OSMANLI OCAKLARINDA TOPLU İSTİFA…

OSMANLI OCAKLARINDA TOPLU İSTİFA…

Osmanlı Ocakları 1299 Akdeniz Bölge Koordinatörü Bakır Yıldız sorumluluğu alanında bulunan Osmaniye, Adana, Hatay,  Gaziantep, Şanlıurfa teşkilatlarıyla birlikte Osmanlı Ocakları 1299   istifa ettiklerini açıkladı. İstifa açıklamas

Akdeniz Bölge Koordinatörlüğü adına açıklama yapan  Yıldız “2 yıldan beri her kademesinde Osmanlı Ocakları 1299 derneğinin Akdeniz Bölge  koordinatörü olarak görev yapmıştım. Bizde bu görevi seve seve üstlenmiştik. Bu süreç içinde görmüş olduğumuz bazı sıkıntılar bazı sıkıntıları üst idarecilere ilettiğimiz halde bir çözüm alamadık.  

Bugün Akdeniz Bölgesi olarak Adana, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep il başkanları, ilçe başkanları şahsım ve koordinatör yardımcılarımla birlikte görevlerimizden istifa ederek bölgeyi lav ediyoruz. Bu saat itibariyle hiçbir dernekle, hiçbir STK ile bir bağlantımız bir bağımız kalmamıştır.

Tek bir bağımız var oda bulunduğumuz siyasi partimdir. Bu saatten sonra siyasi çalışmalarımıza daha fazla zaman katkı sunabilmek için istifa kararını almış bulunmaktayız. Osmanlı Ocakları 1299 derneğinde bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.