ARSUZ’UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, hayata geçirilen ve üzerinde çalışılan projeler hakkında bilgiler verdi. 

YEREL 21.10.2019 13:57:04 0
ARSUZ’UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, hayata geçirdikleri Kadın Eli Semt Pazarının beklenenden daha fazla ilgi gördüğünü ve başarılı olduğunun altını çizdi, Karaağaç’ı İskenderun’a bağlayan iki buçuk kilometrelik sahil yürüyüş yolunun devamı için İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile görüşeceklerini belirtti. Güven, Gözcüler Plajı’nda DOĞAKA desteğiyle yapmayı planladıkları, Türkiye’de örnek gösterilecek Çadır Karavan Kampı ve İskenderun-Arsuz-Samandağ arası HADO benzeri deniz ulaşım seferlerini hayata geçirmek istediklerini vurguladı. 
Arsuz’a bağlı tüm mahallelerin sorunlarını, eksiklerini en kısa sürede gidereceklerini ve çalışmalarının da bu yönde olduğunu belirten Dr. Asaf Güven, üzerinde çalıştıkları projelerle de Arsuz’un çehresini değiştirme kararlılığında olduklarını söyledi. Projelerin tasarruf tedbirlerinden elde edilen kaynaklarla yapılmasının çok önemli olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz’u tek başına düşünmenin ve planlamanın yanlış olacağına dikkat çekerek, sahil şeridini İskenderun ve Samandağ belediyeleriyle istişare ederek, gerekirse ortak projeler düzenlemekte kararlılıklarını ifade etti. 
KADIN ELİ SEMT PAZARI BAŞARILI OLDU
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in açıklamalarında, “Birçok projemiz var. Hayata geçirdiğimiz projelerimizden ‘Kadın Eli Semt Pazarı’ Projemizde, ev hanımlarımızın kendi elleriyle ürettikleri ve işlediklerini ürünleri tüketiciyle buluşturduk. Bu projemizle kadın kardeşlerimiz kendi aile ekonomilerine katkı sağlıyor, kendilerine güveni artıyor ve bu durumdan oldukça memnunlar. Tüm halkımızı da bu pazarlarımıza bekliyor, kadın kardeşlerimize destek olmaya çağırıyorum. 


SAHİL YÜRÜYÜŞ YOLU İSKENDERUN’LA BÜTÜNLEŞECEK
İhale ettiğimiz ve en kısa sürede başlayacağımız yaklaşık 2.5 km’lik Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolumuzu 1 veya 1 buçuk yıl içerisinde bitireceğiz. Samandağ ve İskenderun İlçe Belediye Başkanlarımızla sık sık görüşüyor ve istişarelerde bulunuyoruz. Henüz görüşüp, masaya yatırmadığımız konular arasında Arsuz ve İskenderun sahil bandı boyunca sahil yürüyüş ve bisiklet yolu var, oldukça önemli bir proje ve her iki ilçeye değer katacak bir proje. 


TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK
Turizm kenti Arsuz’umuzun güzelleştirmek adına hayata geçireceğimiz ‘Çadır Karavan’ projemiz ile beraberinde ilçemize gelen misafirlerimizin kamp yapacakları, karavanlarını yerleştirecekleri, içerisinde spor sahasıyla, kafeteryasıyla, bungalov evleriyle vb. hizmeti ile sahil bandımızda yer alacak. Hazır olan projemizle Türkiye’nin sayılı çadır kenti haline geleceğiz. 


BERABER HAREKET ETMELİYİZ
Benim bir hayalim var. Samandağ, Arsuz ve İskenderun İlçe belediyelerimizin işbirliğiyle Hatay Deniz Otobüsü (HADO) benzeri, daha küçük çapta bir deniz ulaşım seferleri projesi. Söz konusu düşüncemi hem İskenderun, hem de Samandağ Belediye Başkanlarımız ile görüşerek masaya yatıracağız. 3 İlçe Belediyesi olarak bir araya gelebilirsek kolaylık hayata geçirebileceğimiz bir proje olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,95% 0,34
  • EURO

    43,14% 0,15
  • GRAM ALTIN

    4074,57% 0,31
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

İMAMOĞLU ERDOĞAN'A SESLENDİ…

CHP FİLİSTİN İÇİN SOKAKTA TAKSİM ABLUKA ALTINDA!

CHP'DEN YOZGAT'TA TARİHİ MİTİNG! TRAKTÖRÜNÜ ALAN GELDİ

ERDOĞAN, KADIN DÜŞMANI ZİHNİYET AK PARTİ İKTİDARIYLA TARİHE KARIŞMIŞTIR

HATAY'DA KADIN CİNAYETİ

CAN ATALAY'DAN MEKTUP: ER YA DA GEÇ HATAY'A KARŞI GÖREVİMİ YERİNE GETİRECEĞİM

VALİLİK'TEN CHP'NİN YÜRÜYÜŞÜNE ENGEL: TAKSİM, ŞİŞHANE VE KABATAŞ DURAKLARI KAPATILACAK!

ESKİ DHMİ DAİRE BAŞKANI "RÜŞVET VE YOLSUZLUK" SUÇUNDAN TUTUKLANDI

ÖZEL, DANIŞTAY BAŞKANI ZEKİ YİĞİT'İ ZİYARET ETTİ

SARAÇHANE DAVASINDA ÖĞRENCİLER VE GAZETECİLER HÂKİM KARŞISINDA...

SENDİKALAR 1 MAYIS'TA KADIKÖY'DE!

ALİ KOÇ ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ OLAY OLDU: ANKARA’DA KONUŞULANLAR ORTAYA ÇIKTI

CHP’Lİ VEKİLDEN YILMAZ TUNÇ’U DÜŞÜNDÜRECEK CEM KÜÇÜK SORUSU!

KEMALPAŞA BELEDİYESİ’NE OPERASYON: CHP'Lİ ASLANOĞLU'NDAN GÖZALTILARA İLİŞKİN AÇIKLAMA

SIRRI SÜREYYA ÖNDER'İN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN AÇIKLAMA

ALMANYA TÜRKİYE'YE EUROFİGHTER İHRACATINI DURDURDU: GEREKÇE İMAMOĞLU!

EYLEM YAPAN ÖĞRETMENLERE POLİSİN KULLANDIĞI SÖZLER TEPKİ TOPLADI

İMAMOĞLU İKTİDARIN KANAL İSTANBUL PLANINI İFŞA ETTİ!

RASİM OZAN KÜTAHYALI, ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞTÜ

HBB ESKİ BAŞKANI SAVAŞ 21. KURULTAYI HAKKINDA DA DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

İMAMOĞLU "YARINDAN TEZİ YOK" DİYEREK AÇIKLADI!

DEVLET BAHÇELİ: CHP’YE KAYYUM HEM DOĞRU DEĞİL HEM DE MÜMKÜN DEĞİLDİR

İMAMOĞLU: YANLIŞIN BEDELİ 50 MİLYAR DOLAR OLDU

MERKEZ BANKASI FAİZİ YENİDEN YÜKSELTTİ

SELÇUK KOZAĞAÇLI YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

SIRRI SÜREYYA ÖNDER’İN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ SON DURUM: TEDAVİYE İYİ YANIT VERİYOR

RASİM OZAN KÜTAHYALI HAKKINDA GÖZALTI KARARI

ERDOĞAN İMZALADI: BAZI FAKÜLTELERİN ADI DEĞİŞTİ, YENİ FAKÜLTELER KURULDU

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ SORUŞTURMASINDA YENİ DALGA: 12 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

Yükleniyor


Çamlıhemşin halkı, kendi imkanlarıyla yaptırdıkları Taş Mektep'in Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsisine tepki gösterdi

Hopa'da adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 zanlı, savcılığın itirazı sonrası tutuklandı.

Marketlerde 35, 40 lira olan mandalinayı, burada bizden tüccar 7 liraya almak istiyor

Yozgat’ta patates üreticisi ihracat kapılarının açılmasını istiyor

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde nöbetçi personele saldırı

"MESEM’ler kapatılsın, çocukların ekonomik sömürüsü son bulsun"

  • Pazar 25.1 ° / 10.8 ° false
  • Pazartesi 24.7 ° / 9.3 ° Güneşli
  • Salı 29.7 ° / 11 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 24 1 5 44 77
2.Fenerbahçe 29 22 2 5 47 71
3.Samsunspor 30 15 9 6 9 51
4.Eyüpspor 30 14 8 8 16 50
5.Beşiktaş 30 13 7 10 12 49
6.İstanbul Başakşehir 29 13 10 6 9 45
7.Trabzonspor 30 11 10 9 12 42
8.Gazişehir Gaziantep 29 12 11 6 1 42
9.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
10.Göztepe 30 10 10 10 9 40
11.Konyaspor 31 11 13 7 -5 40
12.Antalyaspor 30 11 12 7 -19 40
13.Kayserispor 29 9 11 9 -11 36
14.Bodrum FK 31 9 15 7 -12 34
15.Rizespor 29 10 15 4 -14 34
16.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
17.Sivasspor 31 8 16 7 -12 31
18.Hatayspor 30 4 19 7 -25 19
19.Adana Demirspor 30 2 24 4 -48