UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON

 İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekipleri Diyarbakır ile İskenderun ilçe hattında uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik operasyon gerçekleştirdi. 

Narkotik Suçlar kapsamında 27 Nisan ile 04 Mayıs 2018 tarihleri arasında İlçede meydana gelen 5 olayda, Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 9 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldığı kaydedildi.


Söz konusu olaylar kapsamında, Diyarbakır ile İskenderun İlçe hattında uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik geniş kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyon neticesinde 96,050 gr. kubar esrar maddesi, 165 kök kenevir bitkisi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.


Ayrıca diğer olaylarda ise toplamda 2 gr. esrar maddesi, 8 adet captagon hap, 100 kök kenevir bitkisi, 3 adet ecstasy hap, 1 gr. kenevir bitkisi tohumu ve 1 adet hassas terazi de ele geçirildi.


İlçede başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarca vatandaşların güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edildiği, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmaların kararlılık ve ciddiyetle devam edeceği bildirildi.