KILIÇDAROĞLU’NDAN ‘SOĞAN’ VİDEOSU

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında ‘Soğan’ notunu düştüğü bir video paylaştı.

GÜNDEM 10.04.2023 00:20:00 0
KILIÇDAROĞLU’NDAN ‘SOĞAN’ VİDEOSU

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabında ‘Soğan’ notunu düştüğü bir video paylaştı. Kılıçdaroğlu, videoda elinde tuttuğu soğanı göstererek “Vatandaşın asıl gündemi bu. Çünkü biliyorlar ki ben geldiğimde demokrasi gelecek, para akacak, yatırımlar akacak, dövizler düşecek, alım gücünüz artacak, bolluk bereket gelecek. Bu kadar basit. Bunların hepsi mutlaka olacak. Ha o kalırsa bu elimdeki kuru soğan olacak 100 lira. Şu an bile buncağızın kilosu 30 lira. Soğan bu ya, soğan. Soğan, soğan. Utanmıyorlar. Yiğidi muhtaç ettiler kuru soğana” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Twitter hesabından ‘Soğan’ notunu düştüğü bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, son günlerde hakkında yürütülen seccade, marteniçka bileklik tartışmalarına da değindi ve yurttaşların asıl gündeminin ‘ekonomik kriz’ olduğunu belirtti.

Elinde tuttuğu soğanı göstererek konuşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“GERÇEKLERİ ÖRTBAS ETMEK İÇİN PKK İFTİRALARI, SECCADE ÜZERİNDEN DİN İSTİSMARI, MARTENİÇKAYI URGANA BENZETMELER GİBİ TÜRLÜ TÜRLÜ TUHAF, YAPAY GÜNDEMLERLE SİZİ, SİZLERİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR”

“Sevgili halkım. Geçen seçimde ‘Ustalık devri’ diye sattıkları şey, ülkemizi her alanda çöküşe sürükledi. Artık inandırıcı olmadıklarının da hayli farkındalar. Bundan dolayı da korkunç bir iftira, yalan dolan propagandasına başladılar. Gerçekleri örtbas etmek için PKK iftiraları, seccade üzerinden din istismarı, marteniçkayı urgana benzetmeler gibi türlü türlü tuhaf, yapay gündemlerle sizi, sizleri kandırmaya çalışıyorlar. Aslında aklınızla alay ediyorlar. Kendi vatandaşlarına, emin olun, saygı duymuyorlar. Çünkü diyecekleri başkaca hiçbir şey kalmadı. Hiçbir şeyleri yok. Bakınız. (Elindeki soğanı göstererek) Asıl gündemimiz bu.

“O KALIRSA BU ELİMDEKİ KURU SOĞAN OLACAK 100 LİRA. ŞU AN BİLE BUNCAĞIZIN KİLOSU 30 LİRA”

Sevgili yurttaşlarım. Bir daha ifade edeyim. Vatandaşın asıl gündemi bu. Çünkü biliyorlar ki ben geldiğimde demokrasi gelecek, para akacak, yatırımlar akacak, dövizler düşecek, alım gücünüz artacak, bolluk bereket gelecek. Bu kadar basit. Bunların hepsi mutlaka olacak. Ha o kalırsa bu elimdeki kuru soğan olacak 100 lira. Şu an bile buncağızın kilosu 30 lira. Soğan bu ya, soğan. Soğan, soğan. Utanmıyorlar. Yiğidi muhtaç ettiler kuru soğana.

“BEN YOLUMA DÜRÜST VE SAMİMİ İSTER DİNDAR İSTER İNANÇSIZ, İSTER TÜRK İSTER KÜRT, İSTER SÜNNİ İSTER ALEVİ OLSUN, İNSAN GİBİ İNSANLARLA YOLUMA DEVAM EDECEĞİM”

Bu arada ne söyleyeyim. Her türlü terörün Allah bin belasını versin. Dinimizin arkasına saklanıp da her türlü alavereye, dalavereye bulaşanların da Allah bin belasını versin. Ben yoluma dürüst ve samimi, ister dindar ister inançsız, ister Türk ister Kürt, ister Sünni ister Alevi olsun, insan gibi insanlarla yoluma devam edeceğim. Benim tek kriterim budur.”

 

Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    9437,5%0,60
  • DOLAR

    38,06% 0,08
  • EURO

    43,22% -0,10
  • GRAM ALTIN

    3919,80% -0,99
  • Ç. ALTIN

    6324,96% -1,05

AKP'Lİ İSİM BÖYLE İSYAN ETTİ: 'ÇÖZÜM, LİYAKAT, EHLİYET, HAK, ADALET'

YUSUF TEKİN'DEN ÖĞRETMEN KRİZİNE AÇIKLAMA…

BAHÇELİ: EKREM İMAMOĞLU'YLA İLGİLİ MAHKEME SÜREÇLERİ İVEDİLİKLE KARARA BAĞLANMALI

28 ŞUBAT KOMUTANLARI YENİDEN CEZAEVİNE GİRECEK İDDİASI! İKTİDARDAN AÇIKLAMA GELDİ

İMAMOĞLU’NUN İPTAL EDİLEN DİPLOMASI: KOMİSYONDA İMZASI BULUNAN İSİM TÜGVA EĞİTMENİ ÇIKTI!

NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE İKİNCİ DAVA: TUTUKLULAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

PROJE OKULLARDA ÖĞRETMEN KIYIMI İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

BAKAN MEMİŞOĞLU'NDAN "NORMAL DOĞUM" PANKARTI YANITI…

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ'NDE 17 BAŞLIKTA USULSÜZLÜK TESPİT EDİLDİ

ÜNLÜ RAPÇİ SANSAR SALVO BABASINI DARP ETTİ!

CHP'DEN SAMSUN'DA MİTİNG: ÖZGÜR ÖZEL'DEN ERDOĞAN'A 'ERKEN SEÇİM' ÇAĞRISI

İBB OPERASYONUNDA TUTUKLANANLAR ÇEVRE İLLERE NAKLEDİLİYOR! ...

ALMANYA, 13 BİN TÜRK' SINIR DIŞI EDECEK!

ÖZGÜR ÖZEL: BAŞARIMIZDA ERDOĞAN'IN DA PAYI VAR!

HBB’DE 1 YILLIK ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI

İSKENDERUN BELEDİYESİ ARAÇ ENVANTERİNİ GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR!

İMAMOĞLU: HİÇ BEKLEMİYORDUNUZ AMA BU BÜYÜK MİLLET UYANDI

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA'DAN ÇEVİK KUVVET'E: İNSAN HAKLARI İLKELERİNE BAĞLI KALDINIZ

GÜRAN AİLESİ YENİDEN HAKİM KARŞISINDA

İSTANBUL'DA BİR ERKEK ÇOCUK, ARKADAŞINI DARP ETTİ; ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ!

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI KIZILAY’I MERCEK ALTINA ALDI.

GÖZLER MERKEZ BANKASI'NIN FAİZ KARARINDA…

İDDİA: DEM PARTİ'DEN ERDOĞAN'A 13 TALEP

ERDOĞAN'DAN ÖZEL'E TAZMİNAT DAVASI: GEREKÇE ŞİŞLİ MİTİNGİNDEKİ KONUŞMA

İMAMOĞLU: RANTA VE MİLLET ALEYHİNE OLAN HER HUSUSA KARŞI DURDUĞUM İÇİN BUGÜN BURADAYIM

İBB SORUŞTURMASI KAPSAMINDA 24 ŞİRKETE KAYYUM ATANDI

AKP'Lİ ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKANI TİRYAKİ İŞÇİLERİN ÇADIRINA SALDIRDI…

EKREM İMAMOĞLU "AKIN GÜRLEK" DAVASINDA SİLİVRİ'DE HAKİM KARŞISINA ÇIKTI: DAVA 16 HAZİRAN'A ERTELENDİ!

GAZETECİLER MURAT AĞIREL VE TİMUR SOYKAN ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

FENERBAHÇE, HİSSELERİNİN YÜZDE 4,8'İNİ YABANCI YATIRIMCIYA SATTI

Yükleniyor


BAHÇELİ: EKREM İMAMOĞLU'YLA İLGİLİ MAHKEME SÜREÇLERİ İVEDİLİKLE KARARA BAĞLANMALI

28 ŞUBAT KOMUTANLARI YENİDEN CEZAEVİNE GİRECEK İDDİASI! İKTİDARDAN AÇIKLAMA GELDİ

İMAMOĞLU’NUN İPTAL EDİLEN DİPLOMASI: KOMİSYONDA İMZASI BULUNAN İSİM TÜGVA EĞİTMENİ ÇIKTI!

NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE İKİNCİ DAVA: TUTUKLULAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

PROJE OKULLARDA ÖĞRETMEN KIYIMI İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

BAKAN MEMİŞOĞLU'NDAN "NORMAL DOĞUM" PANKARTI YANITI…

  • Salı 19.2 ° / 4.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.3 ° / 6.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.9 ° / 9 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 29 23 1 5 42 74
2.Fenerbahçe 29 22 2 5 47 71
3.Samsunspor 30 15 9 6 9 51
4.Eyüpspor 30 14 8 8 16 50
5.Beşiktaş 29 13 7 9 12 48
6.İstanbul Başakşehir 29 13 10 6 9 45
7.Gazişehir Gaziantep 29 12 11 6 1 42
8.Antalyaspor 30 11 12 7 -19 40
9.Trabzonspor 29 10 10 9 11 39
10.Göztepe 29 10 10 9 9 39
11.Kasımpaşa 30 9 9 12 -4 39
12.Konyaspor 30 10 13 7 -6 37
13.Kayserispor 29 9 11 9 -11 36
14.Bodrum FK 30 9 14 7 -10 34
15.Rizespor 29 10 15 4 -14 34
16.Sivasspor 30 8 15 7 -10 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 29 4 18 7 -24 19
19.Adana Demirspor 29 2 23 4 -47