100 TL SERMAYE İLE KURULMUŞ…

İngiltere’nin standartlara uygun olmadığı için iade edeceğini açıkladığı ekipmanları AKP Esenler Kadın Kolları Kurulu üyesinin Mart ayında devraldığı “makine üretim” yetkisine sahip Selegna Tekstil şirketinin ürettiği belirlen

TÜRKİYE 7.05.2020 20:31:47 0
100 TL SERMAYE İLE KURULMUŞ…

ANKA'dan Bora Erdin'in haberine göre; İngiltere’nin standartlara uygun olmadığını için iade edeceğini açıkladığı ekipmanları AKP Esenler Kadın Kolları Kurulu üyesinin Mart ayında devraldığı “makine üretim” yetkisine sahip Selegna Tekstil şirketinin ürettiği belirlendi.

İngiltere Nisan ayında Türkiye'den alınan 400 bin adet koruyucu önlüğün güvenlik standartlarına uygun olmadığını ve bu nedenle önlüklerin kullanılamayacağını açıkladı. İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Türkiye'den getirilen önlüklerin İngiltere'deki standartları karşılamadığı, önlüklerin bir depoda bekletildiğini yazmıştı. İngiltere hükümeti de önlüklerin kalite kontrol kriterlerini karşılayamadığını açıkladı. Hükümetin önlükler için ödenen ücretin iadesini talep edip etmeyeceği ise bilinmiyor. 
Koruyucu önlükleri satan Selegna Tekstil şirketinin sahibi Naile Düzen AKP Esenler Kadın Kolları üyesi. Şahıs şirketi olarak İstanbul Ticaret Odası’na 31 Ocak 2020’de kaydı yapılan ve sadece 100 TL sermayesi olan Naile Düzen Selegna Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret şirketi kuruluyor. Şirketin sahibi Naile Düzen olarak görülüyor. Ticaret Sicil Gazetesi’nin 4 Mart 2020 tarihli nüshasında önce Turan Dişli Makinalar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nde isim değişikliği yapılarak bu şirket Selegna Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret olarak değiştiriliyor. Turan Dişli Makinalar Sanayi isimli şirketin sahibi Şenol Kaya 200 bin TL’lik tek payını Naile Düzen’e devrediyor. Ticaret sicil kayıtlarına göre 4 Mart’ta Naile Düzen ihracat yetkisi olan şirket ile İngiltere’ye 400 bin adet koruyucu önlük üreterek 22 Nisan’da üzerinde Türkiye Cumhuriyeti’ne ait ibareler olan ürünleri teslim ediyor.


Naile Düzen Selegna Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret ismi ile kurulan sermayesi 100 TL olan şirket ile Selegna Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Şirketi aynı adreste faaliyet gösteriyor.
SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA:ONAYLI ÜRÜNLER GÖNDERDİK
Sağlık Bakanlığı yazılı açıklama yaparak, İngiliz medyasında yer alan, “Türkiye’den İngiltere’ye gönderilen koruyucu giysilerin standartlara uygun bulunmadığı” haberini yalanladı. Açıklamada Türkiye’nin gönderdiği ürünlerin National Health Services onayı aldığı belirtildi.
Sağlık Bakanlığı yazılı açıklama yaparak, İngiliz medyasında yer alan, “Türkiye’den İngiltere’ye gönderilen koruyucu giysilerin standartlara uygun bulunmadığı” haberini yalanladı.
Türkiye’nin 7 Nisan günü Birleşik Krallık’a 100 bin adet tulum, 100 bin  cerrahi maske ve 50 bin adet N95 maske hibe ettiği hatırlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Türkiye Cumhuriyeti’nin hibe ettiği ve yine devamında tedarik ettiği ürünlerin tamamına ait CE ve ISO sertifikaları İngiliz tarafına önceden ibraz edilmiştir. Tüm bu ürünler, kamusal sağlık sisteminin idaresini ve koordinasyonunu yürüten National Health Services (NHS)’in onayının ardından İngiltere’ye gönderilmiştir.
“Haberler üzerine İngiliz makamlarıyla temasa geçilmiş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından gönderilen ürünlerle ilgili hiçbir sorun olmadığı NHS yetkilileri tarafından yazılı olarak teyit edilerek tarafımıza bildirilmiştir. Ayrıca Dışişleri Bakanlığımız üzerinden de resmi yazı ile İngiltere’nin ilgili makamlarından duruma ait açıklama ve bilgi talep edilmiştir.”

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    11181,46%-0,35
  • DOLAR

    41,60% 0,09
  • EURO

    48,98% 0,41
  • GRAM ALTIN

    5170,08% 0,09
  • Ç. ALTIN

    8498,94% 0,00

RADAR TUZAĞI İDDİALARINA YANIT: YERLİKAYA AMACIMIZ CAN KURTARMAK…

AYŞE BARIM'IN TAHLİYESİNE İTİRAZ

ULUSLARARASI KRİZ: İSRAİL, GAZZE’YE YARDIM FİLO’SUNA SALDIRDI – 201 AKTİVİST GÖZALTINDA

GÖKÇEK’İN AUDİ SALTANATI: BELEDİYE PARASIYLA LÜKS ARAÇ KEYFİ!

RESMİ GAZETE KARARIYLA YAPTIRIM: İRANLI İSİMLER VE KURULUŞLARIN MAL VARLIKLARI DONDURULDU

GAZZE'DE GÖREV YAPAN TRT MUHABİRİ İSRAİL SALDIRISINDA HAYATINI KAYBETTİ

“ERDOĞAN-TRUMP GÖRÜŞMESİNİ ELEŞTİRDİ, NTV KAPIYI GÖSTERDİ”

KÜÇÜKÇEKMECE’DE ON BİNLER: İMAMOĞLU’NA ÖZGÜRLÜK, TÜRKİYE’YE ADALET!

CHP İSKENDERUN İLÇE BAŞKANLIĞI: BABALARININ ÇİFTLİĞİ GİBİ YÖNETİLİYOR!

CHP, TİP VE EMEP PROTESTOYLA AÇILIŞTA YOKTU: ERDOĞAN’DAN “MEŞRUİYET” VURGUSU

NEPAL'DE 2 YAŞINDAKİ ÇOCUK TANRIÇA SEÇİLDİ! AİLESİNDEN ALINIP TAPINAĞA YERLEŞTİRİLDİ

“TANIK HATIRLAMADI, MAHKEME TAHLİYE ETTİ: 248 GÜN SONRA BARIM’A ÖZGÜRLÜK”

GEZİ DAVASINDA AYŞE BARIM’A TANIK SANATÇILAR: “YÖNLENDİRMEDİ!”

BÜLENT ARINÇ'TAN 'İMAMOĞLU TUTUKSUZ YARGILANSIN' ÇIKIŞI: NEDEN SİLİVRİ'YE GİTMEDİĞİNİ DE AÇIKLADI

İSRAİL’İN YENİ SAVAŞ SUÇU GİRİŞİMİ: SUMUD FİLOSU ABLUKA ALTINDA

20 YIL ÜLKEYİ YÖNETEN JOSEPH KABİLA, SAVAŞ SUÇLARINDAN İDAMA MAHKÛM EDİLDİ

YENİ ŞAFAK’IN MANŞETİNDE EKONOMİ KRİZİ: HEDEFTE BAKANLIK VE MERKEZ BANKASI

GEZİ DAVASINDA KRİTİK GÜN: AYŞE BARIM VE ÜNLÜ TANIKLAR MAHKEMEDE

İZMİR’DE AKP’Lİ İLÇE BAŞKANI HAKKINDA ŞOK İDDİA: “TEFECİLİK YAPTI”

MİLLİ GÜVENLİK KURULU TOPLANTISI SONA ERDİ: "İSRAİL'İN SOYKIRIMI DURDURULMALI"

CHP’DE KURULTAY SONRASI İLK MYK TOPLANTISI

YARGI KULİSLERİ ISINDI: İSTANBUL’DA 3 BAŞSAVCILIKTA DEĞİŞİM SİNYALİ

İMAMOĞLU'NUN AKIN GÜRLEK DAVASINDA DİKKAT ÇEKEN MUHALEFET ŞERHİ: KABA SÖZ VE ELEŞTİRİ, SUÇ DEĞİL

KASIMPAŞA SK’YA KAYYUM! TURGAY CİNER’İN KULÜBÜNE EL KONULDU

TRABZON AÇIKLARINDA ŞOK! BALIKÇILAR BOMBA YÜKLÜ İNSANSIZ DENİZ ARACI BULDU

DEM PARTİ GÖRÜŞMELERİ AKTARDI: ÖCALAN’DAN ÇARPICI ÇIKIŞ

CEM KÜÇÜK, ERDOĞAN’IN KAAN GERÇEĞİNİ BİLMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ…

İTSO HEYETİ VAN GASTRONOMİ FUARINDA HATAY’IN LEZZETLERİNİ TANITTI

EPİK SANAT TİYATROSU SAMANDAĞ’DA “NAZIM” İLE SAHNE ALDI

KAAN, BOEİNG, HAZIR SORULAR… ERDOĞAN SARAY’DA SIZINTININ İZİNDE

Yükleniyor


MUTLU YILLAR TÜRKİYE….

 99 YIL ÖNCE BUGÜN TÜRK TARİHİNİN SEYRİ DEĞİŞTİ

HAKAN FİDAN, SURİYE İLE GÖRÜŞTÜ

LİMAK, ULUDAĞ ELEKTRİK'TEKİ HİSSELERİNİ İNGİLİZ ŞİRKETE SATTI

MSB ACI HABERİ DUYURDU: 1 ASKER ŞEHİT OLDU

ERDOĞAN İLE KOCA ARASINDA 'AŞI' KRİZİ

  • Perşembe 28.5 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 28.2 ° / 16.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 33.4 ° / 17.2 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 7 7 0 0 17 21
2.FENERBAHÇE A.Ş. 7 4 0 3 7 15
3.TRABZONSPOR A.Ş. 7 4 1 2 3 14
4.GÖZTEPE A.Ş. 7 3 0 4 8 13
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 6 4 2 0 3 12
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 7 3 1 3 2 12
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 7 3 2 2 -2 11
8.TÜMOSAN KONYASPOR 6 3 2 1 4 10
9.HESAP.COM ANTALYASPOR 7 3 3 1 -1 10
10.CORENDON ALANYASPOR 7 2 2 3 1 9
11.KASIMPAŞA A.Ş. 7 2 3 2 -1 8
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 6 1 2 3 0 6
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 6 1 3 2 -5 5
14.İKAS EYÜPSPOR 7 1 4 2 -6 5
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 7 0 2 5 -8 5
16.GENÇLERBİRLİĞİ 7 1 5 1 -5 4
17.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 7 1 6 0 -9 3
18.KOCAELİSPOR 7 0 5 2 -8 2