Tarih: 24.10.2019 12:00

YEMEK ŞİRKETİNE DENETİM

Facebook Twitter Linked-in

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçede Afrin sınırlarında bulunan asker, polis ve diğer kamu görevlilerine yemek hizmeti veren şirketi ziyaret etti, incelemelerde bulundu.
Kaymakam Musa Sarı, ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Karakaş ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Yılmaz ile birlikte ilçe sınırlarında bulunan, birçok kamu kurum ve kuruluşlarına ve Afrin sınırlarında bulunan asker, polis ve diğer kamu görevlilerine yemek hizmeti veren şirkete ziyaret gerçekleştirildi.


Ziyarette yapılan yemekler ve yemekhane, depolar yerinde incelenerek halka ve kamu görevlileri ile kolluk personeline yemek hizmeti vererek çok önemli bir görevi ifa eden şirkette titiz bir inceleme gerçekleştirildi. Kaymakam Sarı, Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelince düzenli olarak şirketten numunelerinde alındığını ve çeşitli açılardan incelendiğini İfade etti. Bugüne kadar herhangi bir soruna rastlanmadığını belirten Sarı, şirket yetkililerine titiz tutumlarından dolayı teşekkür etti ve titiz bir şekilde görev yapan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerine teşekkürlerini sundu.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —