Tarih: 20.09.2018 13:52

İstanbul'dan aday çıkartmayacağız

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre Bahçeli, 'Yerel seçimlere ilişkin olarak aday çıkaracağımız yer olur, çıkarmayacağımız yer olur' dedi.'İstanbul’da aday çıkarttık. Samimi konuşuyorum, İstanbul’da çıkarttığımız adayların geçmişte ne kadar oy aldıkları belli' ifadesini kullanan Bahçeli, sözlerine 'Aday çıkartıp, belediye başkanlığını kazanamayacağınız yerde bir aday çıkarıp, 'Bizim de adayımız var' demenin bir manası var mı?' diye devam etti.

Bahçeli, 'MHP, İstanbul'da bir aday çıkartarak, kendi kendini kandırarak, Türk siyasetinde varlığını devam ettiremez. Çünkü aday çıkardığınız vakit kazanabilecek oran bizim için geçerli' ifadesini kullandı.

'TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ HEDİYE VE HİBE KABUL ETMEZ'

Devlet Bahçeli, Katar tarafından Cumhurbaşkanlığı'na hediye edildiği iddia edilen uçak hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, 'Türkiye Cumhuriyeti devleti hediye ve hibe kabul etmez. İhtiyaç varsa satın alınmalı. Recep Tayyip Erdoğan'ın da kabul etmemesi gerekir' diye konuştu.

'İŞ BANKASI HİSSELERİ MİLLETE VERİLSİN'

Bahçeli, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'CHP, İş Bankası hisselerinin yüzde 28'inin sahibi durumunda. Atatürk'ün bu tür bir varlığı herhangi bir siyasi partinin etiketi altına giremez. Girse girse hazineye girer' açıklamasıyla ilgili olarak da konuştu. Hisselerin 'millete verilmesi' gerektiğini söyleyen Bahçeli, 'CHP'den izin almalarına gerek yok, değişik yöntemlerle yapılabilir' ifadesini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —