YASAK AŞK MAHKEMEDE BİTTİ! ÇİN İŞKENCESİ VE ŞANTAJ İDDİASI

Hastanede başlayan yasak aşk karakolda bitti. Evli Çiğdem Ö. ile ilişki yaşayan Süleyman K. bir süre sonra tehdit ve şantajlara başladı. Çiğdem Ö.'ye işkence yapan Süleyman K. suçlamaları reddetti.

GÜNDEM 20.08.2023 11:16:00 0
YASAK AŞK MAHKEMEDE BİTTİ! ÇİN İŞKENCESİ VE ŞANTAJ İDDİASI

Sabah'ta yer alan habere göre Çiğdem Ö.(45), 2023 yılının Mart ayında bir yakınına refakatçi olmak için hastaneye gitti. Hastanede kendisinden yaşça küçük olan Süleyman K.(27) ile tanıştı. Kısa sürede sohbeti ilerleten ikili arasında iddiaya göre duygusal yakınlaşma oldu. İkilinin önündeki en büyük sorun ise Çiğdem Ö.'nün evli ve 2 çocuk annesi olmasıydı.

Hastanede başlayan bu yakınlaşma, gün geçtikçe hız kazandı. Sosyal medyada yazışan ikili, sık sık telefonda da konuşmaya başladı. Ancak Çiğdem Ö.'nün yasak aşk heyecanı, sevgilisinin tehditleriyle çabuk söndü. İddiaya göre Süleyman K., ilişkilerini kocasına ve çocuklarına söyleyeceğini ileri sürerek para istedi. Korkudan ne yapacağını şaşıran kadın, sevgilisinin tehditlerine dayanamayarak yaklaşık 60 bin lira parayı gözden çıkardı.

Parayla da yetinmeyen Süleyman K., 21 Temmuz günü eşi ve çocuklarını öldürmekle tehdit ederek Çiğdem Ö.'yü kafeye çağırdı. Ardından eve geçmek isteyen Süleyman K., teklifini kabul etmeyen Çiğdem Ö.'nün ensesine ve yüzüne defalarca yumruk attı, boynundaki telefonla banka kartlarının olduğu çantaya el koydu. Çaresizce sevgilisinin peşinden giden kadın, henüz başına gelecek felaketlerden habersizdi.

Ev olarak kullandığı depoya geldikten sonra kapıyı kilitleyerek Çiğdem Ö.'yü tekme tokatlarla darp eden saldırgan, 100 bin lira daha istedi. O kadar parası olmadığını söylemesi üzerine çaresiz kadını dayakla kanlar içinde bırakan Süleyman K., bununla da yetinmedi. Adeta Çin işkencesi uygulayarak Çiğdem Ö.'nün vücuduna atlama ipiyle vurdu, elindeki bıçağı boğazına ve karnına dayayarak öldürmekle tehdit etti.

Çiğdem Ö.'ye bankayı aratıp kredi başvurusu yaptıran Süleyman K., bankadan gelen olumsuz yanıtla deliye döndü. Elindeki bıçağı ısıtarak Çiğdem Ö.'nün kollarına bastı. Tırnak makasıyla talihsiz kadının vücudundaki etleri kopardı. Akıl almaz işkencelere maruz kalan Çiğdem Ö., canını kurtarmak için 20 bin lira kredi çekebildi. Saatlerce tutsak kaldığı depodan kurtulmak için gizlice arkadaşına mesaj atarak yardım istedi. Polislerin sesini duyunca çıldıran saldırgan, Çiğdem Ö.'nün boynuna bıçak dayayıp "Şikayetçi olursan seni de çocuklarını da öldürürüm, bir saat sonra çıkar gelirim" diyerek kapıyı açtı.

Korktuğu için başta şikayetçi olmayan kadın, Süleyman K.'nın aylarca süren tehdit ve şantajlarına dayanamayarak savcılığa koştu. Hastanede tanıştığı şüphelinin kendisinden küçük olması sebebiyle şefkat gösterdiğini söyleyen Çiğdem Ö., enerji alanında çalıştığından bu kişiye ders verdiğini, daha sonra telefonda sadece dertleştiklerini, şüphelinin bu yaklaşımları yanlış anladığını, duygusallığa yorduğunu, sonraki süreçte tehditlerle para istediğini, kendisine saatlerce işkence yaptığını, aylarca şantaj yaparak parasını yağmaladığını belirterek şikayetçi oldu.

Şüpheli Süleyman K. ise savunmasında refakatçi olarak kalırken müştekiyle duygusal yakınlaşmalarının olduğunu, başta evli ve çocuklu olduğunu kendisinden sakladığını, hastane masrafları için müştekiye elden 3 bin 500 dolar borç verdiğini, cinsel ilişkiye girdiklerini, daha sonraki süreçte müştekinin evli ve çocuklu olduğunu öğrenince müştekiden ayrılmak istediğini ancak müştekinin kabul etmediğini ifade etti. Olay günü müştekinin cinnet geçirip kendisini tokatlamaya başladığını, kendi kendine vurup yaraladığını, tırnak makası bulup kolunu çizdiğini iddia ederek kendisinin hiçbir şey yapmadığını öne sürdü ve suçlamaları reddetti. Şüpheli saldırgan adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Savcılık, işkencelerle dolu yasak aşk gizemini çözdü. İkilinin birbirine attığı aşk dolu mesajların arkasında para tuzağı olduğu ortaya çıktı. Müştekinin vücudunda çok sayıda kırık ve yanık izi olduğu, şüphelinin gönül ilişkisi yaşadığı müştekiyle evli ve çocuklu olduğunu öğrendikten sonra bu ilişkiyi kullanarak menfaat sağlamayı planladığı ve parasına çöktüğü tespit edildi.

Şüpheli Süleyman K.'ye "Zincirleme şekilde şantaj", "Silahla tehdit", "Canavarca hisle kemik kırığı oluşacak şekilde kasten yaralama", "Konutta silahlı yağma", "Cebirle tehdit hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "Hakaret" suçlarından toplamda 46 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 

  • BIST 100

    11105,90%0,85
  • DOLAR

    41,59% 0,01
  • EURO

    48,83% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5190,44% 0,61
  • Ç. ALTIN

    8480,18% 1,46

CHP İSKENDERUN İLÇE BAŞKANLIĞI: BABALARININ ÇİFTLİĞİ GİBİ YÖNETİLİYOR!

CHP, TİP VE EMEP PROTESTOYLA AÇILIŞTA YOKTU: ERDOĞAN’DAN “MEŞRUİYET” VURGUSU

NEPAL'DE 2 YAŞINDAKİ ÇOCUK TANRIÇA SEÇİLDİ! AİLESİNDEN ALINIP TAPINAĞA YERLEŞTİRİLDİ

“TANIK HATIRLAMADI, MAHKEME TAHLİYE ETTİ: 248 GÜN SONRA BARIM’A ÖZGÜRLÜK”

GEZİ DAVASINDA AYŞE BARIM’A TANIK SANATÇILAR: “YÖNLENDİRMEDİ!”

BÜLENT ARINÇ'TAN 'İMAMOĞLU TUTUKSUZ YARGILANSIN' ÇIKIŞI: NEDEN SİLİVRİ'YE GİTMEDİĞİNİ DE AÇIKLADI

İSRAİL’İN YENİ SAVAŞ SUÇU GİRİŞİMİ: SUMUD FİLOSU ABLUKA ALTINDA

20 YIL ÜLKEYİ YÖNETEN JOSEPH KABİLA, SAVAŞ SUÇLARINDAN İDAMA MAHKÛM EDİLDİ

YENİ ŞAFAK’IN MANŞETİNDE EKONOMİ KRİZİ: HEDEFTE BAKANLIK VE MERKEZ BANKASI

GEZİ DAVASINDA KRİTİK GÜN: AYŞE BARIM VE ÜNLÜ TANIKLAR MAHKEMEDE

İZMİR’DE AKP’Lİ İLÇE BAŞKANI HAKKINDA ŞOK İDDİA: “TEFECİLİK YAPTI”

MİLLİ GÜVENLİK KURULU TOPLANTISI SONA ERDİ: "İSRAİL'İN SOYKIRIMI DURDURULMALI"

CHP’DE KURULTAY SONRASI İLK MYK TOPLANTISI

YARGI KULİSLERİ ISINDI: İSTANBUL’DA 3 BAŞSAVCILIKTA DEĞİŞİM SİNYALİ

İMAMOĞLU'NUN AKIN GÜRLEK DAVASINDA DİKKAT ÇEKEN MUHALEFET ŞERHİ: KABA SÖZ VE ELEŞTİRİ, SUÇ DEĞİL

KASIMPAŞA SK’YA KAYYUM! TURGAY CİNER’İN KULÜBÜNE EL KONULDU

TRABZON AÇIKLARINDA ŞOK! BALIKÇILAR BOMBA YÜKLÜ İNSANSIZ DENİZ ARACI BULDU

DEM PARTİ GÖRÜŞMELERİ AKTARDI: ÖCALAN’DAN ÇARPICI ÇIKIŞ

CEM KÜÇÜK, ERDOĞAN’IN KAAN GERÇEĞİNİ BİLMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ…

İTSO HEYETİ VAN GASTRONOMİ FUARINDA HATAY’IN LEZZETLERİNİ TANITTI

EPİK SANAT TİYATROSU SAMANDAĞ’DA “NAZIM” İLE SAHNE ALDI

KAAN, BOEİNG, HAZIR SORULAR… ERDOĞAN SARAY’DA SIZINTININ İZİNDE

“İSKENDERUN’DA GÜZELLİĞİN EN DOĞRU ADRESİ: BUSE ŞİRİNOĞLU GÜZELLİK MERKEZİ”

DÜNYA BU GELİŞMEYİ KONUŞUYOR: NETENYAHU ÖZÜR DİLEDİ

NEJAT İŞLER’İN OSMAN GÖKÇEK ÇIKIŞI MAGAZİN MUHABİRİYLE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

“MANSUR YAVAŞ’IN AHTAPOT ŞEMASINDA ŞOK: GÖKÇEK DOSYASININ SAVCISI FETÖ FİRARİSİ”

MUTLAK BUTLAN KRİZİ: KILIÇDAROĞLU’NDAN KAYYUM ÇIKIŞI...

“CEM KÜÇÜK İTİRAF ETTİ: UÇAKTA GAZETECİLİK KRİZİ DERİNLEŞİYOR”

“AKP’DE İSTİFA TSUNAMİSİ: İZMİR’DEN TUNCELİ’YE, ART ARDA AYRILIKLAR”

TURGAY CİNER’E YAKALAMA KARARI: CAN HOLDİNG SORUŞTURMASINDA BÜYÜK OPERASYON

Yükleniyor


GEZİ DAVASINDA AYŞE BARIM’A TANIK SANATÇILAR: “YÖNLENDİRMEDİ!”

BÜLENT ARINÇ'TAN 'İMAMOĞLU TUTUKSUZ YARGILANSIN' ÇIKIŞI: NEDEN SİLİVRİ'YE GİTMEDİĞİNİ DE AÇIKLADI

İSRAİL’İN YENİ SAVAŞ SUÇU GİRİŞİMİ: SUMUD FİLOSU ABLUKA ALTINDA

20 YIL ÜLKEYİ YÖNETEN JOSEPH KABİLA, SAVAŞ SUÇLARINDAN İDAMA MAHKÛM EDİLDİ

YENİ ŞAFAK’IN MANŞETİNDE EKONOMİ KRİZİ: HEDEFTE BAKANLIK VE MERKEZ BANKASI

GEZİ DAVASINDA KRİTİK GÜN: AYŞE BARIM VE ÜNLÜ TANIKLAR MAHKEMEDE

  • Perşembe 28.5 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 28.2 ° / 16.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 33.4 ° / 17.2 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 7 7 0 0 17 21
2.FENERBAHÇE A.Ş. 7 4 0 3 7 15
3.TRABZONSPOR A.Ş. 7 4 1 2 3 14
4.GÖZTEPE A.Ş. 7 3 0 4 8 13
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 6 4 2 0 3 12
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 7 3 1 3 2 12
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 7 3 2 2 -2 11
8.TÜMOSAN KONYASPOR 6 3 2 1 4 10
9.HESAP.COM ANTALYASPOR 7 3 3 1 -1 10
10.CORENDON ALANYASPOR 7 2 2 3 1 9
11.KASIMPAŞA A.Ş. 7 2 3 2 -1 8
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 6 1 2 3 0 6
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 6 1 3 2 -5 5
14.İKAS EYÜPSPOR 7 1 4 2 -6 5
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 7 0 2 5 -8 5
16.GENÇLERBİRLİĞİ 7 1 5 1 -5 4
17.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 7 1 6 0 -9 3
18.KOCAELİSPOR 7 0 5 2 -8 2