KILIÇDAROĞLU: HARCADIĞIMIZ HER KURUŞUN HESABINI MİLLETE VERECEĞİZ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Benim, bu millete sözüm var. Haksız olarak alınan, Hazine’den çalınan o 418 milyar doları alacağım ve bu milletin cebine koyacağım.

GÜNDEM 26.03.2023 20:26:00 0
KILIÇDAROĞLU: HARCADIĞIMIZ HER KURUŞUN HESABINI MİLLETE VERECEĞİZ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Benim, bu millete sözüm var. Haksız olarak alınan, Hazine’den çalınan o 418 milyar doları alacağım ve bu milletin cebine koyacağım. Bana karşı çıktıklarını biliyorum. ‘Gelmesin Kılıçdaroğlu’ diye çaba harcadıklarını biliyorum. Büyük mücadeleler verdiklerini de biliyorum. Ama benim tek güvencem, bu ülkenin insanları. Beraber, birlikte, adalet için, hak için, hukuk için mücadele edeceğiz. Emin olun bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ‘300 günde 300 proje’ programı kapsamında düzenlediği Bağcılar Ebubekir Meydanı ve Kadın Merkezi Açılış Töreni’nde konuştu. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“HALK İÇİN İKTİDAR, MİLLET İÇİN İKTİDAR”

“Ne için iktidar? Kadın erkek eşitliği için iktidar. Her evde huzurun ve bereketin olması için iktidar. Adalet için iktidar, hukuk için iktidar. İnsanlar için iktidar. Dezavantajlı gruplar için iktidar. Başı açık-başı kapalı ayrımını ortadan kaldırmak için iktidar. Kucaklaşmak için iktidar, kavga etmemek için iktidar. Halk için iktidar, millet için iktidar.

“BİZİM KİTABIMIZDA AYRIMCILIK YOKTUR, HERKES BİLSİN”

İstanbul’u da seviyorum, Bağcılar’ı da seviyorum, Bağcılar’da yaşayanları da seviyorum. Oyumuzun düşük olduğunu biliyorum ama hiç kimse endişe etmesin. Oy versin, vermesin, nasıl Ekrem Başkan hiçbir ayrım yapmıyorsa Türkiye’yi yönetirken de hiçbir ayrım yapmayacağız. Herkesi kucaklayacağız. Bizim kitabımızda ayrımcılık yoktur, herkes bilsin.

“HARCADIĞIMIZ HER KURUŞUN HESABINI MİLLETE VERECEĞİZ”

Harcadığımız her kuruşun hesabını millete vereceğiz. Biz, kul hakkını gözeteceğiz. Biz, atama bekleyen öğretmenleri, Ferhat ile Şirin’in buluştuğu gibi, onları öğrencileriyle buluşturacağız. Ziraat mühendislerimiz var, onlara görev vereceğiz. Hiç kimse aç ve açıkta kalmayacak. Bütün mücadelemiz bunun için. Ekrem Başkan İstanbul’a hizmet veriyor ama Ekrem Başkan’la beraber bütün belediye başkanlarımız, depremde soluğu hemen deprem bölgesinde aldılar. Herkese hizmet veriyorlar. Hiçbir ayrımcılık yapmıyorlar.

“EKREM İMAMOĞLU ‘HEDEF İSTANBUL’ DİYECEK, ‘HEDEF TÜRKİYE’ DİYECEK, ‘HEDEF KALKINMA’ DİYECEK, ‘HEDEF BÜYÜME’ DİYECEK”

İstanbul, hepimizin gözbebeği ve kadim bir şehir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Allah nasip ederse cumhurbaşkanı yardımcısı olarak aynı zamanda görevini yapacak. O zaman, İstanbul’a hizmet ederken bugün önüne konan bütün engelleri tek tek kaldıracak ve ‘Hedef İstanbul’ diyecek, ‘Hedef Türkiye’ diyecek, ‘Hedef kalkınma’ diyecek, ‘Hedef büyüme’ diyecek. Bunların hepsini gerçekleştirecek.

“İKİNCİ CUMHURBAŞKANI YARDIMCIMIZ MANSUR YAVAŞ, ELİNDEN GELEN BÜTÜN GÜCÜ GÖSTERECEK”

İkinci cumhurbaşkanı yardımcımız Mansur Yavaş, elinden gelen bütün gücü gösterecek. Neden Ekrem İmamoğlu, neden Mansur Yavaş? Bizim tarihimizde iki önemli başkent var. Osmanlı’nın başkenti İstanbul, Cumhuriyet’in başkenti Ankara. Demek ki iki başkenti yöneten güç, iki başkenti yöneten aktör, aynı zamanda Cumhuriyet’imizin en önemli yılında, yani yüzüncü yılında cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görev yapacaklar. İki başkente de iki kadim kente de hizmet verecekler.

“BANA KARŞI ÇIKTIKLARINI, ‘GELMESİN KILIÇDAROĞLU’ DİYE ÇABA HARCADIKLARINI, BÜYÜK MÜCADELELER VERDİKLERİNİ BİLİYORUM. AMA BENİM TEK GÜVENCEM, BU ÜLKENİN İNSANLARI”

Zor durumda olduğunuzu biliyorum. Geçim sıkıntısını biliyorum, işsizliği biliyorum. Ama bunun karşılığında malı götürenleri de çok iyi biliyorum. Benim, bu millete sözüm var. Haksız olarak alınan, Hazine’den çalınan o 418 milyar doları alacağım ve bu milletin cebine koyacağım. Bana karşı çıktıklarını biliyorum. ‘Gelmesin Kılıçdaroğlu’ diye çaba harcadıklarını biliyorum. Büyük mücadeleler verdiklerini de biliyorum. Ama benim tek güvencem, bu ülkenin insanları. Beraber, birlikte, adalet için, hak için, hukuk için mücadele edeceğiz. Emin olun, bunu gerçekleştireceğiz. Ekrem Başkan, uzun yıllardır İstanbul’da yapılamayanı yaptı. Hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucaklayarak hizmetini yaptı. Göreceksiniz, aynı hizmeti hem İstanbul hem Türkiye için yapacak.”

Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    9327,4%-1,58
  • DOLAR

    38,01% 0,23
  • EURO

    42,00% 1,04
  • GRAM ALTIN

    3758,63% 3,36
  • Ç. ALTIN

    6161,60% 1,79

DUDUOĞLU SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI.

MAHİR POLAT’A EV HAPSİ

AHMET ÖZER'İN KAYYUM DAVASINDA YENİ GELİŞME

'CHP KURULTAYININ İPTALİ İÇİN DİLEKÇE VERDİ' İDDİASINA YALANLAMA

ERDOĞAN "CUNTACILIĞI" CHP’YE YÜKLEDİ, DEM İLE YARIN GÖRÜŞECEĞİNİ DUYURDU

ÜNİVERSİTELİLER, TUTUKLU ARKADAŞLARI İÇİN 'GENÇLİK DAYANIŞMA SAHNESİ'NDE

CHP’Lİ MULLAOĞLU: HATAY’DA İMAMOĞLU İÇİN İMZA ATANLAR KONTEYNER KENTTEN ATILMAKLA TEHDİT EDİLDİ

MALTEPE HUZUREVİ'NDE ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI: 17 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

BERHAN ŞİMŞEK DURMUYOR! KONGRE İPTALİ İÇİN BAŞVURU YAPILDI

'MAHİR POLAT İLAÇ ALMIYOR' İDDİASINA SERT YANIT!

CHP'Lİ GÜRSEL EROL MECLİS KÜRSÜSÜNDE KONUŞMADAN DURDU

DİN DERSİ ÖĞRETMENİNİN CEP TELEFONUNDAN 20 ÖĞRENCİSİNİN PORNOGRAFİK GÖRÜNTÜSÜ ÇIKTI

PARİS KONSEYİ'NDEN EKREM İMAMOĞLU'NA 'FAHRİ HEMŞEHRİLİK' UNVANI

MAHMUT TANAL, ADALET BAKANLIĞI ÖNÜNDE ÇADIR KURDU...

PAYAS’TA İÇME SUYU SORUNU TARİH OLUYOR

BÜYÜKŞEHİRDEN KAÇAK HAFRİYAT DÖKÜMÜNE DEV CEZA

YÜKSELİŞ KOLEJİ ERASMUS ORTAKLARINA EVSAHİPLİĞİ YAPACAK

DÖNMEZ:İSKOOP ÖZELLİKLE KADIN İSTİHDAMINA ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK

İMAMOĞLU'NUN BABASININ EVİNDE ARAMA! KAPIYI ÇİLİNGİRLE KIRDILAR

İMAMOĞLU'NUN AVUKATLARINDAN RTÜK'E 9 KANAL İÇİN BAŞVURU

TRUMP ERDOĞAN'I ÇOK SEVERİM, BİR RAHİBİMİZ VARDI VE GERİ ALDIK

CEMAL ENGİNYURT MASAK'A SESLENDİ…

BAHÇELİ TALİMAT VERDİ! MHP'DEN 'KILIÇDAROĞLU' ADIMI

BAHÇELİ 'ERKEN SEÇİM YOK' DEDİ, CHP KURULTAYINI HEDEF ALDI

ÖMER ÇELİK'TEN DEM PARTİ-ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA…

CHP'Lİ ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI, PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

EKREM İMAMOĞLU'NUN TUTUKLULUĞUNA İTİRAZ EDİLDİ

HBB, HASTA VATANDAŞLARIN YANINDA

COLANİ, TÜRKİYE'YE GELİYOR

SİLİVRİ'YE YENİ BİNA YAPILACAK

Yükleniyor


DUDUOĞLU SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI.

MAHİR POLAT’A EV HAPSİ

AHMET ÖZER'İN KAYYUM DAVASINDA YENİ GELİŞME

'CHP KURULTAYININ İPTALİ İÇİN DİLEKÇE VERDİ' İDDİASINA YALANLAMA

ERDOĞAN "CUNTACILIĞI" CHP’YE YÜKLEDİ, DEM İLE YARIN GÖRÜŞECEĞİNİ DUYURDU

ÜNİVERSİTELİLER, TUTUKLU ARKADAŞLARI İÇİN 'GENÇLİK DAYANIŞMA SAHNESİ'NDE

MALTEPE HUZUREVİ'NDE ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI: 17 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

  • Çarşamba 22.4 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 16.1 ° / 6.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 28 21 2 5 45 68
3.Samsunspor 29 15 8 6 11 51
4.Beşiktaş 28 13 6 9 14 48
5.Eyüpspor 29 13 8 8 10 47
6.İstanbul Başakşehir 28 12 10 6 7 42
7.Göztepe 28 10 9 9 10 39
8.Gazişehir Gaziantep 28 11 11 6 0 39
9.Kasımpaşa 29 9 8 12 -3 39
10.Antalyaspor 29 11 12 6 -19 39
11.Trabzonspor 28 9 10 9 9 36
12.Konyaspor 29 9 13 7 -7 34
13.Rizespor 28 10 14 4 -12 34
14.Bodrum FK 29 9 14 6 -10 33
15.Kayserispor 28 8 11 9 -12 33
16.Sivasspor 29 8 14 7 -8 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 28 4 17 7 -23 19
19.Adana Demirspor 28 2 22 4 -41