Tarih: 10.04.2020 00:10

YANLIŞI KİM YAPARSA YAPSIN YANLIŞ YANLIŞTIR

Facebook Twitter Linked-in

Zengin, “İhtiyaç sahibi bir kadına bu sözleri söyleyen birine hayat hakkı tanımayız. Memuriyetten atılması dahil, dahil yapılması gerekeni sonuna kadar yapacağız” dedi.

Evden çıkma yasağına ilişkin, “Çocuklarımız aç, nasıl evde kalalım. Şimdi ben dilenmekten, çöpten yiyecek toplamaktan geliyorum” diyen Roman kadına, “Geber” diyerek hakaret ettiği için  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından görevden alınan, İstanbul İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay’a, AKP Grup Başkanvekili, Tokat Milletvekili Özlem Zengin sert tepki gösterdi.
UTANÇ VERİCİ
TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Zengin, Nail Noğay’ın açıklamalarını utanç verici olarak nitelendirerek, “Bu kişinin ismini bile söylemek istemem, bir insana geber demek hangi aklın ürünü ben de inanamıyorum” dedi.
Noğay’ın AKP iktidarı döneminde değil, 1988 yılında işe alındığını belirten Özlem Zengin, ancak bu durumun kendilerinin sorumluluğunu ortadan kaldırmadığını vurguladı.
Zengin, “32 yıllık memur,  bu kadar sene devlette çalışıp devlet olma ruhuna dair tek kelime öğrenememiş. Yanlışlarda ortaklaşabiliriz. Bizim içimizde de bir hata yapan biri varsa insanların hataların o parti bu parti diye ayırmıyoruz yanlışı kim yaparsa yapsın yanlış yanlıştır” dedi.
YAŞAM HAKKI TANIMAYACAĞIZ
Nail Nogay hakkında yapılması gereken her şeyin sonuna kadar yapılacağının altını çizen AKP Grup Başkanvekili Zengin, “ Mümkünse, memuriyetten atılması için de gayret sarf edeceğiz, bunu sonuna kadar takip edeceğiz. İhtiyaç sahibi bir kadına,  bir vatandaşa bu sözleri söyleyene hayat hakkı tanıyamayız” diye konuştu.

ANKA/MEHTAP BELEN


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —