Tarih: 05.05.2020 00:14

KARAMOLLAOĞLU'NDAN KRT'DE KRİTİK AÇIKLAMALAR

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu KRT ekrenlarına konuk oldu. Karamolloğlu Siyaset Gündemi özel yayınında Elif Doğan Şentürk'ün sorularını yanıtladı.'Salgın sonrası nasıl bir ekonomik tablo oluşacak? İktidar, muhalefeti neden hedef alıyor? Ufukta erken seçim mi var? Erdoğan'ın bugün koronavirüs tedbirlerinin gevşetilmesi açıklamasında siyasi açıklamalar yapması ne anlama geliyor?' gibi daha birçok soruya Karamollaoğlu KRT ekranlarında yanıt verdi.

İktidarın ekononik olarak iyi bir sınav vermediğini belirten Karamollaoğlu fiili işsizliğin 9-10 milyon olduğunu, halkın büyük bir kriz yaşadığını, Merkez Bankası'nda da paranın bittiğini söyledi.Bu iktidarın; 'yolsuzlukla, rüşvetle, israfla' anıldığını söyleyen Karamollaoğlu ileride bugünün iktidar sahiplerinin çocuklarının halkın yüzüne bakamayacağını belirtti.

Karamollaoğlu, 'Bundan bir sene önce seçimin erken yapılabileceğine ihtimal vermiyordum. Ama iktidarın söylemlerinden seçimin erkene alınabileceği ihtimali ortaya çıktı. Şimdi koronavirüs ortadan kalktıktan sonra iktidar vatandaşın sıkıntılarını dikkate alarak seçimi düşünebilir' dedi.

İLK DEFA BU KADAR SERT KONUŞTU

Naif kişiliği ile bilinen Karamollaoğlu, 'partisinin PKK ile anlaştığı' iddialarına çok sert yanıt verdi. Karamollaoğlu, 'Bu şerefli bir insana, şerefli bir tavır değildir. Saadet Partisi Genel Başkanının adının önüne bu ifadeyi koymak... PKK ile sözleşme imzalamışız... Bu kadar şerefsizlik olabilir mi? Bunu iddia etmek, elinde belgen yoksa şerefsizliktir. Bizim ömrümüz terörle mücadeleyle geçti' ifadelerini kullandı.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —