AK Partili Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir’i ziyaret eden İmamoğlu: Seçmen 'müzakere edin' talimatı verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’e tebrik ziyaretinde bulundu. İmamoğlu, “İstişareyi, iyi diyaloğu, müzakereyi toplum net olarak bütün siyasetçilerden, bütün belediye başkanlarından, bü

GÜNDEM 31.05.2024 12:59:08 0
AK Partili Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir’i ziyaret eden İmamoğlu: Seçmen

(İSTANBUL) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Partili Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’e tebrik ziyaretinde bulundu. İmamoğlu, “İstişareyi, iyi diyaloğu, müzakereyi toplum net olarak bütün siyasetçilerden, bütün belediye başkanlarından, bütün yöneticilerinden net olarak istemiştir. Hatta seçmen talimat vermiştir, ‘Böyle yapın’ diye hepimize. Bu yönüyle bu sesi duymak ve yeni nesil bir dönemi, yeni nesil bir ilişkiyi, yeni nesil bir siyaseti hep beraber ortaya koymak zorundayız” dedi. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Partili Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’i makamında tebrik etti. “Abdullah Başkanımıza, Bağcılar’da başarılı bir dönem geçirmesini diliyorum” diyen İmamoğlu, “İnşallah Bağcılar halkıyla birlikte, kendi yol arkadaşlarıyla üretecekleri hizmetlerin hem Bağcılar’a hem de İstanbul'a değer katmasını tabii ki istiyoruz ve diliyoruz. 39 ilçemizi tek tek gezerek, kurum hafızamızı onların gözünden tazeliyoruz ve ilçe ilçe aslında beslediğimiz verilerle, güçlü bir stratejik planı, ilk kez 39 ilçenin heyetleriyle yapma arzusundayız. Bu yönde çok verimli bir gezi turumuz var. Büyük bir çoğunluğunu tamamladık. İnşallah bugün itibariyle 7-8 belediyemiz kalacak” şeklinde konuştu. 

“Uyumlu bir dönemi geçireceğimize inanıyorum”

“Arzumuz o ki; temmuz ayında kurumumuz, bütün İstanbul'un özetini ve önümüzdeki beş yıl süresince, eşitlikçi ve adil bir biçimde bütün ilçelere dağılan hizmetlerini öngörü olarak tasarlanmış olacak” diyen İmamoğlu, “Tabii hem ayağımızı yorganımıza göre uzatarak hem vatandaşımızın temel ihtiyaçlarını gözeterek bunu yapacağız. Bu konuda da Bağcılar, İstanbul’umuzun en önemli ilçelerinden birisi hem nüfusu bakımıyla hem demografik özellikleriyle. Ve bu çeşitliliğinin yanı sıra; çocukların, gençlerin ciddi bir nüfusa sahip olduğu bu ilçemizde, meseleyi çok önemle ele alıyoruz. Bu bakımdan, uyumlu bir dönemi Abdullah Özdemir Başkanımızla Bağcılar'da geçireceğimize inanıyorum” dedi. 

Seçim sonrasında herkesin temel amacının, vatandaşa hizmet ve iyi diyalog olduğuna vurgu yapan İmamoğlu, şunları söyledi: 

“Kazançlı çıkacak olan milletimizdir”

"İstişareyi, iyi diyaloğu, müzakereyi toplum net olarak bütün siyasetçilerden, bütün belediye başkanlarından, bütün yöneticilerinden net olarak istemiştir. Hatta seçmen talimat vermiştir, ‘Böyle yapın’ diye hepimize. Bu yönüyle bu sesi duymak ve yeni nesil bir dönemi, yeni nesil bir ilişkiyi, yeni nesil bir siyaseti hep beraber ortaya koymak zorundayız. Ben, bu iyi niyeti birçok ilçede şöyle de tarifledim: Genç bir belediye başkanımız olarak Abdullah Başkanımızın da huzurunda tariflemek isterim. Dilerim ve isterim ki; bu dönem, Bağcılar yerel yönetim tarihinin en başarılı beş yılı olsun. Bir sonraki talipli, bundan daha başarılısını arzu ederek ve iddia koyarak vatandaşın huzuruna çıksın. Bundan kazançlı çıkacak olan milletimizdir. Bu niyetle ve bu duyguyla 39 ilçemizi geziyorum. İnşallah sonuçları da hayırlara vesile olsun hem Bağcılar’ımız hem İstanbul'umuz topyekun kazançlı çıksın. Başarılar diliyoruz.

Özdemir: “Vatandaşlarımızın hepimize yüklemiş olduğu sorumlulukları var”

Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir de İmamoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: 

“Teşekkür ediyoruz nazik ziyaretiniz için. Yeni dönem inşallah İstanbul'umuza da ilçelerimize de hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlarımızın hem sizlere hem bizlere yüklemiş olduğu önemli bir sorumluluk söz konusu. Bu anlamda ilçe belediyelerimizin, Büyükşehir Belediyemizin ortak çalışmalar yapması çok önemli ve kıymetli. Bağcılar halkımızın bize yüklediği sorumluluk özelinde büyük beklentileri var. Bir diğer taraftan da tabii ki Büyükşehir Belediyemiz nezdinde de sizlerden önemli beklentileri söz konusu. İnşallah bu toplantılarımızın sonuçları hayata geçeceğini ve Bağcılar halkına katkı sunacağını temenni ediyoruz. Teşekkür ediyoruz. Ayaklarınıza sağlık.”

Konuşmaların ardından İmamoğlu ve Özdemir, kurum kurmaylarının karşılıklı katılımıyla, Bağcılar’ın sorunlarına ve çözüm yollarına dönük, ortak masa toplantısı gerçekleştirdi.

 


Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,94% 0,03
  • EURO

    40,97% -0,01
  • GRAM ALTIN

    3823,03% 0,32
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 0,00

İHRAÇ EDİLEN TEĞMENLERİN KOMUTANLARI TSK’YA GERİ DÖNMEK İÇİN DAVA AÇTI

EKREM İMAMOĞLU'DAN BOYKOT ÇAĞRISI: MİLYONLARCA VATANDAŞIMIZI DAHİL OLMAYA DAVET EDİYORUM

SKANDAL İDDİA: GENÇLİĞE HİTABE'Yİ OKUYAN ÖĞRENCİLER OKULDAN ATILDI

SEVDA TÜRKÜSEV'İN 'İMAMOĞLU' PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU! SOSYAL MEDYA YIKILDI

BAHÇELİ'DEN 'SOKAK' AÇIKLAMASI

ALİ YERLİKAYA BAYRAM TATİLİNİN ACI BİLANÇOSUNU AÇIKLADI!

VOLKAN KONAK'IN VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI: SAHNEDE AÇIKLADI

BAHÇELİ BU KEZ YENİ ANAYASA İÇİN ÇAĞRI YAPTI

ABD'DEN TÜRKİYE'YE F-35 ŞANTAJI

MHP İLK KEZ DEM PARTİ İLE BAYRAMLAŞMASINDA 'İMAMOĞLU' DAMGA VURDU

KONSERDE FENALAŞAN VOLKAN KONAK YAŞAMINI YİTİRDİ

ERDOĞAN 10 HÜKÜMLÜYÜ AFFETTİ: ARALARINDA HİZBULLAHÇILAR DA VAR!

ÖZEL, LE MONDE'A KONUŞTU: BU BİR SİVİL DARBE GİRİŞİMİDİR

DAVUTOĞLU İLE GÖKÇEK ARASINDA 'YOLSUZLUK' POLEMİĞİ

ÖZGÜR ÖZEL; TUTUKLU GENÇLER YARIN İLK İŞ SİLİVRİ'DEYİM!

ÖZGÜR ÖZEL TRABZON'DA…

İSTANBULLULAR MALTEPE'YE AKTI: ADAYIMI BIRAK, SANDIĞI GETİR

ERDOĞAN'DAN HAFİZE GAYE ERKAN'A YENİ GÖREV

YAPAY ZEKA ŞİRKETİ XAI, SOSYAL MEDYA PLATFORMU X'İ (TWİTTER) SATIN ALDI

CHP, İPTAL TALEBİYLE AYM'YE BAŞVURDU:

İBB SORUŞTURMASINDAKİ 'TANIK'LARDAN BİRİ AKP'NİN ADAYI ÇIKTI

TBB BAŞKANVEKİLİ ZEYDAN KARALAR OLDU

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI EBRU ÖZDEMİR TUTUKLANDI

CHP'Lİ EMRE: KİMİN VİCDANINA SIĞAR

CHP'NİN BOYKOTYAP SİTESİNE MAHKEMEDEN ENGEL!

İMAMOĞLU SİLİVRİ’DEN NY TİMES’A YAZDI: BEN, CUMHURBAŞKANI’NIN ANA RAKİBİYİM, TUTUKLANDIM

ŞİŞLİ DE YURTTAŞLAR KENT LOKANTASI'NIN ÖNÜNE HALK SOFRASI KURDU!

ODTÜ'YE POLİS BASKINI: 9 ÖĞRENCİ GÖZALTINA ALINDI!

İMAMOĞLU'NUN AVUKATI GÖZALTINA ALINDI…

BEŞİKTAŞ, DERBİDE YARIN GALATASARAY'I AĞIRLAYACAK

Yükleniyor


İHRAÇ EDİLEN TEĞMENLERİN KOMUTANLARI TSK’YA GERİ DÖNMEK İÇİN DAVA AÇTI

EKREM İMAMOĞLU'DAN BOYKOT ÇAĞRISI: MİLYONLARCA VATANDAŞIMIZI DAHİL OLMAYA DAVET EDİYORUM

SKANDAL İDDİA: GENÇLİĞE HİTABE'Yİ OKUYAN ÖĞRENCİLER OKULDAN ATILDI

SEVDA TÜRKÜSEV'İN 'İMAMOĞLU' PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU! SOSYAL MEDYA YIKILDI

BAHÇELİ'DEN 'SOKAK' AÇIKLAMASI

ALİ YERLİKAYA BAYRAM TATİLİNİN ACI BİLANÇOSUNU AÇIKLADI!

VOLKAN KONAK'IN VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI: SAHNEDE AÇIKLADI

  • Çarşamba 20.2 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 20 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 27 20 2 5 42 65
3.Samsunspor 28 15 7 6 12 51
4.Beşiktaş 27 13 6 8 14 47
5.Eyüpspor 28 12 8 8 9 44
6.İstanbul Başakşehir 27 11 10 6 6 39
7.Göztepe 27 10 9 8 10 38
8.Gazişehir Gaziantep 27 11 11 5 0 38
9.Kasımpaşa 28 9 8 11 -3 38
10.Trabzonspor 27 9 9 9 12 36
11.Antalyaspor 28 10 12 6 -20 36
12.Konyaspor 28 9 12 7 -6 34
13.Rizespor 27 10 14 3 -12 33
14.Alanyaspor 28 8 13 7 -10 31
15.Sivasspor 28 8 14 6 -8 30
16.Bodrum FK 28 8 14 6 -11 30
17.Kayserispor 27 7 11 9 -14 30
18.Hatayspor 27 4 16 7 -22 19
19.Adana Demirspor 27 2 21 4 -39