KAVUNCU’DAN, FATİH AKŞENER HAKKINDAKİ İDDİALARLA İLGİLİ AÇIKLAMA:BÜTÜN İDDİALAR GERÇEK DIŞIDIR
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oğlu Fatih Akşener hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oğlu Fatih Akşener hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı. Kavuncu, Fatih Akşener’in, sadece 14 Mayıs seçimleri öncesi parti kampanyasının iletişim çalışmalarına gönüllü destek sağladığını belirterek; “Kampanyanın özellikle görsel iletişim süreci, partinin dinamiklerine daha hakim olmaları bakımından, kendileri de partili olan iç bir ekip tarafından yürütüldü. Fatih Akşener de bu süreçte, başka birçok gönüllümüz gibi tamamen gönüllü ve sadece dışarıdan bir bakış sağlamak amacıyla, kampanyadaki görsel iletişim çalışmalarına destek sağladı. Bunun haricinde, kendisiyle ilgili medyada yer alan bütün iddialar gerçek dışıdır” dedi.
İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oğlu Fatih Akşener hakkındaki iddialarla ilgili açıklama yaptı. İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Fatih Akşener’in parti içerisinde resmi bir görevi bulunmamasına rağmen etkili bir isim olduğunu ve partinin iç ilişkilerine müdahale ettiğini iddia etmişti.
Buğra Kavuncu, yaptığı açıklamada, Fatih Akşener’e yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kavuncu, X (Twitter) hesabında paylaştığı açıklamada şunları kaydetti:
“Son günlerde gündeme gelen ve birtakım mihraklar tarafından çarpıtılıp, artık partimize zarar verme amacını da güttüğü anlaşılan iddialar nedeniyle bir açıklama yapmalıyım. 11 Ocak 2023 tarihinde, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından ‘Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı’ olarak atandım. Yani 14 Mayıs 2023'te gerçekleşecek seçimlere yönelik, partimizin kampanya yönetimini gerçekleştirdim.
“10 AYRI BİRİM OLUŞTURULDU. BEN DE BU 10 AYRI BİRİMİN KOORDİNASYONUNU YÜRÜTTÜM”
Ancak seçim kampanyaları hem çok geniş hem de uzmanlık gerektiren bir süreç olduğundan, Sayın Birol Aydemir'in sorumluluğunu üstlendiği ‘Veri Birimi’, Sayın Ümit Özlale'nin sorumluluğunu üstlendiği ve seçim beyannamemizle ilgilenen ‘Politika Birimi’ gibi içinde yöneticilerimizin, uzmanların ve profesyonellerin de olduğu 10 ayrı birim oluşturuldu. Ben de bu 10 ayrı birimin koordinasyonunu yürüttüm. Bütün birimler ve bunlara dair çalışmalar; tamamen şeffaf, katılımcı, açık ve karşılıklı koordinasyon çerçevesinde gerçekleştirildi.
“KENDİSİYLE İLGİLİ MEDYADA YER ALAN BÜTÜN İDDİALAR GERÇEK DIŞIDIR”
Kampanyanın özellikle görsel iletişim süreci, partinin dinamiklerine daha hakim olmaları bakımından, kendileri de partili olan iç bir ekip tarafından yürütüldü. Fatih Akşener de bu süreçte, başka birçok gönüllümüz gibi tamamen gönüllü ve sadece dışarıdan bir bakış sağlamak amacıyla, kampanyadaki görsel iletişim çalışmalarına destek sağladı. Bunun haricinde, kendisiyle ilgili medyada yer alan bütün iddialar gerçek dışıdır.
“HEPİMİZ BU SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDE OLMALI, HÜR VE MÜSTAKİL BİR SİYASET DÜZENİ İÇİN VERDİĞİMİZ MÜCADELEYE ODAKLANMALIYIZ”
Bugün bu açıklamayı yapma gerekliliğini duymam, seçimden önce yer aldığım birçok canlı yayında seçim kampanyasına dair son derece net ve somut açıklamalar yapmama karşın birçok yanlış algının tekrar tekrar gündeme getirilmesidir. Hiç kimse ama hiç kimse, emekle ve alın teriyle kurulan bu partinin ve onun emekçilerinin varlığından daha kıymetli değildir ve asla olmayacaktır. Bize oy veren veya vermeyen, ülkemize dair haklı endişeleri bulunan vatandaşlarımıza karşı sorumluluğumuz var. Türkiye'nin sorunlarını göz ardı edip, çoğu vatandaşın umurunda olmayan gündemlerde boğulmak, kamuoyunu meşgul etmek milletimize saygısızlıktır. Hepimiz bu sorumluluğun bilincinde olmalı, hür ve müstakil bir siyaset düzeni için verdiğimiz mücadeleye odaklanmalıyız."
-
BIST 100
15780,19%-0,18
-
DOLAR
44,47% 0,11
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6463,80% 0,72
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00
İlgili Haberler
GAZETECİLERE DESTEK YÜRÜYÜŞÜNE MÜDAHALE: POLİS PARKI ABLUKAYA ALDI
EV SAHİPLERİ DİKKAT: 31 MART SON GÜN, CEZA KAPIDA
CEYLAN ERTEM’DEN KADIKÖY ÇAĞRISI: “GAZETECİLERİ YALNIZ BIRAKMAYIN”
TİNY HOUSE DAHİL: TARLAYA EV YAPMAK İSTEYENLERİ BEKLEYEN BÜYÜK ENGEL
CHP MİTİNGİNDE SERT ÇIKIŞ: ÖZEL’DEN YALIM GÖRÜNTÜLERİNE VE İKTİDARA TEPKİ
BAHÇELİ SESSİZLİĞİ BOZDU: İZZET ULVİ YÖNTER NEDEN AYRILDI?
DONALD TRUMP: “SANIRIM İRAN’DA REJİMİ DEĞİŞTİRDİK… SIRADA KÜBA VAR”
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İZZET ULVİ YÖNTER İSTİFA ETTİ
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARİFEYİ DEĞİŞTİRDİ: YENİ DÜZENLEME RESMİ GAZETE’DE
MİLLİ EĞİTİM’DEN EK ATAMA DUYURUSU: BAŞVURULAR 28-30 MART’TA
ABB’DE KRİTİK DOSYA: YARGI SÜRECİ BAŞLADI, TARTIŞMA BÜYÜYOR
İMRALI ZİYARETİ TAMAMLANDI: DEM PARTİ HEYETİ GERİ DÖNDÜ
CHP LİDERİNDEN OPERASYON TEPKİSİ: “SALDIRI ALTINDAYIZ”
TRUMP’IN SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ: HAMANEY İDDİASI, SOMALİLERE HAKARET
ORTADOĞU’DA KRİTİK GECE: RİYAD VE KUVEYT İÇİN SALDIRI İDDİASI
HATAY’IN GÜNDEMİ ANKARA’YA TAŞINDI
ÜNLÜ İSİMLERİN YER ALDIĞI UYUŞTURUCU DOSYASINDA KARAR: 4 KİŞİ TUTUKLANDI
İBB DAVASINDA SAHTE BASIN KARTI İDDİASI: GÖRÜNTÜ ÇEKEN KİŞİ TUTUKLANDI
OSMAN KAVALA AİHM’DE KONUŞTU: “TUTUKLULUĞUM SİYASİ VE AĞIR HAK İHLALİ”
Yükleniyor
GAZETECİLERE DESTEK YÜRÜYÜŞÜNE MÜDAHALE: POLİS PARKI ABLUKAYA ALDI
BAKAN AKIN GÜRLEK’TEN DİYANET’E: “ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
CEYLAN ERTEM’DEN KADIKÖY ÇAĞRISI: “GAZETECİLERİ YALNIZ BIRAKMAYIN”
TİNY HOUSE DAHİL: TARLAYA EV YAPMAK İSTEYENLERİ BEKLEYEN BÜYÜK ENGEL
CHP MİTİNGİNDE SERT ÇIKIŞ: ÖZEL’DEN YALIM GÖRÜNTÜLERİNE VE İKTİDARA TEPKİ
AKP’Lİ BELEDİYE BAŞKANINDAN İSTİFA KARARI: “MAHKEME SONUCUNU BEKLEYECEĞİM”
ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İŞÇİ NEDEN HEDEFTE?
- Pazartesi 15.5 ° / 7.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Salı 16.9 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 20.1 ° / 7.2 ° Güneşli




