Geçen Seneki Heyecanın Yitirildiği…

Hatayspor Yönetim Kurulu, teknik direktör İlhan Palut’un ve ekibinin görevine son verilmesinin ardından konu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. 

SPOR 1.10.2019 14:48:34 0
Geçen Seneki Heyecanın Yitirildiği…

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, özellikle sosyal medyada konuyla ilgili çirkin dedikoduların ve iftiraların olduğu belirtilerek, verilen karara gerekçe olarak takımın geçen seneki heyecanını yitirdiği gösterildi. Bazı Hatayspor taraftarları ise bu kararın ardından yönetimi istifaya davet etti. 
Hatayspor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada: “Teknik direktörümüz İlhan Palut ile yolları ayırma kararı aldığımızdan beri, özellikle sosyal medyada bu konuyla ilgili çirkin dedikoduları ve iftiraları üzülerek takip ediyoruz. Onursal Başkanımız, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ve kıymetli eşi Nazan Savaş hanımefendinin de bazı kesimlerce özellikle ismi kullanılarak süreç provake edilmeye çalışılmaktadır. Bazı oyuncuların isimlerini yazarak “kadroya alınmalarını istemediler, alınınca da o yüzden gönderdiler” şeklinde yapılan yalan haberler ise bizlere hayal gücünün geldiği son noktayı göstermektedir. Bu haberi yaptıranların neye hizmet etiklerini bilmemekle beraber, golü atan ve attıran oyuncularımızın isimlerinin özenle seçilmesi, kurulmak istenen oyunun ne kadar büyük olduğunu anlamaya yeterdir. İlhan Palut’un görevden alınmasının tek nedeni; Hatayspor’umuzun takım olarak geçen seneki heyecanını yitirdiğini gözlemlememiz, aynı teknik ekiple devam ettiğimiz sürece şampiyonluk hedefimize uzak kalacak olmamıza olan kuvvetli inancımız ve zaman kaybetmeden bir kan değişikliğiyle Süper Lig yolunda devam edebilmektir. Yönetimimiz bu hedefi için sezon başında hiçbir fedakarlıktan kaçınmamış ve hocanın istediği bütün transferleri gerçekleştirmiştir. Geçtiğimiz sezonda, aynı hafta oynanırken puan sıralamasında çok daha altlarda olmamıza rağmen başta Onursal Başkanımız Lütfü Savaş ve yönetimimiz İlhan Palut’a destek çıkmış ve şimdilerde provakasyon yapan kitlenin hocaya olan istifa çağrılarına kulak tıkayarak sonuna kadar hocasının arkasında durmuştur. Bunun nedeni de alınan kötü sonuçlara rağmen pozitif futbol anlayışıdır. Ne kadar doğru yaptığımızı da sezon boyunca bütün kamuoyu ilgiyle takip etmiştir. Ancak bu sezon alınan puanlara rağmen takımımız geçen seneki pozitif futbol anlayışından çok uzaktadır. Yönetim Kurulu olarak yol yakınken çare bulmak istemiş ve henüz bir şey kaybetmeden bu değişikliği yapmak zorunda kaldığımızı üzülerek belirtmeliyiz. Futbolda dün yoktur, hep daha iyi olmak zorundayız ve bu bilinçle çok istediğimiz şampiyonluğa ulaşacağımızdan hiç kuşkumuz yoktur. Bu vesileyle İlhan Palut ve ekibine iyi temennilerimizi bir kez daha sunarız” denildi. 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    11048,11%-1,05
  • DOLAR

    41,30% 0,05
  • EURO

    48,80% 0,04
  • GRAM ALTIN

    4836,63% -0,41
  • Ç. ALTIN

    7935,99% -0,73

KENT UZLAŞISI DAVASINDA TAHLİYE KRİZİ: ÖZEL’DEN ÇOK SERT SÖZLER

RUSYA’NIN KUZEYDOĞUSUNDA 7.8 ŞİDDETİNDE DEPREM

MENZİL TARİKATI'NDAN 3 GÜN 3 GECE SÜREN ŞATAFATLI DÜĞÜN

KURULTAY YOLUNDA ENGEL KALMADI: 3 BAŞVURU DA REDDEDİLDİ

MURAT BAKAN: ÖZEL HAREKAT’TA BÜYÜK YOLSUZLUK!

KOMİSYONDA “DOMUZ BAĞI” KRİZİ! DEM PARTİ SALONU ETERK TTİ

“FRANSA’YI SARSAN İDDİA: BRİGİTTE MACRON’UN CİNSİYETİ MAHKEMEDE TARTIŞILIYOR”

AKP’Lİ BAŞKAN FESTİVALE 25 MİLYON HARCADI: İŞÇİLERE MAAŞ YOK!

MERKEZ BANKASI, BİR MADENİ PARAYI DAHA TEDAVÜLDEN ÇEKİYOR: ARTIK ÜRETİLMEYECEK

ŞAMİL TAYYAR’DAN AĞIR SÖZLER: DİYANET’İN EN KÖTÜ DÖNEMİ ERBAŞ’TI

DİYANET’TE DEVİR TESLİM: ALİ ERBAŞ GİTTİ, SAFİ ARPAGUŞ GELDİ

ÖZEL: BİR TARAFTA RANTÇI AKP BELEDİYECİLİĞİ, DİĞER TARAFTA HALKÇI CHP!

FED FAİZİ 25 BAZ PUAN İNDİRDİ: ALTIN REKOR, DOLAR ÇAKILDI!

SİYASETİN GÖBEĞİNDE ŞANTAJ İDDİASI: ELAZIĞ İL BAŞKANI KONUŞTU

KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ’NDE CİMER ŞİKAYETİ OPERASYONA DÖNÜŞTÜ

BORSA OPERASYONUNDA SÜRPRİZ İSİM: ERDOĞAN’IN KİTABINI YAZMIŞTI

CHP'Lİ YAVUZYILMAZ: YOLCU GARANTİSİ HALKIN SIRTINDA YÜK OLDU: BU MODEL MİLLETİN SOYULMASIDIR…

TCMB’DEN FAİZ DÜZENLEMESİ: %41,25 VE %42,25

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDE OPERASYON: 20 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI

ÖZGÜR ÇELİK AÇIKLADI: BAYRAMPAŞA'DA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİ

ALTAYLI: KURULTAY DAVASINDA İKİNCİ PERDE...

BAYRAMPAŞA OPERASYONU: HASAN MUTLU DAHİL 39 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA TALEBİ!

ERDOĞAN: “BU DAVANIN HİÇBİR YERİNDE AK PARTİ OLARAK YOKUZ”

GÜRSEL TEKİN: BU MAHKEMENİN HİÇBİR TARAFINDA YOKUZ

BAYRAMPAŞA BELEDİYE MECLİSİ'NDE CHP ÇOĞUNLUĞU KAYBETTİ

CHP’Lİ AKSU BELEDİYESİNDE KRİTİK İSTİFALA

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA SÜRPRİZ TELEFON…

EPİK SANAT TİYATROSU “NAZIM” OYUNUNU HARBIYE HALKIYLA BULUŞTURDU

MERSİN'DE CİNNET GEÇİREN ANNE 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ

BAYRAMPAŞA'DA BİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ DAHA CHP'DEN İSTİFA ETTİ

Yükleniyor


FİLENİN SULTANLARI ABD'Yİ DEVİRDİ: TARİH YAZDIK, YARI FİNALDEYİZ!

FİLENİN SULTANLARI'NDAN MUHTEŞEM GALİBİYET: ÇEYREK FİNALDEYİZ

FİLENİN SULTANLARI FIRTINA GİBİ BAŞLADI: İSPANYA’YA SET VERMEDEN GALİBİYET

FENERBAHÇE'NİN EFSANE BAŞKANI ALİ ŞEN YOĞUN BAKIMDA

13 YAŞINDAKİ ÖMER ÖZYURT, 6 MİLYON TL’YE GALATASARAY’DA!

KAYSERİSPOR, HATAYSPOR'U 3-1 MAĞLUP ETTİ

  • Cuma 29.4 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 31 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Pazar 32.8 ° / 17.2 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 5 3 0 2 5 11
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Alanyaspor 5 2 1 2 2 8
8.Samsunspor 5 2 1 2 1 8
9.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.İstanbul Başakşehir 4 1 1 2 1 5
12.Kasımpaşa 5 1 3 1 -2 4
13.Rizespor 4 1 2 1 -4 4
14.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
15.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
16.Fatih Karagümrük 5 1 4 0 -7 3
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 5 0 5 0 -6 0