNE “BESLEME YASAĞI” TALİMATI

İSKENDERUN’DA ÖĞRETMENLER, 24 KASIM’DA BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK’ÜN MANEVİ HUZURUNDA

ZİRAAT PARK’TA ŞENLİK VAR! DÖNMEZ’İN İLK NARENCİYE FESTİVALİ BÜYÜK İLGİ TOPLADI

ERDOĞAN’DAN G20 UÇAĞINDA KILIÇDAROĞLU YORUMU: “BU SÖZLER İTİRAF NİTELİĞİNDE!

20 ASKERİN ŞEHİT DÜŞTÜĞÜ UÇAĞIN ENKAZ İNCELEMESİ TAMAMLANDI!

ŞİŞLİ’DE ŞAŞKINLIK YARATAN KARAR: AYNI FİİL, FARKLI MUAMELE!

HÜLYA AVŞAR VE MERVE TAŞKIN HAKKINDA 'FUHUŞA TEŞVİK' İDDİASIYLA SUÇ DUYURUSU!

ŞİDDETİ DURDURAMIYORSUNUZ, BİZ DURDURACAĞIZ!” KADINLAR SOKAKLARA İNİYOR

CUMA ZAM, SALI İNDİRİM! AKARYAKITTA VATANDAŞI ÇILDIRTTAN DÖNGÜ

AYDIN’DA SU KRİZİ BÜYÜYOR: GÜNEL’DEN ÇERÇİOĞLU’NA ‘SAMİMİYET TESTİ’

BELEN’İ YASA BOĞAN HABER: BAŞKAN GÜL ANNELERİNİ KAYBETTİ

BELEN’İ SARSAN YANGIN FACİASI: KÜLE DÖNEN GALERİDEN ŞOKE EDEN KİMLİK

SİYASETTE FIRTINA: ÖZEL’DEN YERLİKAYA’YA SUÇ ÖRGÜTLERİ VE FETÖ ÇIKIŞI!

GİZLİ İMRALI BULUŞMASI: MİT OTURMA PLANINI ÇİZDİ, FOTOĞRAF YASAKLANDI!

ÜNLÜLER BALIK SPERMİ ENJEKTE ETTİRİYOR: GÜZELLİKTE YENİ ŞOK TREND!

Yükleniyor


FATİH ALTAYLI İKİNCİ KEZ HAKİM KARŞISINDA: KARAR ÇIKMASI BEKLENİYOR

BÖCEK’TEN KRİTİK HABER! CEZAEVİNDEN SABAH 07.00’DE AMBULANSLA ÇIKARILDI!

YAVAŞ SESSİZLİĞİNİ BOZDU: GENÇLERE ÇORBA VERMEK SUÇ MU OLDU?

SAADET–DEVA–GELECEK–YRP BİRLEŞMESİ MASADA! DAVUTOĞLU: ‘SEÇİMDEN ÖNCE BİTİRELİM

“CHP’NİN İMRALI RESTİ SİYASETİ SARSTI! İLK ANKETTE TOPLUMDAN ÇARPICI DESTEK

AKIN GÜRLEK'TEN "AHTAPOTUN KOLLARI" VE ETİ MADEN AÇIKLAMASI

İMRALI MASASI SESSİZ KURULDU: ZİYARET NEDEN SAKLANDI?

  • Çarşamba 19.3 ° / 9.3 ° Güneşli
  • Perşembe 20 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 9.4 ° false

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 13 10 1 2 20 32
2.FENERBAHÇE A.Ş. 13 9 0 4 18 31
3.TRABZONSPOR A.Ş. 13 8 1 4 11 28
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 13 6 1 6 7 24
5.GÖZTEPE A.Ş. 13 6 2 5 9 23
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 13 6 3 4 0 22
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 13 6 4 3 5 21
8.CORENDON ALANYASPOR 13 3 4 6 -1 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 13 4 6 3 -2 15
10.KOCAELİSPOR 13 4 6 3 -4 15
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 13 3 5 5 -5 14
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 13 4 7 2 -10 14
13.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 13 3 6 4 1 13
14.KASIMPAŞA A.Ş. 13 3 6 4 -5 13
15.GENÇLERBİRLİĞİ 13 3 8 2 -6 11
16.İKAS EYÜPSPOR 13 2 8 3 -9 9
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 13 1 6 6 -18 9
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 13 2 9 2 -11 8