Tarih: 21.04.2020 00:10

KOLONYADAN VAZGEÇTİK 5 MASKE DAĞITAMADILAR

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, 'Beş koyun gütmeyi ağızlarından düşürmeyenler, şimdi millete beş maskeyi dağıtamıyor' dedi.Öztrak CHP  Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısı salgının iyi yönetilmediğini belirterek şunları söyledi: 
'Beş koyun gütmeyi ağızlarından düşürmeyenler, şimdi millete beş maskeyi dağıtamıyor. İlkin vatandaşa maskeyi parayla satacağız dediler.

Baktılar bizim belediyeler maskeleri ücretsiz dağıtıyor, bundan derhal vazgeçtiler. “Vatandaşa karneyle maske vereceğiz, PTT eliyle dağıtacağız” dediler. Bunu da yapamadılar. Sonra “maskeyi eczanelere, maskenin kodunu da milletin cep telefonlarına atacağız” dediler. Onu da beceremediler. Hadi kolonyadan vazgeçtik, 1 aydır millete 5 maskeyi dağıtamadılar. Ama caka satmak uğruna İngiltere, İspanya ve İtalya’ya uçak dolusu maske yolladılar… İngiliz, İtalyan, İspanyol bizim gönderdiğimiz maskeleri takıp dolaşırken, milletimizin hala kod beklemesinin izahı olmayınca mizahı oldu. Temel fıkralarına girdi.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —