ŞİŞECİ İMAMA ÖDÜL GİBİ CEZA

ŞİŞECİ İMAMA ÖDÜL GİBİ CEZA

Koronavirüs süreciyle ilgili ayrımcı paylaşımda bulunan Denizli Bayramyeri Camii İmamı Fettah Kahraman, lojmanı olan bir camide görevlendirildi. İmam Kahraman’ın ödüllendirildiğini söyleyen CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, “Şi?

Koronavirüs süreciyle ilgili ayrımcı paylaşımda bulunan Denizli Bayramyeri Camii İmamı Fettah Kahraman, lojmanı olan bir camide görevlendirildi. İmam Kahraman’ın ödüllendirildiğini söyleyen CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, “Şişeci imam mahallenize geldi, ölmeden iyi düşünün. Yazık, bu ahlaksızlığı görüp de ‘göremeyenlere’ çok yazık” diye konuştu.

Denizli Bayramyeri Camii İmamı Fettah Kahraman sosyal medya hesabından 'İmamlardan rahatsız olan güruh elbet önümüze geleceksiniz, o zaman pamuk yerine rakı şişesi tıkayacağız haberiniz olsun' paylaşımında bulundu. Tepkiler üzerine Kahraman hakkında idari soruşturma başlatıldı ve görev yeri değiştirildi. Kahraman lojmanı olmayan Bayramyeri Camisi’nden alınarak, lojmanı olan Kirişhane Camisi’nde görevlendirildi. 

İmam Kahraman’ın ödüllendirildiğini söyleyen CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, “Lojman bile verildi. Bu kadarı da olmaz denilen ne varsa bir bir oluyor. Yazık bu memlekete. Bayramyerinde ölecekler şişeden kurtuldu Kirişhane’de ölecekler dikkat. Şişeci imam mahallenize geldi, ölmeden iyi düşünün. Yazık, bu ahlaksızlığı görüp de ‘göremeyenlere’ çok yazık” diye konuştu.