YEŞİLAY ŞUBE BAŞKANI UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI
Yeşilay Kilis Şube Başkanı Ahmet Zorlu, aracında 800 gram uyuşturucu ile yakalandı. Zorlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in, geçen hafta Kilis’e araç konvoyuyla Şanlıurfa’ya geçtiği sırada kaza yapan araçtan uyuşturucu, aracın sabi ise Yeşilay’ın şube başkanı çıktı.
Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre, Yeşilay Başkanı Ahmet Zorlu’nun kullandığı araç, Urfa’dan dönerken trafik kazası yaptı. Araç Gaziantep’te tamirciye bırakıldıktan sonra uyuşturucu ihbarı yapıldı. Jandarma araçta 800 gram uyuşturucu, hassas terazi, tuşlu telefon ele geçirdi.
“HABERİM YOK” DEDİ
Kilis’te bulunan Zorlu Gaziantep’e çağrıldı. Savcılıkta ifadesi alındı ve mahkemece tutuklandı. Suçlamaları reddeden Zorlu “Benim haberim yok, araç kiralık” diye ifade verdi. Jandarma ihbarın yapıldığı telefonu araştırıyor.
Ahmet Zorlu, AKP Kilis eski Milletvekili Reşit Polat’ın danışmanlığını da yapmıştı. 2019 yılında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ‘’Sigara, alkol, uyuşturucu bağımlılığına karşı’’ yarışma düzenleyen Ahmet Zorlu, dereceye giren öğrencilere plaket de vermişti.
BU KEZ DE ŞAŞIRTMADI: GALERİSİNDEN SOYLU’YLA FOTOĞRAF ÇIKTI
Uyuşturucu nedeniyle gözaltına alınan Ahmet Zorlu’nun eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla da fotoğrafı olduğu ortaya çıktı.
YEŞİLAY’DAN ‘GÖREVDEN ALINDI’ AÇIKLAMASI
Yeşilay, Ahmet Zorlu’nun görevden alındığı ile ilgili apar topar açıklama yaptı. Sosyal medyadan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“22.12.2023 tarihinde basında Yeşilay Kilis Eski Şube Başkanı’nın adının geçtiği haberlere ilişkin açıklama yapma gereği doğmuştur. Bu konuda kamuoyunu aydınlatmak isteriz.
Söz konusu haberlerde ismi geçen şahıs, Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun 05.04.2019 tarihli 27/72/2019 sayılı kararı ile görevden alınmıştır ve bu tarihten beri kurumumuzla hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”
-
BIST 100
18211,67%0,47
-
DOLAR
45,43% 0,03
-
EURO
53,27% 0,05
-
GRAM ALTIN
6847,18% 0,00
-
Ç. ALTIN
10865,96% -0,22
İlgili Haberler
ALİ KOÇ VE RAHMİ KOÇ HEM BAHÇELİ’YLE HEM DERVİŞOĞLU’YLA GÖRÜŞTÜ
BİNGÖL’DE “YANLIŞ EVE OPERASYON” İDDİASI:15 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KOLUNUN KIRILDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ
ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDE KAYYUM DEĞİŞTİ: İSTANBUL VALİ YARDIMCISI AYHAN TERZİ GÖREVE BAŞLADI
ÖZEL’İN “ANNENE KÜFREDENLERİN YANINA GİDİYORSUN” SÖZLERİ GÜNDEM OLDU
HBB MECLİSİ’NDE SERMAYE ARTIRIMI VE KADRO KARARLARI DİKKAT ÇEKTİ
BELEN GEÇİDİ’NDE HEYELAN ALARMI! ANTALYA-İSKENDERUN KARAYOLUNDA TRAFİK DURDURULDU
SAADET PARTİSİ’NDE “BUTLAN” DAVASINDA KARAR ÇIKTI
MOTORİNE YENİ ZAM YOLDA: LİTRE FİYATINA 1 LİRA 10 KURUŞ ARTIŞ BEKLENİYOR
BAKANLIKTAN TÜİK TEPKİSİ: “GÖREVDEN ALINDI” DEMEK DEZENFORMASYON!
CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE SORUŞTURMA İZNİ! GÖZLER BALIKESİR’DEKİ İHALE DOSYASINA ÇEVRİLDİ
AYDIN’DA PROTOKOL KRİZİ: ÇERÇİOĞLU VE SARIBAŞ İL BAŞKANLARININ GERİSİNDE KALDI
Yükleniyor
3 BELEDİYE BAŞKANININ TUTUKLULUĞUNA DEVAM TALEBİ, CHP'Lİ İSİMLERE HAPİS İSTEMİ
ALİ KOÇ VE RAHMİ KOÇ HEM BAHÇELİ’YLE HEM DERVİŞOĞLU’YLA GÖRÜŞTÜ
BİNGÖL’DE “YANLIŞ EVE OPERASYON” İDDİASI:15 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KOLUNUN KIRILDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ
CHP'Lİ TEPEBAŞI BELEDİYESİ’NE YOLSUZLUK OPERASYONU
RASİM OZAN KÜTAHYALI GÖZALTINDA! 21 İLDE DEV OPERASYON
CHP’DEN AKP’YE GEÇEN BURCU KÖKSAL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE KARŞILAMA CHP’DEN AKP’YE GEÇEN BURCU KÖKSAL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE KARŞILAMA
- Perşembe 23.8 ° / 13.2 ° Güneşli
- Cuma 22.2 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 24.1 ° / 13.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı




