KILIÇDAROĞLU: ZULMÜ BİTİRECEĞİZ HİÇ ENDİŞE ETMEYİN. ZALİMİN ZULMÜNE SON VERECEĞİZ, ADALETİN ÖZÜ ODUR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te yurttaşlara seslenirken “Bir şey istiyorum; sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın. Türkiye yeni bir sürece girdi. Artık bu kadar acıyı bu toplumun çekmemesi lazım. Siyasetçinin, halkın

GÜNDEM 19.01.2023 13:46:28 0
KILIÇDAROĞLU: ZULMÜ BİTİRECEĞİZ HİÇ ENDİŞE ETMEYİN. ZALİMİN ZULMÜNE SON VERECEĞİZ, ADALETİN ÖZÜ ODUR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te yurttaşlara seslenirken “Bir şey istiyorum; sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın. Türkiye yeni bir sürece girdi. Artık bu kadar acıyı bu toplumun çekmemesi lazım. Siyasetçinin, halkına hesap vermesi lazım. Bir devlet, bir kişiye teslim edilemez. Dünyanın hiçbir ülkesinde de bir devlet bir kişiye teslim edilmiş değildir. Bir kişiye teslim edilen devletin sonu gelmiştir. Biz; beraber, akılla, mantıkla, liyakatle, adaletle devleti yöneteceğiz… Her birimizin, sandığa giderken elini vicdanına koyup oyunu kullanması lazım. O çerçevede oy kullanırsanız Türkiye’de yeni bir ufuk açılacak. Herkesin güler yüzlü olmasını isterim. Zulmü bitireceğiz, hiç endişe etmeyin. Zalimin zulmüne son vereceğiz, adaletin özü odur” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Gaziantep’te, Balıklı Meydan esnafını ziyareti sırasında yurttaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“İKTİDAR OLDUĞUMUZDA ESNAFIN, ÇİFTÇİNİN BANKALARA, ESNAF KEFALET KOOPERATİFLERİNE OLAN BORÇLARININ FAİZLERİNİ BİR HAFTA İÇİNDE SİLECEĞİZ”

“Hiç endişe etmeyin, bu kardeşiniz bu ülkeye adaleti ya getirecek ya getirecek, beraber getireceğiz. Kâinat, adalet üzerine inşa edilmiştir. Devletin dini adalettir. İktidar sahibi, iktidar olduklarında mal mülk sahibi olmazlar. Çünkü iktidar sahibi her yere hizmet eder. İktidar sahibinin, devleti adalet ile yönetmesi lazım. Adaletle yönetmenin temelinde esnafı, sanayicisi, ücretlisi, işçisi, emeklisi kazanacak. Her evde huzur, bereket olacak. O zaman adalet olur, devlet büyür. Esnafla ilgili, onların çok büyük dertleri var, biliyorum. Dertlerini çözmek için mücadele ediyorum. Şundan emin olsunlar; iktidar olduğumuzda sizlerin oylarıyla esnafın, çiftçinin bankalara, esnaf kefalet kooperatiflerine olan borçlarının faizlerini bir hafta içinde sileceğiz. Esnaf, çiftçi rahat edecek. Esnaf kazanmazsa hepimiz zarar ederiz. Adaletten vazgeçmeyin. Bunu sağlayacağız.

“SİZDEN ÇALDIKLARI 481 MİLYAR DOLARI ONLARDAN ALACAĞIM VE HALKA VERECEĞİM, HİÇ KİMSE ENDİŞE ETMESİN”

Bu ülkede 100 binlerce ailenin elektriği, doğal gazı, suyu kesik. Bunlar faturalarını ödeyemiyorlar, fakir aileler. Bir aileyi susuz, elektriksiz bırakamazsınız. Fakir diye kışın ortasında soğuğa teslim edemezsiniz. Bütün bunların tamamını çözeceğim. Hiçbir çocuk, bu ülkede yatağa aç girmeyecek. Kadın kardeşlerim, size de söylüyorum; evlatlarınızı okuttunuz ama çoğu işsiz, geleceklerini yurt dışında arıyorlar. Gençlere de şunu ifade etmek isterim; sizin geleceğiniz bu ülkededir. Bu ülkede çalışacaklasınız, kazanacaksınız, hiç endişe etmeyin. Bunlar, Beşli Çetelere çalışıyorlar, Beşli Çetelere para veriyorlar. Sizden çaldıklarını; esnaftan, sanayiciden çaldıklarını, 481 milyar doları onlardan alacağım ve halka vereceğim, hiç kimse endişe etmesin.

“SURİYELİ KARDEŞLERİMİZİ EN GEÇ 2 YIL İÇİNDE SURİYE’YE GERİ GÖNDERECEĞİZ”

Uyuşturucu baronları… Onu da çok iyi biliyorum. Gidiyorlar, iktidar sahipleri ile fotoğraf çektiriyorlar. Uyuşturucu baronlarının da kökünü tamamen kazıyacağım bu ülkeden. Suriyeli kardeşlerimizi en geç 2 yıl içinde Suriye’ye geri göndereceğiz. Kendi ülkelerine gidecekler, huzur içinde orada yaşayacaklar. Suriyelilerle de konuştum, onları nasıl göndereceğimizi de anlattım. Onların can ve mal güvenliğini sağlayacağız, kardeşlerimizi oraya göndereceğiz. Gelsinler, yemeklerini yesinler, düğünlerini yapsınlar, pazartesi olunca kendi ülkelerine gitsinler, orada üretsinler. Ticaret erbabı ile konuştum ve onlara şunu söyledim; hiç endişeye kapılmayın, büyük sorunlar var biliyorum ama çözülemeyecek hiçbir sorun yok. Bütün sorunları akılla, istişare ile çözeceğiz. Herkes kazanacak. Her birimizin işi, aşı olacak.

“ZULMÜ BİTİRECEĞİZ, HİÇ ENDİŞE ETMEYİN. ZALİMİN ZULMÜNE SON VERECEĞİZ, ADALETİN ÖZÜ ODUR”

Bir şey istiyorum; sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın. Türkiye yeni bir sürece girdi. Artık bu kadar acıyı bu toplumun çekmemesi lazım. Siyasetçinin, halkına hesap vermesi lazım. Bir devlet, bir kişiye teslim edilemez. Dünyanın hiçbir ülkesinde de bir devlet bir kişiye teslim edilmiş değildir. Bir kişiye teslim edilen devletin sonu gelmiştir. Biz; beraber, akılla, mantıkla, liyakatle, adaletle devleti yöneteceğiz. Farklı düşündü diye insanların işine son vermek, hapislere atmak doğru değildir. İnsanlar farklı düşünebilirler. Adaletin çürüdüğünü, saraya bağlı hakimlerin olduğunu biliyorum. Size bir söz daha vereyim; asla ve asla saraylarda oturmayacağım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mütevazi Çankaya Köşkü var; gidersin, Çankaya’da oturursun kardeşim. Nedir o lüks, o debdebe? Hem diyorlar ki ‘İsraf haramdır’. Peki bu lüks, haram işleri ne? Onlara haram değil mi? İslamiyet’te israf haramdır. Siyaset adamı için harama bulaşmak kadar yanlış bir şey yoktur. Yanlışa bulaştıysanız doğruyu bulamazsınız. O nedenle her birimizin, sandığa giderken elini vicdanına koyup oyunu kullanması lazım. O çerçevede oy kullanırsanız Türkiye’de yeni bir ufuk açılacak. Herkesin güler yüzlü olmasını isterim. Zulmü bitireceğiz, hiç endişe etmeyin. Zalimin zulmüne son vereceğiz, adaletin özü odur.”

Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    14068,56%0,29
  • DOLAR

    42,96% 0,07
  • EURO

    50,50% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5975,92% -0,28
  • Ç. ALTIN

    9950,07% 0,00

MEHMET AKİF ERSOY’UN “ETKİN PİŞMANLIK” İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI İTİRAF ETTİ, TAHLİYE EDİLMEDİ

CUMHURBAŞKANI KARARIYLA GELDİ: 2026’DA MTV VE DAMGA VERGİSİ ZAMLI

ERDOĞAN’DAN YENİ YIL MESAJINDA “SÜREÇ” VURGUSU: PKK’NİN FESİH SÜRECİ GÜNDEMDE

İSTANBUL’DA TERÖR ALARMI: IŞİD BAĞLANTILI 29 ŞÜPHELİ YAKALANDI

GÜLBEN ERGEN’DEN MUSTAFA DESTİCİ’YE SERT YANIT: “BEN KİN TUTMUYORUM, AVUKAT TUTUYORUM”

SARAY’DAN DEAŞ İDDİALARINA DEZENFORMASYON YANITI

MEHMET AKİF ERSOY YENİDEN ADLİYEDE: EK İFADESİ ALINIYOR

ABD’DEN TÜRKİYE’YE DEPREM UYARISI: BÜYÜKELÇİLİK VATANDAŞLARINA TALİMAT YAYINLADI

UYUŞTURUCU SORUŞTURMASINDA ÇARPICI BEYANLAR: ÇAĞLI’DAN ERSOY HAKKINDA İDDİALAR

VEYİS ATEŞ VE TANER ÇAĞLI TUTUKLANDI

KADIKÖY’DE SİLAHLI SALDIRI: FENERBAHÇE TRİBÜN LİDERİ İBRAHİM GÜMÜŞTEKİN HASTANEYE KALDIRILDI

2025: YORGUN BİR ÜLKENİN AYNASI

YALOVA’DA IŞİD OPERASYONU, YARGI KARARI VE ŞEHİTLER: BERAATİN ARDINDAN GELEN KATLİAM

FATİH ALTAYLI HAKKINDA TAHLİYE KARARI

YALOVA’DA IŞİD OPERASYONU ÇATIŞMAYA DÖNDÜ: 3 POLİS ŞEHİT, RTÜK YAYIN YASAĞI GETİRDİ

BAYRAMPAŞA’NIN SEÇİLMİŞ BAŞKANI HASAN MUTLU: “BU BİR ÇÖKME OPERASYONUDUR”

ANKARA KULİSLERİ KAYNIYOR: ERDOĞAN ÜZERLERİNİ TEK TEK ÇİZİYOR

ÖZEL’DEN İKTİDARA SERT UYARI: YAVAŞ’A DOKUNAN ANADOLU’YU KARŞISINDA BULUR

İKTİDAR MEDYASI BİRBİRİNE GİRDİ: CEM KÜÇÜK’TEN HANDE FIRAT’A SERT SÖZLER

 KAYYUM YÖNETİMİNİN YILBAŞI FATURASI: AKADEMİSYENLERDEN SESSİZ AMA NET PROTESTO

MHP: SDG HÂLÂ TEHDİT, TÜRKİYE GEREĞİNİ YAPACAK

 SURİYE YENİ KRİZİN EŞİĞİNDE: ALEVİ PROTESTOLARI SOKAK ÇATIŞMASINA DÖNÜŞTÜ

HATAY BAROSU 82 YAŞINDA: “SAVUNMA SUSTURULURSA YURTTAŞIN SESİ KESİLİR”

ÖZGÜR ÖZEL’DEN İHA ÇIKIŞI: “ERDOĞAN’DAN İKİ SAAT BOYUNCA TALİMAT GELMEDİ”

İSTANBUL MERKEZLİ UYUŞTURUCU SORUŞTURMASINDA TANINMIŞ İSİMLERE GÖZALTI DALGASI

HATAY’DA DİKKAT ÇEKEN SÖZLER: BAHÇELİ ERDOĞAN VE KURUM’U TARİHLE KONUŞTURDU

İŞ DÜNYASINDAN SOSYAL MEDYAYA: DÖRT İLDEKİ OPERASYONDA ÇARPICI TABLO

İKTİDAR MEDYASINDA İŞLER KARIŞTI! AHMET HAKAN BUGÜN DE YAZDI

BAYRAMPAŞA DOSYASINDA KRİTİK GELİŞME: İBB’DEN ÜST DÜZEY İSİM GÖZALTINDA

KABİNEDE DEĞİŞİM HAZIRLIĞI: ERDOĞAN SAHADA KARŞILIĞI OLAN İSİMLER İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Yükleniyor


ERDOĞAN’DAN YENİ YIL MESAJINDA “SÜREÇ” VURGUSU: PKK’NİN FESİH SÜRECİ GÜNDEMDE

İSTANBUL’DA TERÖR ALARMI: IŞİD BAĞLANTILI 29 ŞÜPHELİ YAKALANDI

GÜLBEN ERGEN’DEN MUSTAFA DESTİCİ’YE SERT YANIT: “BEN KİN TUTMUYORUM, AVUKAT TUTUYORUM”

SARAY’DAN DEAŞ İDDİALARINA DEZENFORMASYON YANITI

MEHMET AKİF ERSOY YENİDEN ADLİYEDE: EK İFADESİ ALINIYOR

ABD’DEN TÜRKİYE’YE DEPREM UYARISI: BÜYÜKELÇİLİK VATANDAŞLARINA TALİMAT YAYINLADI

  • Perşembe 4.3 ° / -4.4 ° Puslu
  • Cuma 1.8 ° / -7.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 4.8 ° / -3.5 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9