Tarih: 17.04.2018 12:20

ERDOĞAN BAHÇELİ İLE YARIN GÖRÜŞECEĞİZ

Facebook Twitter Linked-in

Erdoğan, Mecliste gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grubu'nda yapacağı konuşmaya gelirken gazeteciler, 'Bahçeli'nin erken seçim çağrısına bir yanıtınız olacak mı?' diye sordu. Erdoğan bu soruya 'Şu an itibariyle bir yorumum olmayacak. Ama yarın Bahçeli ile bir görüşmem var' yanıtını verdi.

Ardından AKP'nin grup toplantısından konuşan Erdoğan, gündeme ilişkin mesajlar verdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:Emniyetin içindede kılıç artığı teröristlerin bulunuyor olması muhtemeldir diyen Erdoğan, 'Bu örgütün ayıklanmasında gerçekten ama gerçekten zorlanıyoruz. FETÖ'cülerin sürekli işleri tersine çevirmenin peşinde olduklarının farkındayız. Sürekli iftiralarla insanların hayatlarını karartmak için fırsat kolluyorlar. Adil Öksüz haininin nasıl serbest bırakıldığını, kimin parmaklarınınn olduğunu unutmuş değiliz. Teröristle hareket edenlerin bizim nazarımızda teröristten farkı yoktur. Yanlışa düşen olursa hiç kusura bakmasınlar, vakti saati geldiğinde kendilerini mahkemelere hesap verirken bulacaklar. FETÖ'nün yurtiçi ve yurtdışındaki kritik adamlarını adalete veriyoruz.'dedi.
Hiçbir FETÖ'cünün akıbeti, yurtdışından yakalayıp getirdiğimiz FETÖ'cülerden farkı olmayacak. Pensilvanya'ya kaçarak kurtulduğunu sanan terörist başının sonu da farklı olmayacaktır. Er ya da geç onu da alacağız. Bu millete ihanet eden herkes hakettiği cezaya maruz kalacaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —