BAHÇELİ:BİZ, CUMHUR İTTİFAKIYIZ, LİDER ÜLKE TÜRKİYE’NİN MİMARIYIZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Enflasyon bugün arttıysa yarın iner. Hayat pahalılığı bugün varsa yarın her şey ucuzlar. İşsizlik, yoksulluk, terör, gelir dağılımı adaletsizliği mutlaka kökünden çözülür.

GÜNDEM 25.09.2022 21:29:00 0
BAHÇELİ:BİZ, CUMHUR İTTİFAKIYIZ, LİDER ÜLKE TÜRKİYE’NİN MİMARIYIZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Enflasyon bugün arttıysa yarın iner. Hayat pahalılığı bugün varsa yarın her şey ucuzlar. İşsizlik, yoksulluk, terör, gelir dağılımı adaletsizliği mutlaka kökünden çözülür. Biz, Cumhur İttifakı’yız, lider ülke Türkiye’nin mimarıyız” dedi.

Devlet Bahçeli, “Aday Belli, Karar Net” sloganıyla bugün Erzurum’da düzenlediği mitingde konuştu. Bahçeli, özetle şunları söyledi:

“İktidarı ve siyasi ikbali gecenin zifiri karanlığında arayan Türkiye muhaliflerinin kalın maskesi, 2023’te yırtılıp atılacaktır. Nitekim onların hükmü, şafak sökene kadardır. Kader ağlarını ördüğünde, karar anı gelip çattığında, Türk milleti mührü eline aldığında, zillet ittifakına beden olan partileri ne gören ne duyan ne de bulan olacaktır. 2023 yılına hazır mısınız? Sandığa gidecek misiniz? MHP’ye oy verecek misiniz? Yükselen bu güçlü sedanıza sahne olan bu meydan mertlerin, vatanını canından aziz bilen Dadaşların er meydanıdır. Er meydanına şeytani emeller çıkamaz, sahte pehlivanlar çıkamaz.

“YÜKSELDİKÇE YÜKSELMİŞ BİR TÜRKİYE GERÇEĞİNE HEP BİRLİKTE ULAŞACAĞIZ”

2023 yılında, Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yıl dönümünü hep birlikte kutlayacağız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci dönemine geçmiş olacağız. Bir yanda cumhurbaşkanı, diğer yanda 28. Dönem Milletvekilliği genel seçiminin yapacağız. Terörü bitirmiş, işsizliği yenmiş, enflasyonu düşürmüş, her insanımızı şefkatle kucaklamış; üretim, yatırım, ihracat seferberliğiyle yükseldikçe yükselmiş bir Türkiye gerçeğine hep birlikte ulaşacağız.

“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”

Cumhur İttifakı olarak birleştik, bilendik. Varsın birileri köhne cumhurbaşkanı adaylarını arayadursun, varsın birileri sahnenin önünde masaya oturup sahnenin arkasında çıkar kavgasına tutuşsun, bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

“TÜRKİYE’Yİ GERİYE GÖTÜRMEK İSTİYORLAR. TÜRK MİLLETİNİN SİNİR UÇLARIYLA OYNUYORLAR”

İster tek tek ister alayı çıksın karşımıza ister efendilerinin arkasına saklanıp taş atsınlar milli duvarımıza. Biden’ı alsınlar yanlarına, Pelosi’yi verelim refakatlerine, küresel emperyalizmin fermanını koysunlar önlerine. Yetmedi; iş birliği halinde oldukları FETÖ’den yardım dilesinler, PKK’nın mağara kovuklarında gelecek dilensinler, hiç fark etmez. Ne yaparlarsa yapsınlar, Türk milletine güç yetiremezler. Cumhur İttifakı olarak, hepsine birden Allah’ın izniyle yeteriz. Türkiye’yi geriye götürmek istiyorlar. Türk milletinin sinir uçlarıyla oynuyorlar.

CHP Genel Başkanı, 2 Ağustos 2022 tarihinde Erzurum’a gelerek partisinin sözde grup toplantısında konuştu. Yalanlarına bin yalan kattı, istismarlarına yenilerini ekledi. Erzurum’la helalleşmeye, Erzurum’la barışmaya geldiğini söyledi. Bu ziyaret esnasında yürekli bir vatandaşımız, karşısına geçip niye PKK’yla ittifak yapıyorsunuz diye sordu mu? Elbette babayiğitçe sordu. Kılıçdaroğlu’nun çalımı ve dengesini bozdu. Peki Kılıçdaroğlu ne cevap verdi? ‘Kim PKK’ya yandaş çıkıyorsa Allah belasını versin’ dedi mi? Evet, yüzsüzce dedi. Biz ‘hayır’ diyelim, hayır gelsin başımıza. Bela anmak gibi bir derdimiz yok. Aynı Kılıçdaroğlu’nun, 28 Mayıs 2022 tarihinde partisinin belediye başkanlarının çalıştayının yapıldığı Van’da dediği aynen şuydu; ‘Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyorsanız, Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız’. Ey Kılıçdaroğlu, bu yetkiyi nereden alıyorsunuz? Mahkeme misiniz? Hakim misiniz?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 2 Ağustos 2022 Salı günü buraya kadar gelip Erzurum Kongresi’nden bahsetmeye, Nutuk’tan pasajlar okumaya hakkı yoktur. Kaldı ki buna samimiyeti, mizacı, müktesebatı elvermeyecektir. 8 Eylül 2022 tarihinde Kılıçdaroğlu, gerçek niyetini açıkça deşifre etmiş ve şöyle demiştir; ‘Sanıyor ki Osman Kavala da Selahattin Demirtaş da ben ettim sen etme diyecekler. Asla demezler. Haksız yere içeride tutulanlar, içeride kaldıkları süreyi göğüslerinde hep bir şeref madalyası olarak taşıyacaklardır’. Demek ki neymiş? Bir teröristin, bir casusun göğsüne şeref madalyasını layık gören, bu madalyayı asmak için fırsat kollayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan başkası değilmiş. Erzurumlu vatandaşımızın sorusu yanlış mıdır? Yersiz midir? Elbette değildir.

“MİLLİ BEKAMIZ İÇİN BAŞKA BİR ALTERNATİF YOKTUR”

‘O Biden ise ben Erdoğan’ım’ diye irade, bizim cumhurbaşkanı adayımızdır. Milli bekamız için başka bir alternatif yoktur. Beka, var oluştur. Milli varlığımızın kesintiye uğramadan devamıdır. Bekamız tehlikeye girerse yok oluş kaçınılmazdır. Hatta mezarlarımızın bile talan edilmesi, makus kaderimiz olacaktır.

“ENFLASYON BUGÜN ARTTIYSA YARIN İNER”

Enflasyon bugün arttıysa yarın iner. Hayat pahalılığı bugün varsa yarın her şey ucuzlar. İşsizlik, yoksulluk, terör, gelir dağılımı adaletsizliği mutlaka kökünden çözülür. Biz, Cumhur İttifakı’yız, lider ülke Türkiye’nin mimarıyız.”

Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,37% 0,19
  • EURO

    51,18% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6417,41% 2,74
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74

İlgili Haberler


 ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İŞÇİ NEDEN HEDEFTE?

DONALD TRUMP: “SANIRIM İRAN’DA REJİMİ DEĞİŞTİRDİK… SIRADA KÜBA VAR”

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İZZET ULVİ YÖNTER İSTİFA ETTİ

AKIN GÜRLEK’TEN YARGI ELEŞTİRİLERİNE YANIT

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARİFEYİ DEĞİŞTİRDİ: YENİ DÜZENLEME RESMİ GAZETE’DE

MİLLİ EĞİTİM’DEN EK ATAMA DUYURUSU: BAŞVURULAR 28-30 MART’TA

ORTADOĞU’DAKİ SAVAŞIN FATURASI BÜYÜYOR

ABB’DE KRİTİK DOSYA: YARGI SÜRECİ BAŞLADI, TARTIŞMA BÜYÜYOR

İMRALI ZİYARETİ TAMAMLANDI: DEM PARTİ HEYETİ GERİ DÖNDÜ

HÜRMÜZ BOĞAZI’NDA KRİTİK GERİLİM: İRAN’DAN SERT MESAJ

CHP LİDERİNDEN OPERASYON TEPKİSİ: “SALDIRI ALTINDAYIZ”

3 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON:UŞAK BELEDİYE BAŞKANI VE ÜST DÜZEY İSİMLER GÖZALTINDA

TRUMP’IN SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ: HAMANEY İDDİASI, SOMALİLERE HAKARET

ORTADOĞU’DA KRİTİK GECE: RİYAD VE KUVEYT İÇİN SALDIRI İDDİASI

HATAY’IN GÜNDEMİ ANKARA’YA TAŞINDI

HER YAĞIŞTA AYNI KRİZ: HATAY’DA ALTYAPI TARTIŞMASI BÜYÜYOR

A MİLLİ TAKIM ROMANYA’YI 1-0’LA DEVİRDİ: PLAY-OFF FİNALİNE YÜKSELDİK!

ERDOĞAN’DAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER: “MİLLET YÖNETİMDE BİZE GÜVENİYOR”

ÜNLÜ İSİMLERİN YER ALDIĞI UYUŞTURUCU DOSYASINDA KARAR: 4 KİŞİ TUTUKLANDI

İBB DAVASINDA SAHTE BASIN KARTI İDDİASI: GÖRÜNTÜ ÇEKEN KİŞİ TUTUKLANDI

OSMAN KAVALA AİHM’DE KONUŞTU: “TUTUKLULUĞUM SİYASİ VE AĞIR HAK İHLALİ”

GÜRLEK SESSİZLİĞİNİN NEDENİ BELLİ OLDU: ERDOĞAN’DAN TALİMAT

KÖRFEZ’DE GERİLİM TIRMANIYOR: 3 ÜLKE İRAN KAYNAKLI SALDIRILARA MÜDAHALE EDİYOR

TÜRKİYE’NİN MALİ KARNESİ MASADA: ŞİMŞEK’TEN RİSK AÇIKLAMASI

AKBELEN’DE 5 BİN ZEYTİN AĞACI İÇİN SÖKÜM KARAR

İSTANBUL AÇIKLARINDA KRİTİK OLAY: PETROL TANKERİNE DRON VE İDA SALDIRISI

KALBİMİZ SANTRADA: TÜRKİYE-ROMANYA MAÇINDA İLK 11’LER BELLİ OLDU

HATAY’DA DEPREMDE AİLESİNİ KAYBEDEN AVUKATTAN 3 NİSAN ÖNCESİ ADALET ÇAĞRISI

CHP’DEN SAVAŞ EKONOMİSİNE KARŞI PAKET: DESTEKLER VE VERGİ DÜZENLEMELERİ

EKONOMİDE KARAMSAR TABLO: ZAM VE KUR BEKLENTİSİ YÜKSELDİ

Yükleniyor

loading

DONALD TRUMP: “SANIRIM İRAN’DA REJİMİ DEĞİŞTİRDİK… SIRADA KÜBA VAR”

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İZZET ULVİ YÖNTER İSTİFA ETTİ

AKIN GÜRLEK’TEN YARGI ELEŞTİRİLERİNE YANIT

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARİFEYİ DEĞİŞTİRDİ: YENİ DÜZENLEME RESMİ GAZETE’DE

ABB’DE KRİTİK DOSYA: YARGI SÜRECİ BAŞLADI, TARTIŞMA BÜYÜYOR

İMRALI ZİYARETİ TAMAMLANDI: DEM PARTİ HEYETİ GERİ DÖNDÜ

  • Cumartesi 18 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 16.5 ° / 10.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 15.5 ° / 7.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17