AK PARTİ VE CHP LİDERLERİ ARASINDAKİ GÖRÜŞME BİR BUÇUK SAAT SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün AK Parti Genel Merkezi’nde bir buçuk saat süren bir görüşme yaptı.

GÜNDEM 2.05.2024 18:46:00 0
AK PARTİ VE CHP LİDERLERİ ARASINDAKİ GÖRÜŞME BİR BUÇUK SAAT SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün AK Parti Genel Merkezi’nde bir buçuk saat süren bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından Özel, herhangi bir açıklamada bulunmadı. Gazetecilerin ısrarlı sorularına karşılık "teşekkürler arkadaşlar" karşılığını veren Özel, görüşmeyi kurmaylarıyla değerlendirmek üzere CHP Genel Merkezi'ne geçti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkez’nde bir araya geldi. CHP lideri Özel'i, parti genel merkezine gelişinde AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile Cumhurbaşkanlığı Protokol Müdürü Barkın Kayaoğlu karşıladı. Özel'e emekli büyükelçi, CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan eşlik etti. Parti binasına girişteki karşılamanın ardından, görüşmenin gerçekleştiği makam katına çıkıldı. Erdoğan asansörden inen Özel'i koridorda karşıladı ve her iki lider burada tokalaştı. Makam odasına geçen liderler hem ayakta hem koltuklarda, görüşmeyi izleyen basın ekibine poz verdi. Erdoğan'ın oturduğu koltuğun arkasındaki duvarda AKP logolarının bulunduğu bir fon, önünde ise Cumhurbaşkanlığı forsu ile Türk bayrakları ve parti flaması yer aldı.

Görüşmede, Mustafa Elitaş ile CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan da bulundu. Görüşme bir buçuk saat sürdü.

Bu arada, Erdoğan tarafından Özel'e verilen ve üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsu bulunan karton çanta içindeki hediye Özel'in korumaları tarafından makam aracına götürüldü. 

CHP ve AK Parti arasında 8 yıl sonra sonra genel başkan düzeyinde gerçekleşen görüşmeye basının ilgisi yoğun oldu. Çok sayıda televizyon kanalı  ziyareti izleyicilerine AK Parti Genel Merkezi'nin önünden canlı yayınlarla aktardı. Gazetecilere, çay ve üzerinde "Türkiye Yüzyılı" yazılı pakette çikolata ikram edildi. 

CHP ile AKP arasında genel başkan düzeyindeki son görüşme, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dönemin AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanı Binali Yıldırım arasında AK Parti Genel Merkezi'nde 22 Eylül 2016'da gerçekleşmişti. 

NE OLMUŞTU?

CHP lideri Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Ramazan Bayramı dolayısıyla aramış ve bayramını kutlamıştı. Özel, bu telefon görüşmesinin ardından Erdoğan ile kısa süre sonra yüz yüze de görüşeceklerini belirtmişti.

16 Nisan günü, kabine toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Özel’in bu ifadeleri üzerine; “CHP’nin Genel Başkanı Sayın Özel’e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz” demişti.

Ardından genel başkanlar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 104’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda bir araya gelmiş ve çay içmişti.

Özel, son olarak dün partisinin önceki genel başkanları; Hikmet Çetin, Altan Öymen, Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak görüşmeyle ilgili görüş ve önerilerini almıştı.

 

Haber Kaynak : ANKA HABER
  • BIST 100

    10309,90%-0,70
  • DOLAR

    41,37% 0,11
  • EURO

    48,50% -0,19
  • GRAM ALTIN

    4855,96% 0,58
  • Ç. ALTIN

    7891,27% 0,66

ROZETİ BİZZAT ERDOĞAN TAKACAK: CHP’DEN İSTİFA EDEN GÜRZEL, AKP’YE GEÇİYOR

DEVLET BAHÇELİ: CUMHURBAŞKANIMIZ 2028'DE DE DEVAM ETMELİ

İMAMOĞLU: BU İDDİANAMEYİ SEÇİMDE KENDİSİNİ YENECEĞİMİ BİLEN KİŞİ YAZDIRDI

CHP’Lİ GENÇLER NÖBETTE: 3 BİN GAZ MASKESİYLE GENEL MERKEZ SAVUNMASI

2017’DEKİ ‘MÜHÜRSÜZ OY’ TARTIŞMASI YENİDEN ALEVLENDİ! REFERANDUM GAYRİMEŞRUDUR!

“CHP’DEN SEÇİLDİ, AKP’YE GEÇTİ: USTAOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA!”

ÖZEL’DEN DAVA ÖNCESİ UYARI: CHP’Yİ YARGI ELİYLE DİZAYN ETTİRMEYİZ!

CHP HATAY MİLLETVEKİLİ SERVET MULLAOĞLU’NDAN SERT AÇIKLAMA: “CHP TESLİM ALINAMAZ!”

KAYYUM GERGİNLİĞİ: BERKAY GEZGİN YAKA PAÇA DIŞARI ATILDI!

ÖZEL'DEN BAHÇELİ VE ERDOĞAN'A 'SOKAK' YANITI!

“KURULTAY DAVASI ÖNCESİ KILIÇDAROĞLU KONUŞMADI: SIRTINI DÖNÜP GİTTİ

KONYA’DA BEKLENMEDİK GELİŞME: CHP VE YRP’Lİ BAŞKANLAR AKP’YE GEÇTİ

OPERASYON SONRASI HABERTÜRK’TEN İLK MESAJ: AKIŞ BOZULMAYACAK

ABLUKA ALTINDAKİ CHP İL BİNASI'NDA HAREKETLİ DAKİKALAR: 'KAYYUM'DAN ÖNCE ONLAR GİTTİ

CHP İSTANBUL KONGRESİ ESASTAN RET ALDI, KAYYUM DİRENİŞTE

CHP İSTANBUL KAYYUMUNA ESASTAN RET:KAYYUMUN YETKİSİ SONA ERDİ

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI AÇIKLADI

HATAY’A HAKARET EDEN ŞOFÖR İÇİN İNCELEME

POLİTİKA FAİZİ İÇİN KRİTİK GÜN:TCMB FAİZ KARARINI AÇIKLAYACAK

ENGİNYURT FLASH HABER'İ HATIRLATTI “ARAŞTIRMADAN BU DEVİR NASIL YAPILDI?”

AYM KARARI TARTIŞMA YARATTI: ÇALIK CEZAEVİNDE TUTULACAK

37 İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ 22'Sİ MERKEZE ÇEKİLDİ

HABERTÜRK VE SHOW TV’NİN DE ARALARINDA OLDUĞU 121 ŞİRKETE EL KONULDU!

KADIKÖY MİTİNGİ: 125 BİN KİŞİ “MİLLET İRADESİ” İÇİN BULUŞTU

TRUMP YANLISI SAĞCI POLİTİKACI CHARLİE KİRK, KONUŞMA YAPTIĞI SIRADA VURULDU

“KILIÇDAROĞLU HAKKINDA ‘SUÇU VE SUÇLUYU ÖVME’ DAVASI: ERTELEME KARARI”

GÜRSEL TEKİN’İN EKİBİNDE ERDOĞAN HAYRANI TROL İDDİASI

OZAN GÜNDOĞDU’DAN BOMBA İDDİA: GÜRSEL TEKİN BANA GENEL BAŞKANLIK TEKLİF ETTİ!

MHP’DEN ALİ KOÇ’A TAM DESTEK: KOŞULSUZ YANINDAYIZ…

CHP LİDERİ ÖZEL: "SEÇİLMİŞLERE SAYGI DUYMAYAN TEK ADAMA SANDIĞI BIRAKMAYIZ!

Yükleniyor


ROZETİ BİZZAT ERDOĞAN TAKACAK: CHP’DEN İSTİFA EDEN GÜRZEL, AKP’YE GEÇİYOR

DEVLET BAHÇELİ: CUMHURBAŞKANIMIZ 2028'DE DE DEVAM ETMELİ

İMAMOĞLU: BU İDDİANAMEYİ SEÇİMDE KENDİSİNİ YENECEĞİMİ BİLEN KİŞİ YAZDIRDI

CHP’Lİ GENÇLER NÖBETTE: 3 BİN GAZ MASKESİYLE GENEL MERKEZ SAVUNMASI

2017’DEKİ ‘MÜHÜRSÜZ OY’ TARTIŞMASI YENİDEN ALEVLENDİ! REFERANDUM GAYRİMEŞRUDUR!

“CHP’DEN SEÇİLDİ, AKP’YE GEÇTİ: USTAOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA!”

ÖZEL’DEN DAVA ÖNCESİ UYARI: CHP’Yİ YARGI ELİYLE DİZAYN ETTİRMEYİZ!

  • Cumartesi 34 ° / 19.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.3 ° / 19.5 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 4 4 0 0 12 12
2.Trabzonspor 4 3 0 1 3 10
3.Göztepe 4 2 0 2 5 8
4.Konyaspor 3 2 0 1 6 7
5.Fenerbahçe 3 2 0 1 4 7
6.Samsunspor 3 2 0 1 2 7
7.Antalyaspor 4 2 2 0 0 6
8.Gazişehir Gaziantep 4 2 2 0 -4 6
9.Alanyaspor 3 1 1 1 1 4
10.Eyüpspor 4 1 2 1 -3 4
11.Beşiktaş 2 1 1 0 -1 3
12.Fatih Karagümrük 3 1 2 0 -4 3
13.İstanbul Başakşehir 2 0 0 2 0 2
14.Kayserispor 3 0 1 2 -4 2
15.Kocaelispor 4 0 3 1 -4 1
16.Rizespor 3 0 2 1 -5 1
17.Kasımpaşa 3 0 3 0 -3 0
18.Gençlerbirliği 4 0 4 0 -5 0