HAZIR HASTANE BİNASI VARKEN NEDEN KULLANILMIYOR

HAZIR HASTANE BİNASI VARKEN NEDEN KULLANILMIYOR

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 2 senedir Seyrantepe'de inşa edilen binaya taşınması bekleniyor. Ancak tam anlamıyla bir taşınma gerçekleşmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'a 2 adet pandemi h

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan İstanbul'a koronavirüsle mücadele kapsamında 2 yeni pandemi hastenesi yapılacağını açıklamıştı. Sancaktepe ve Yeşilköyde 45 günde bitmesi planlanan pandemi hastaneleri için dün itibari ile çalışmaya başlandı.
BOŞ ARAZİYE SIFIRDAN YAPILIYOR
Atatürk Havalimanı'na yapılması beklenen pandemi hastanesinin Devlet Hava Meydanları İşletmesine (DHMİ) ait, daha önceki dönemlerde Bakırköyspor tesisleri olarak kullanılan Fly İnn AVM yanındaki arazide başlandı.
10 GÜN İÇİNDE İHTİYAÇ VAR
45 günde bitmesi planan hastenelerin zaman kaybı olduğu, 10 gün içinde bu hastanelere ihtiyaç duyulduğu uzmanlar tarafından dile getirildi.
YİNE GÜNDEME GETİRDİ
KRT TV Genel Müdürü gazeteci Adnan Bulut Şişli Etfal Hastanesinin taşınacağı Seyrantepe'deki boş binayı tekrar gündeme getirdi, kritik sorular sordu.
'HIZLA PANDEMİ HASTANESİNE ÇEVRİLEBİLİR'
Gazeteci Bulut 3 Nisan'da yaptığı paylaşımda, 'Şişli Etfal Hastanesinin taşınacağı Seyrantepe'deki bu bina bir süredir boş bekliyor. Hızla Pandemi Hastanesine çevrilebilir. Atatürk Havalimanı önerileri de kıymetli ama bu dev bina zaten hastane olarak inşa edildi' ifadelerini kullanmıştı.
'HAZIR HASTANE BİNASI VARKEN NEDEN KULLANILMIYOR'
Pandemi hastanelerinin yerlerinin belli olmasının ardından Bulut, '5 gün önce ilk ben sormuştum. Tekrar soruyorum. Bu binayı neden kullanmıyorsunuz? Kullanmayacaksanız neden yaptınız? Bu bina kusurlu mu? Kusurluysa neden? Hazır hastane binası varken neden havalimanında bir boşluğa sıfırdan bina yapacaksınız?' diye sordu.

www.krttv.com.tr