FENERBAHÇE NASIL DEĞİŞTİRDİYSE BİZDE ÖYLE DEĞİŞTİRECEĞİZ!..

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kars'ta miting düzenledi. Büyük bir kalabalığa hitap eden İnce, "Bakın değerli Karslılar bu Erdoğan çiftçiyi bitirdi, besiciliği bitirdi. (Harita üzerinden göstererek) yazık gü

SİYASET 4.06.2018 13:36:32 0
FENERBAHÇE NASIL DEĞİŞTİRDİYSE BİZDE ÖYLE DEĞİŞTİRECEĞİZ!..

“Uçakta gelirken danışman arkadaşlar tonlarca rapor getirmişler aklım başka yerde. Dün bir arkadaşım dedi ki yolda kağıt toplayan bir çocuk gördüm. Çocuğa sormuşlar hayalin ne diye, büyük kağıt toplamak demiş. Bir öğretmen olarak ciğerime oturdu. Erdoğan döneminde çocuklarımıza hayal kurmayı bile unutturmuşuz.

Hanımefendiler evde mobilyaların yerini değiştirirsin bir iyi gelir. 16 yıldır meydanlarda bağırıp çağıran adamı değiştireceğiz. Fenerbahçe nasıl değiştirdiyse biz de öyle değiştireceğiz.
Biz bu ülkede hayvan yetiştiriciliğini özendirmezsek nasıl et yiyecek çocuklar? Çocuğun bezinden yüzde 18 alan devlet olmaz.
Bakın değerli Karslılar bu Erdoğan çiftçiyi bitirdi, besiciliği bitirdi. (Harita üzerinden göstererek) yazık günah değil mi ta buradan hayvan getireceğine Karslıya destek ol, en güzelini yetiştirsin. 6 milyar dolarlık hayvan ithal etmişiz. Bırak 6 milyar doları 1 milyar doları Karslıya verseydin bu hayvancılık uçar giderdi.

Türkiye’de 1 kg süt satıyorsun 1.25 kg yem alıyorsun, ABD’de 1 kilo süt satıyorsun 2,5 kilo yem alıyorsun. İki katı.
Türk tütünü zararlı da Amerikan tütününde vitamın mi var?

Çocuklarımız sınava girdi biliyorsunuz, ne zaman açıklanacak? seçimden önce açıklamayacaklar. Sınavın tarihini değiştir, açıklanma tarihini değiştir. Niçin çocuklar yerleşemeyecek, aileler üzülecek. Bunlar bunu da seçimden sonra açıklayacaklar.

Size söz çocukların bezinden yüzde 18 KDV alınmayacak. Bir de meydanlarda benim için çırak diyor. Bay ekonomist, büyük ekonomist eğer yüreğin, eğer bilgin, eğer diploman varsa gel bir TV kanalına şu ekenomi bilgini bir anlat. 2002’de işbaşına geldiğinde dolar 1.30’du, Erdoğan’ı bir daha seçerseniz dolar 10 lira. Dünyada dostumuz kalmadı biliyor musunuz. Meydanlara gelmeş diyor ki, ben yerliyim ve milliyim. Şüleyman Şah Türbesini ordan oraya taşırken sen mi millisin? Senin uçağın mı yerli gözlüğün mü yerli? İnek Uruguay’dan saman yurtdışından geliyor. Ayran nasıl milli?
Erdoğan’ın yaptırdığı köprüden geçtiniz mi? Yanlış biliyorsunuz hepiniz geçtiniz. Garanti vermiş garanti, Erdoğan her gün cebinizden köprü parasını çekip alıyor.

Demirel’in geçtiği köprüden geçersen bayramda bedava, Erdoğan’ın yaptırdığı köprüden 114 lira ödeyeceksin. Yani birisi gidiş geliş 11 lira öteki gidiş geliş 218 lira. Erdoğan’ın yaptığı köprünün geliri yabancı şirketlere gidiyor. Siz destek olmadan bunu yapamayız. Bir oy cumhuriyeti kurtarır, bir oy seni yoksulluktan kurtarır. Ben gelirsem buralarda anlatıyor yardımlar kesilecekmiş. Ya neden keseyim yardımları? Benim dönemimde daha çok vereceğiz. Kadınlar çalışma yasasına tabi olacak.

Kadının çalışmasına en büyük engel çocuk. Her mahalleye bir kreş açacağız. Çocuk kreşe kadın işe.

Kürt sorunu, 40 yıldır devam eden bir ortam var. Bunu nasıl çözeceğiz? 3B ile çözeceğiz. Önce barışacağız. İnsanlar arasında ayrım olmayacak. Kürt, Türk, kadın, erkek kalmayacak. 81 milyon barışacak. 6 ok taşımıyorum, 4 Mayıs’ta çıkardım Türk bayrağı taktım. Tek olan şey bir gruba ait olamaz. Ekonomik olarak büyüyeceğiz. Adil bölüşeceğiz. Çocuklara okulda Türkçe’yi, evinde konuştuğu dili öğreteceğiz ayrıca bir uluslararası dil öğreteceğiz. Bu sorunu çözeceğiz. Samimiyetle çözeceğiz. Milletin önünde konuşacağız. Siyasetçi Diyarbakır’da ayrı konuşuyor Rize’de ayrı konuşuyor. Bunu ortadan kaldıracağız.

Kars deyince benim aklıma benim rahmetli babam gelir, celepti celep. Kurban bayramında pazarda kurban satardık onlarla birlikteydik. Çocukluğum hayvan otlatmakla geçerdi kitap okurdum hayvan otlatırken. 2002’de milletvekili oldum, babam hayvanları satmış. Anama sordum ben milletvekili oldum, anam ‘baban kızar gireceksin’ dedi ahıra girdim. Beygire binmeye benzemez bu. İkinci kurban bayramı geldi. Ana dedim ben ahıra girecek miyim? Annem ahıra gireceksin yine dedi.

Şimdi bunları yaşayan birisi hayvancının sorunlarını çözer mi? O zaman helal olsun, sağ olun..”

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    11182,96%1,66
  • DOLAR

    41,27% -0,05
  • EURO

    48,99% 0,81
  • GRAM ALTIN

    4896,55% 0,25
  • Ç. ALTIN

    8025,91% 1,72

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDE OPERASYON: 20 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI

ÖZGÜR ÇELİK AÇIKLADI: BAYRAMPAŞA'DA BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİ

ALTAYLI: KURULTAY DAVASINDA İKİNCİ PERDE...

BAYRAMPAŞA OPERASYONU: HASAN MUTLU DAHİL 39 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA TALEBİ!

ERDOĞAN: “BU DAVANIN HİÇBİR YERİNDE AK PARTİ OLARAK YOKUZ”

GÜRSEL TEKİN: BU MAHKEMENİN HİÇBİR TARAFINDA YOKUZ

BAYRAMPAŞA BELEDİYE MECLİSİ'NDE CHP ÇOĞUNLUĞU KAYBETTİ

CHP’Lİ AKSU BELEDİYESİNDE KRİTİK İSTİFALA

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA SÜRPRİZ TELEFON…

EPİK SANAT TİYATROSU “NAZIM” OYUNUNU HARBIYE HALKIYLA BULUŞTURDU

MERSİN'DE CİNNET GEÇİREN ANNE 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ

BAYRAMPAŞA'DA BİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ DAHA CHP'DEN İSTİFA ETTİ

FETÖ'NÜN DIŞİŞLERİ YAPILANMASINA OPERASYON: 15 GÖZALTI KARARI

BAŞKAN ÖNTÜRK: “ÜRETİCİ KAZANACAK, TÜKETİCİ DE UYGUN FİYATLA YİYECEK”

VALİ MASATLI BALIKÇILARLA SEZONU BAŞLATTI

MAHKEMENİN KURULTAY KARARI BARIŞ YARKADAŞ'I KIZDIRDI

CHP’DEN KURULTAY DAVASI YORUMU: BU DAVALARI AÇANLAR CHP’Lİ DEĞİL

CAN HOLDİNG SORUŞTURMASI: KENAN TEKDAĞ SERBEST BIRAKILDI; 4 ŞÜPHELİ ADLİYEDE

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNİN SENARİSTİ MERVE GÖNTEM GÖZALTINA ALINDI

ERDOĞAN, CİHATÇI HTŞ LİDERİ COLANİ İLE DOHA’DA GÖRÜŞTÜ!

AKSARAY’DA SKANDAL: AMELİYATTA YANLIŞ KAN VERİLDİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ!

CHP KURULTAYI DAVASINDA ARA KARAR!

BUTLAN DAVASI BAŞLADI: CHP’DEN GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN HODRİ MEYDAN!

SİYASET MAHKEMEDE, EKONOMİ BEKLEMEDE! KRİTİK DAVA PİYASALARI SALLAYABİLİR

HİKMET ÇETİN'DEN GÜNDEMİ SARSACAK İDDİA!

KURULTAY DAVASI ÖNCESİ İMAMOĞLU’NDAN SERT MESAJ

A MİLLİ ERKEK BASKETBOL TAKIMI AVRUPA İKİNCİSİ OLDU

125 BİN DEĞİL, MİLYONLAR! DEMOKRASİ İÇİN TANDOĞAN’DA BİRLEŞTİLER”

CHP GENÇLİK KOLLARI POLİS BARİKATLARINI YIKTI

KIRKLARELİ VALİSİ UĞUR TURHAN ERDOĞAN'I YERE GÖĞE SIĞDIRAMADI: SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Yükleniyor


İYİ PARTİ’DE MARDİN DEPREMİ: İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI İSTİFA ETTİ

BAŞARIR: MEHMET YILDIRIM VAKASI SUSURLUK’U ARATACAK

AKP'YE GEÇEN ÖZBUDUN, ÖZEL'İN FEZLEKESİNİ VERMİYOR!

GELECEK PARTİSİ’NDE PEŞ PEŞE İSTİFALAR!

AHMET TÜRK'TEN 'GÖREVE İADE' SORUSUNA YANIT...

CHP BELEDİYELERİNE SORUŞTURMA DALGASI: KARALAR VE TUTDERE ADLİYEDE!

  • Çarşamba 32.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.2 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 29.4 ° / 19.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 5 10
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
8.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
9.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.Rizespor 4 1 2 1 -4 4
12.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
13.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
14.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
15.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
16.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 5 0 5 0 -6 0