Fenerbahçe’den, Göztepe maçına ilişkin yeni açıklama

Fenerbahçe’den, Göztepe maçına ilişkin yeni açıklama

Fenerbahçe Spor Klübü resmi hesabından haftasonu Göztepe ile oynanan ve olaylı biten maça ilişkin yapılan yazılı açıklamada bulundu...

(İSTANBUL)- Fenerbahçe Spor Kulübü, Göztepe- Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili; ”Başkanımıza arkadan saldırıda bulunan futbol teröristi Fatih Özkan isimli şahsın, suç makinesi olduğuna yönelik bugün bazı basın ve yayın organlarında yer alan iddialar ciddiyetle ele alınmalıdır” açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe Spor Klübü resmi hesabından haftasonu Göztepe ile oynanan ve olaylı biten maça ilişkin yapılan yazılı açıklamada, ”Futbol Takımımızın Göztepe ile deplasmanda oynadığı müsabaka esnasında Başkanımız Ali  Koç’a arkadan fiili saldırıda bulunan futbol teröristi Fatih Özkan isimli şahsın, suç makinesi olduğuna yönelik bugün bazı basın ve yayın organlarında yer alan iddialar ciddiyetle ele alınmalıdır” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, basında yer alan iddialara ilişkin yetkililere şu sorular yöneltildi:

Bu karanlık kişinin suç dosyasının bu kadar kabarık olduğuna ilişkin iddialar doğru mudur?

İddiaların doğru olması durumunda, böyle bir şahsın Göztepe SK tarafından akredite edilerek maç esnasında saha kenarında olması nasıl izah edilebilir?

Bir kulüp başkanının müsabaka esnasında saha kenarına inip inemeyeceği malum medya ve kamuoyunca sorgulanırken, suç dosyasının kabarık olduğu iddia edilen bu şahsın saha kenarındaki durumunun sorgulanmaması son derece manidar değil midir?

Hain ve korkakça saldırının ardından yakalandıktan sonra söz konusu şahıs hakkında neden hiçbir işlem yapılmamış, bu kişi maçın kalan bölümünü nasıl seyredebilmiş ve kolluk görevlileri ile tokalaşarak elini kolunu sallayarak nasıl stadyumdan ayrılabilmiştir?

Bu akıl tutulmasının, hukuk bilmezliğin ve kanun tanımazlığın cüretkarlığı nereden gelmektedir?

 


Haber Kaynak : ANKA HABER