KILIÇDAROĞLU, SOYLU'NUN İSTİFASINI YORUMLADI

KILIÇDAROĞLU, SOYLU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasını yorumladı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Soylu’nun istifasını, 'Süleyman Soylu istifasının tek başına alınmış bri karar olduğunu düşünmüyorum. Tıpkı sağlık bakanının da tek başına karar alamadığı gibi. Erdoğan’ı kurtarmak için Süleyman Soylu’nun istifa etmesini de anlayışla karşılıyorum' diye değerlendirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifasıı, 'Süleyman Soylu istifasının tek başına alınmış bi karar olduğunu düşünmüyorum. Tıpkı sağlık bakanının da tek başına karar alamadığı gibi. Erdoğan’ı kurtarmak için Süleyman Soylu’nun istifa etmesini de anlayışla karşılıyorum' diye değerlendirdi.

Fatih Altaylı ile TekeTek programına katılan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Soylu'nun görevinden ayrılmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kurtarmak için bir hamle olarak değerlendirdi ve şunları söyledi: 'Süleyman Soylu istifasının tek başına alınmış bi karar olduğunu düşünmüyorum. Tıpkı sağlık bakanının da tek başına karar alamadığı gibi. Erdoğan’ı kurtarmak için Süleyman Soylu’nun istifa etmesini de anlayışla karşılıyorum.'