Erzin’in 3-0’lık Galibiyet Sevinci

Erzin’in 3-0’lık Galibiyet Sevinci

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Yomra Spor'u ikinci yarı attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Ev sahibi ekip galibiyet sevincini taraftarıyla birlikte büyük bir coşk

Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılın stadında oynanan Yiğit Peşin, Mustafa Tosun ve Mehmet Dura üçlüsü yönetti karşılaşmayı tribünlerden seyircilerin arasında çiçeği burnunda Erzin Belediye Başkanı CHP’li Av. Ökkeş Elmasoğlu da izledi.

İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip Erzin Belediye Spor'a altın değerinde 3 puan kazandıran golleri Dakika 68 Emre Baysal, Dakika 79-88 Erdem Onur Beytaş kaydetti. Maçta ayrıca Emre Baysal, (Erzin Belediye Spor), Zafer Ergün, Şenol Özyurt (Yomra Spor) sarı kartla cezalandırıldı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Erzin Belediye Sporluların galibiyet sevincine taraftarlarda ortak oldu. Futbolcular saha ortasında halay çekerken, bu gün doğum günü olan Yücel Candemir ve gol atan futbolcular Emre Baysal ile Erdem Onur Beytaş arkadaşları tarafından havaya atılarak sevgi gösterilerinde bulundu.

Soyunma odasında da yapılan sevgi gösterilerinin ardından Teknik Direktör Ersin Aka, futbolcuları tebrik etti, gelecek haftalarda yapılacak olan karşılaşmaların önemine vurgu yaptı.