CHP’NİN MİLLETVEKİLİ KAMPI SONA ERDİ. BURCU KÖKSAL: 90 MİLLETVEKİLİ BU HAFTA 40 İLE GÖREVLENDİRİLECEKLER. BU 40 İLDE ADAY ADAYLARI İLE MÜLAKATLAR YAPACAKLAR

CHP’nin Antalya’da iki gün süren milletvekili kampı sona erdi. CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, kampın sona ermesinin ardından yaptığı açıklamada yerel seçimlere ilişkin, “90 milletvekili arkadaşımız bu hafta 40 ile görevlendirilecekler. Bu 40 ilde de

GÜNDEM 3.12.2023 18:34:27 0
 CHP’NİN MİLLETVEKİLİ KAMPI SONA ERDİ. BURCU KÖKSAL: 90 MİLLETVEKİLİ BU HAFTA 40 İLE GÖREVLENDİRİLECEKLER. BU 40 İLDE ADAY ADAYLARI İLE MÜLAKATLAR YAPACAKLAR

CHP’nin Antalya’da iki gün süren milletvekili kampı sona erdi. CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, kampın sona ermesinin ardından yaptığı açıklamada yerel seçimlere ilişkin, “90 milletvekili arkadaşımız bu hafta 40 ile görevlendirilecekler. Bu 40 ilde de, o ilde, ilçelerinde, kasabalarında aday adayı olan arkadaşlarımız ile mülakatlar yapacaklar. Örgütümüzle, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri, halk ile görüşerek en doğru adayın tespiti açısından ellerinden geleni yapacaklar. Daha sonra geri kalan illerimize de aynı şekilde milletvekili görevlendirmelerimiz devam edecek. 31 Mart akşamı Erdoğan çok üzülecek. Çünkü bizim elimizden 11 büyükşehiri alamayacağı gibi biz AKP’nin elinde bulunan belediyeleri de alacağız” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal CHP’nin Antalya’da 2 gün süren milletvekili kampının ardından basın açıklaması yaptı. Köksal, kampta konuşulan konulara ilişkin bilgi vererek, “Dün 37 milletvekili arkadaşımız görüş ve önerilerini bildirdiler, daha sonra yargıda oluşan darbeye ilişkin Genel Başkan Yardımcımız Gökçe Gökçen’in bir sunumu yapıldı. Bu konuda atacağımız adımlarla ilgili milletvekili arkadaşlarımızın görüş ve önerileri alındı. Bildiğiniz üzere TBMM Genel Kurulu’nda 21 gün 500 saat süren bir adalet nöbetimiz vardı. O adalet nöbetini sonlandırarak bu toplantıya geldik. Yargı krizi ile ilgili önümüzdeki süreçte CHP olarak nasıl bir adım atacağımıza ilişkin kararımızı da kısa sürede vermiş olacağız. Gölge kabine üyesi arkadaşlarımız ile milletvekili arkadaşlarımızın birlikte çalışması konusunda da bir takım kararlar alındı. Her açıdan son derece faydalı ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Özgür Özel’in başkanlığında bir bütün olarak hep beraber yerel seçim mücadelesine bu kamptan sonra topyekun başlamış olacağız” dedi.

Köksal, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalara ilişkin de bilgi vererek, “90 milletvekili arkadaşımız bu hafta 40 ile görevlendirilecekler. Bu 40 ilde de, o ilde, ilçelerinde, kasabalarında aday adayı olan arkadaşlarımız ile mülakatlar yapacaklar. Örgütümüzle, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri, halk ile görüşerek en doğru adayın tespiti açısından ellerinden geleni yapacaklar. Daha sonra geri kalan illerimize de aynı şekilde milletvekili görevlendirmelerimiz devam edecek. Milletvekillerimiz belediye başkan adaylarımızın belirlenmesi sürecinde belirli standartlar dahilinde bu mülakatları yapacaklar. Bu mülakatlara ilişkin de bugün bir sunum gerçekleştirildi. Objektif kriterlerle bu mülakatların yapılmasına ilişkin milletvekillerimize de bir bilgilendirme yapıldı bugünkü toplantımızda. Bizim amacımız, 4 ay sonra gerçekleşecek yerel seçimde en fazla belediyeyi kazanmak, en fazla oyu alabilecek şekilde mücadelemizi sürdürmek” diye konuştu.

Köksal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce Erdoğan ‘muhalefetin adayı kim’ diye soruyordu, bugün yerel seçim yaklaşırken İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Mersin gibi büyükşehirlerde bırakın kazanmayı, CHP adaylarının karşısında daha az nasıl fark yiyebilirim şeklinde aday belirlemeye doğru evrildiğini görüyoruz Erdoğan’ın. 31 Mart akşamı Erdoğan çok üzülecek. Çünkü bizim elimizden 11 büyükşehiri alamayacağı gibi biz AKP’nin elinde bulunan belediyeleri de alacağız. CHP’ye tarihi bir zaferle yerel seçimlerden çıkacağız. 1 Nisan’da Türkiye’de her şey çok güzel olacak. CHP’li belediyelerle, daha önce CHP’nin tanışmadı illerde, ilçelerde ve kasabalarda da halk derman belediyecilikle, CHP’li belediyecilikle tanışacak” diye konuştu.

Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    9396,02%1,4
  • DOLAR

    38,00% 0,22
  • EURO

    43,19% 0,09
  • GRAM ALTIN

    4069,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    6569,86% 0,00

RASİM OZAN KÜTAHYALI, ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞTÜ

HBB ESKİ BAŞKANI SAVAŞ 21. KURULTAYI HAKKINDA DA DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

İMAMOĞLU "YARINDAN TEZİ YOK" DİYEREK AÇIKLADI!

DEVLET BAHÇELİ: CHP’YE KAYYUM HEM DOĞRU DEĞİL HEM DE MÜMKÜN DEĞİLDİR

İMAMOĞLU: YANLIŞIN BEDELİ 50 MİLYAR DOLAR OLDU

MERKEZ BANKASI FAİZİ YENİDEN YÜKSELTTİ

SELÇUK KOZAĞAÇLI YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

SIRRI SÜREYYA ÖNDER’İN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ SON DURUM: TEDAVİYE İYİ YANIT VERİYOR

RASİM OZAN KÜTAHYALI HAKKINDA GÖZALTI KARARI

ERDOĞAN İMZALADI: BAZI FAKÜLTELERİN ADI DEĞİŞTİ, YENİ FAKÜLTELER KURULDU

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ SORUŞTURMASINDA YENİ DALGA: 12 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKİYE'NİN BÜTÜN DEMOKRATLARI OTOKRATA KARŞI MÜCADELE EDİYOR

ERZİN'DE KAYIP KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

HATAY'DA FECİ KAZA... BİR ÖLÜ BİR YARALI

AVUKAT SELÇUK KOZAĞAÇLI TAHLİYE EDİLDİ

TÜRKİYE BU 'YASAK AŞK'I KONUŞUYOR... TUTUKLANDILAR

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN 'SIRRI SÜREYYA ÖNDER' YORUMLARINA İSYAN ETTİ!

TARKAN'IN ANNESİ NEŞE TEVETOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

AYM'NİN CAN ATALAY KARARI TBMM GENEL KURULU'NDA OKUTULDU

SIRRI SÜREYYA ÖNDER, AORT DAMARI YIRTILMASI NEDENİYLE AMELİYATA ALINDI

MARAŞ'TA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

BENZİNE ZAM GELİYOR

ERDOĞAN: BİZ TÜRKİYE'NİN İTİBARINI KÜRESEL ÖLÇEKTE ARTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ…

İSTANBUL VALİSİ GÜL EYLEM YAPAN ÖĞRENCİLERİ UYARDI

TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU YASAK AŞK SKANDALINDA KAYINVALİDE VE DAMAT CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

3 İL İÇİN KRİTİK UYARI: 15 KATLI BİNALAR VAR VE ZEMİN SIKINTILI

MAHFİ EĞİLMEZ'DEN "FAİZ SEBEP ENFLASYON SONUÇ" ELEŞTİRİSİ…

ALMANYA'DA İMAMOĞLU İMZALARINA KONSOLOSLUK EL KOYUP YIRTTI

İMAMOĞLU'NDAN İKTİDARA: MİLLETLE İNATLAŞMAYIN!

Yükleniyor


RASİM OZAN KÜTAHYALI, ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞTÜ

İMAMOĞLU "YARINDAN TEZİ YOK" DİYEREK AÇIKLADI!

DEVLET BAHÇELİ: CHP’YE KAYYUM HEM DOĞRU DEĞİL HEM DE MÜMKÜN DEĞİLDİR

İMAMOĞLU: YANLIŞIN BEDELİ 50 MİLYAR DOLAR OLDU

SELÇUK KOZAĞAÇLI YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

SIRRI SÜREYYA ÖNDER’İN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ SON DURUM: TEDAVİYE İYİ YANIT VERİYOR

  • Cuma 28.2 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 25.1 ° / 10.8 ° false

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 29 23 1 5 42 74
2.Fenerbahçe 29 22 2 5 47 71
3.Samsunspor 30 15 9 6 9 51
4.Eyüpspor 30 14 8 8 16 50
5.Beşiktaş 29 13 7 9 12 48
6.İstanbul Başakşehir 29 13 10 6 9 45
7.Gazişehir Gaziantep 29 12 11 6 1 42
8.Antalyaspor 30 11 12 7 -19 40
9.Trabzonspor 29 10 10 9 11 39
10.Göztepe 29 10 10 9 9 39
11.Kasımpaşa 30 9 9 12 -4 39
12.Konyaspor 30 10 13 7 -6 37
13.Kayserispor 29 9 11 9 -11 36
14.Bodrum FK 30 9 14 7 -10 34
15.Rizespor 29 10 15 4 -14 34
16.Sivasspor 30 8 15 7 -10 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 29 4 18 7 -24 19
19.Adana Demirspor 29 2 23 4 -47