BAHÇELİ: "BUNLARIN SADECE SİYASETİ DEĞİL, VİCDANLARI DA SÖMÜRGELEŞMİŞTİR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tokat’ta; "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne itiraz edip ne idüğü muğlak ve muamma olan Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem peşinde koşanlar, 15 Temmuz'un rövanşını almak için hazırda bekleyen FETÖ'nün ve PKK'nın dümen s

GÜNDEM 11.05.2023 21:31:35 0
BAHÇELİ:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tokat’ta; "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne itiraz edip ne idüğü muğlak ve muamma olan Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem peşinde koşanlar, 15 Temmuz'un rövanşını almak için hazırda bekleyen FETÖ'nün ve PKK'nın dümen suyuna giren yozlaşmış siyasi partilerdir. Bunların sadece siyasetleri değil, vicdanları da sömürgeleşmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yönetim sisteminde muazzam bir reform, devlet hayatında muteber bir silkiniş, sonumuzu hazırlamak isteyen hainlere ve muhasım çevrelere unutamayacakları milli bir cevaptır" dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Ordu’nun ardından Tokat’ta miting düzenledi. Bahçeli, şunları söyledi:

"ARTIK İHANETİN PERDESİ YIRTILIP ATILMALIDIR"

"14 Mayıs 2023 tarihinde ya huzur kazanacak ya da hüsran ipi göğüsleyecektir. Ya Türkiye kazanacak ya da zillet kazançlı çıkacaktır. Ya Tokat kazanacak ya da milliyetsizler istikbalimizi karartacaktır. Başka bir seçenek kalmamıştır. Artık sinsi oyunlar bitmelidir. Artık rezalet serüvenleri kapanmalıdır. Artık ihanetin perdesi yırtılıp atılmalıdır. Yeni bir Türk asrının kapısı açılmıştır. Türkiye yüzyılı vizyonu canlanmış, ilk adım atılmıştır. Cumhur İttifakı ümitleri kamçılamış, milli gelecek hedeflerini kanatlandırmıştır. Cumhur İttifakı'nın emsalsiz uzlaşması ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin uyum ve geniş imkanlarıyla Türkiye sorun yumağı haline gelen, kriz üreten, demokrasimizi tehdit eden parlamenter sistemin prangalarından kurtulmuş ve ufku aydınlanmıştır. Bu başarı milletimizin başarısıdır. Millet hür iradesiyle, azim ve kararlılığıyla varlığını, birliğini ve gelecek ülkülerini sahiplenmiştir. Cumhur İttifakı, şartlar ne kadar ağır olsa da devletin ve milletin bekasını esas almış, egemenlik ve güvenlik haklarımızı tehdit eden provokasyonlarla mücadele etmiş, bunu da sürdürme inancıyla bezemiştir.

"FELAKETLER ÜZERİNDEN CEPHELEŞME ÜRETMEYE ÇALIŞANLAR İNSAFSIZDIR"

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinin merkez üssü olduğu ve geniş bir alanda yaygın kayıplara ve yıkımlara yol açan deprem, son bir asrın en büyük felaketidir. Zillet ittifakı çarpıtıp, her türlü karalamaya tevessül etse de devletimiz bütün kurumlarıyla, bütün imkanlarıyla deprem anından itibaren bölgede arama kurtarma çalışmalarına başlamıştır. Kısa süre içinde binlerce vatandaşımız enkaz altından kurtarılmıştır. Ardından da beslenme ve barınma başta olmak üzere depremzede vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçları karşılanmıştır. Kaybettiğimiz insanlarımızı geri getiremesek de devletimizin gücüyle yıkılanlar mutlaka yapılacak, eksikler giderilecek, nihayet bu badireden de güçlenerek çıkılacaktır. Nitekim ülkemiz ve milletimiz kutlu yolculuğuna devam edecektir. Yeni yüzyıl, yeni Türkiye, yeni hayat anlayışıyla hep birlikte huzurlu bir hayat kurulacak, buna ilişkin siyasi, sosyal ve ekonomik politikalar, yasal düzenlemeler ve mekanizmalar seri halde hayata geçirilecektir. Felaketler üzerinden cepheleşme üretmeye çalışanlar insafsızdır, izansızdır, vicdansızdır. Kahramanmaraş merkezli depremden kısa süre sonra güvenli konutların temelleri atılmış, 319 bini bir yılda bitirilmek üzere 650 bin konutun yapılarak hak sahiplerine teslimi kararlaştırılmıştır.

"BUNLARIN SADECE SİYASETLERİ DEĞİL, VİCDANLARI DA SÖMÜRGELEŞMİŞTİR"

Samimiyetle tutan, safiyetle okşayan müşfik ellerin değerini bilmeyenler, tekme üzerine tekme atan menfur ayaklara kapanmaktan özel haz alan teslimiyetçi şarlatanlardır. Bu şarlatanlar kulübünün Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bu teslimiyetçi şarlatanlar, her devirde farklı farklı isim, unvan ve kılıkta ortaya çıksalar da hamdolsun emellerinde hiçbir zaman muvaffak olamamışlar, bundan sonra da olamayacaklardır. Cumhuriyete karşı çıkanlar, manda ve himaye hayranlarıydı. Cumhuriyete karşı gelenler, zulme boyun eğenler, 'bizden bir şey olmaz' diyen korkaklardı. Bugün ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne itiraz edip ne idüğü muğlak ve muamma olan Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem peşinde koşanlar, 15 Temmuz'un rövanşını almak için hazırda bekleyen FETÖ'nün ve PKK'nın dümen suyuna giren, yozlaşmış siyasi partilerdir. Bunların sadece siyasetleri değil, vicdanları da sömürgeleşmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yönetim sisteminde muazzam bir reform, devlet hayatında muteber bir silkiniş, sonumuzu hazırlamak isteyen hainlere ve muhasım çevrelere unutamayacakları milli bir cevaptır. Cumhuriyet demokrasiyle çatısını örmüş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi demokrasiyle taçlanmıştır.
Kılıçdaroğlu, Türkiye'de demokrasi olmadığını söylüyor. Gerçek demokrasi ve huzuru getireceklerini, Türkiye'yi barıştıracağını iddia ediyor. Kılıçdaroğlu, yanına aldığı İYİ Parti Başkanı ve illerini bırakıp kaçak halde sağda solda nutuk atan malum belediye başkanlarıyla birlikte terörle mücadele edeceklerini ileri sürüyor. İhanet odağı HDP ve PKK'nın desteğiyle adaylık pozu veren Kılıçdaroğlu, özerklik emellerinin, bölücü hedeflerin ümididir. Türk bayrağına, Türk vatanına, Türk milletine milli ve manevi değerlere düşman olan terör örgütlerinin adayı Kılıçdaroğlu, felaketin mümessilidir.”

 

Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

TRAFİKTE KURALLAR BAŞTAN YAZILDI: CEZA YAĞMURU BAŞLADI

MOBBİNGE UĞRADIĞI İDDİA EDİLEN BAŞKOMİSER İNTİHAR ETTİ! VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

ADAYLIK YOLU MAYINLI TARLA: DEĞİRMENCİ İDDİALARIN GÖLGESİNDE

ERDOĞAN: “ÜNİVERSİTELER BİLİM YUVASI OLACAK, İDEOLOJİ SAHASI DEĞİL”

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ’NE AVRUPA ŞOKU! İMAMOĞLU KARARI KÜRESEL KRİZE DÖNÜŞTÜ

ONLYFANS’A DEV OPERASYON: 300 MİLYONLUK MAL VARLIĞINA EL KONULDU

GÜRLEK ARBEDE SORUSUNU KESTİ ATTI: “CEVAP VERMEK İSTEMİYORUM”

ERDOĞAN PROGRAMI BOĞAZİÇİ’NDE HAYATI DURDURDU

KARALAR TAHLİYESİNE YAPILAN İTİRAZ REDDEDİLDİ

VALİ MASATLI: SÜRECİ TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUZ

ÖKTEM: GELECEK NESİLLERE VİZYONLU BİR İSKENDERUN BIRAKMAK İSTİYORUZ

YILMAZ’DAN GÖREV SİNYALİ: “MECLİS ‘DEVAM’ DERSE BİR DÖNEM DAHA HAZIRIM”

DEM PARTİ’DEN BEŞTEPE AÇIKLAMASI: “UZLAŞIYLA YASAL ÇERÇEVE ŞART”

DEM PARTİ’DEN BEŞTEPE AÇIKLAMASI: “UZLAŞIYLA YASAL ÇERÇEVE ŞART”

EKONOMİDE ALARM ZİLİ Mİ? TCMB ENFLASYON TAHMİNİNİ ARTIRDI

ÖZARSLAN TRANSFER İDDİALARINA SERT YANIT VERDİ

KABİNEDE ZİNCİRLEME REVİZYON İDDİASI: DÖRT KRİTİK BAKANLIK MASADA

KABİNEDE ZİNCİRLEME REVİZYON İDDİASI: DÖRT KRİTİK BAKANLIK MASADA

İÇİŞLERİ’NDE DEVİR TESLİM: YERLİKAYA’DAN DİKKAT ÇEKEN SÖZ – “BEN ÖZGÜRLÜĞE GİDİYORUM”

İMAMOĞLU: “DEVLET GELENEĞİMİZ VE DEMOKRASİ TEHDİT ALTINDA”

AMASYA’DA BİYOGAZ TESİSİNDE FACİA: METAN GAZINDAN ZEHİRLENEN 3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

TBMM’DE GÜRLEK GERGİNLİĞİ: YEMİN TÖRENİNDE YUMRUKLU KAVGA ÇIKTI

AKP’DEN BELEDİYELERE YENİ YASA HAZIRLIĞI: YETKİLER DARALABİLİR, DENETİM ARTABİLİR

ÖZGÜR ÖZEL’DEN GÜRLEK ATAMASINA SERT ÇIKIŞ: “PARTİMİZE OPERASYONUN MİMARI BAKAN YAPILDI”

POYRAZ KARAYEL VE HATIRLA SEVGİLİ’NİN UNUTULMAZ OYUNCUSU ARSLAN’DAN KAHREDEN HABER

BAKANLIKLARDA GECE YARISI DEPREMİ: ADALET’E GÜRLEK, İÇİŞLERİ’NE ÇİFTÇİ

KEÇİÖREN’DE TRANSFER KRİZİ: ALTINOK, ÖZARSLAN’I İHALE ÜZERİNDEN HEDEF ALDI

KADIN BELEDİYE BAŞKANININ KIYAFETİYLE DALGA GEÇEN İYİ PARTİLİ TUTUKLANDI

İSTİFA KARARI ANKARA’YI KARIŞTIRDI: ÖZARSLAN HAKKINDAKİ SUÇLAMALAR GÜNDEMDE

Kiralık Araç, Sahte Plaka, ÇOCUK TETİKÇİ: Şişli’de Suç Zinciri

Yükleniyor


TRAFİKTE KURALLAR BAŞTAN YAZILDI: CEZA YAĞMURU BAŞLADI

MOBBİNGE UĞRADIĞI İDDİA EDİLEN BAŞKOMİSER İNTİHAR ETTİ! VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

ADAYLIK YOLU MAYINLI TARLA: DEĞİRMENCİ İDDİALARIN GÖLGESİNDE

ERDOĞAN: “ÜNİVERSİTELER BİLİM YUVASI OLACAK, İDEOLOJİ SAHASI DEĞİL”

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ’NE AVRUPA ŞOKU! İMAMOĞLU KARARI KÜRESEL KRİZE DÖNÜŞTÜ

ONLYFANS’A DEV OPERASYON: 300 MİLYONLUK MAL VARLIĞINA EL KONULDU

GÜRLEK ARBEDE SORUSUNU KESTİ ATTI: “CEVAP VERMEK İSTEMİYORUM”

  • Pazar 18.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19 ° / 8 ° Güneşli
  • Salı 17.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 22 17 1 4 40 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 22 13 3 6 17 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 22 5 6 11 -1 26
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 22 6 11 5 -5 23
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 22 6 11 5 -13 23
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 22 4 9 9 -9 21
14.TÜMOSAN KONYASPOR 22 4 10 8 -10 20
15.İKAS EYÜPSPOR 22 4 12 6 -17 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12