Beyanatları bile artık milleti güldürmüyor

CHP Sözcüsü Faik Öztrak,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 18 yıl önce söylediği sözleri hatırlatarak "18 yılın sonunda döndük dolaştık aynı yere geldik.

SİYASET 21.02.2020 17:59:48 0
Beyanatları bile artık milleti güldürmüyor

Ne diyor Erdoğan? Millet, meydanlarda, “açız, açız” diye bağırıyor. Evet öyle bir devir yarattılar ki artık millet sadece meydanlarda değil TBMM’de, hatta kendi AK parti grubunda “ben açım, çoluğum çocuğum aç” diye bağırıyor. Damadın Çokomelli beyanatları bile artık milleti güldürmüyor' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, gündeme ve siyasete ilişkin açıklamalarda bulundu.

Öztrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 yıl önce söylediği sözleri hatırlatarak '18 yılın sonunda döndük dolaştık aynı yere geldik. Ne diyor Erdoğan? Millet, meydanlarda, “açız, açız” diye bağırıyor. Evet öyle bir devir yarattılar ki artık millet sadece meydanlarda değil TBMM’de, hatta kendi AK parti grubunda “ben açım, çoluğum çocuğum aç” diye bağırıyor. Ama Erdoğan bu feryatlara oralı bile değil. Buna şimdi bu ülke iyi yönetildi diye bilir miyiz? Hayır bu ülke çok kötü yönetildi. Bu ülke savruldu.  “Evvel zaman içindeki” Erdoğan’ın sözlerine devam edelim. vatandaş evinin kirasını, faturasını ödeyemiyor. Halk “yandım Allah” diye bağırıyor diyor. 18 yıllık yönetimlerinin sonunda millet artık yandım Allah demiyor, millet artık kendini doğrudan yakıyor. Ama bunları görmek için göz,duymak için kulak, ikrar edebilmek için dil, ve hakkı teslim etmek için temiz bir kalp gerekiyor. Bunlar çıktıkları kibir kulelerinden milletin halini ne görüyor ne de duyuyorlar. Damadın Çokomelli beyanatları bile artık milleti güldürmüyor' yorumunda bulundu.

Öztrak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken şunları söyledi: Öztrak, ' Erdoğan’ın 18 yıl önce söylediği sözler. Ne demiş Erdoğan? “Vatandaşlarımız çöplerden rızıklarını topluyorsa… pazar artıklarını evine götürüyorsa…” 18 yıl sonra bugün o günden farklı bir manzara mı var?  Saraylarından bir sokağa çıksınlar, çöpten geçinen vatandaşlarımızın halini görsünler.

Bir pazar yerine gitsinler vatandaşın pazar yerindeki fiyatlara neler dediklerini  bir duysunlar. Dolmayan filelere, akşam pazarında bile etiketlerdeki yangına bir baksınlar. Nerden nereye? 18 yılın sonunda döndük dolaştık aynı yere geldik. Başka ne diyor Erdoğan? Millet, meydanlarda, “açız, açız” diye bağırıyor. Evet öyle bir devir yarattılar ki artık millet sadece meydanlarda değil TBMM’de, hatta AK parti grubunda “ben açım, çoluğum çocuğum aç” diye bağırıyor. Ama Erdoğan bu feryatlara oralı bile değil.

18 yıl önce içlendikleri sesleri, şimdi duymaz oldular. Milleti unuttular. Nereden nereye? Son 18 yılda ülke olarak milyarlarca dolar borç aldık. Ama 18 yılın sonunda döndük dolaştık başlangıçtan çok daha kötü durumlara düştük. Buna şimdi bu ülke iyi yönetildi diye bilirmiyiz?

Hayır bu ülke çok kötü yönetildi. Bu ülke savruldu.  “Evvel zaman içindeki” Erdoğan’ın sözlerine devam edelim. vatandaş evinin kirasını, faturasını ödeyemiyor. Halk “yandım Allah” diye bağırıyor diyor. 18 yıllık yönetimlerinin sonunda millet artık yandım Allah demiyor, millet artık kendini doğrudan yakıyor.

Ama bunları görmek için göz,duymak için kulak, ikrar edebilmek için dil, ve hakkı teslim etmek için temiz bir kalp gerekiyor. Bunlar çıktıkları kibir kulelerinden milletin halini ne görüyor ne de duyuyorlar. Damadın Çokomelli beyanatları bile artık milleti güldürmüyor' diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10429,80%-2,79
  • DOLAR

    41,26% 0,06
  • EURO

    48,53% 0,38
  • GRAM ALTIN

    4808,33% 1,12
  • Ç. ALTIN

    7767,72% 1,38

CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI BİNASINI KAPATMA KARARI ALDI

KAYYUM GÜRSEL TEKİN POLİS KALKANI İLE İL BİNASINA GİRDİ

CHP İL BİNASINDA SON FOTOĞRAF: DİRENİŞİN SEMBOLÜ

ESKİ AKP'Lİ MİLLETVEKİLİNDEN YARGIYA ŞOK ÇAĞRI:HEPİMİZİ BU EZİYETTEN KURTARIN

DİYANET BAŞKANI ALİ ERBAŞ, TARTIŞMALI HUTBELER İÇİN KOMİSYONU İŞARET ETTİ

CHP VEKİLLERİ SİVİL POLİSLERİ TEK TEK TESPİT ETTİ: ABLUKA BOZULDU!

CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE KRİTİK BEKLEYİŞ: GÜRSEL TEKİN’DEN ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR

16 YAŞINDAKİ SALDIRGAN KARAKOLU HEDEF ALDI: 2 ŞEHİT, 1 AĞIR YARALI

ÖZGÜR ÖZEL'DEN ALİ YERLİKAYA'YA YANIT

X VE DİĞER PLATFORMLAR YAVAŞLADI: KULLANICILAR ERİŞİM SORUYOR

ŞAMİL TAYYAR’DAN SOKAK ÇAĞRISINA SERT TEPKİ: "MAHKEME KARARINA UYUN"

ÖZGÜR ÇELİK: "POLİS İLE VATANDAŞLARI KARŞI KARŞIYA GETİREN TALİMAT, DEMOKRASİYE AÇIK DARBEDİR!

MANSUR YAVAŞ: "PPARTİ BİNAMIZA ÜYELERİMİZİN SOKULMAMASI HANGİ GEREKÇEYLE AÇIKLANABİLİR?

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA: "SOKAKLARIN PROVOKE EDİLMESİNE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

YURTTAŞLAR ABLUKA ALTINDAKİ CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NA YÜRÜYOR

VALİYE HAKARET ETTİ, TATİL YAPTIĞI OTELDE GÖZALTINA ALINIP TUTUKLANDI

CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI’NDA KAYYUM KRİZİ: POLİS BİNASI ABLUKA ALTINDA!

VALİLİK DUYURDU: İSTANBUL’DA 3 GÜN BOYUNCA MİTİNG VE YÜRÜYÜŞ YASAK!”

FİLENİN SULTANLARI, DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA İLK KEZ FİNAL OYNAYARAK GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI!

ÖZGÜR ÖZEL KILIÇDAROĞLU İLE NE KONUŞTUĞUNU AÇIKLADI…“KEMAL BEY, İSTANBUL KAYYUMUNA RANDEVU VERMEDİ.

JAPONYA BAŞBAKANI İSTİFA KARARI ALDI

SARAYIN BAŞDANIŞMANINDAN “OLMASI GEREKEN HUKUK” AÇIKLAMASI!

YAKALAMA KARARI VERİLEN ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRÜ TESLİM OLDU

“HÜCREDEN UMUT MEKTUBU: ‘ADALET, ÖZGÜRLÜK, EŞİTLİK İÇİN EL ELE!’”

AKP’Lİ VEKİLİN EŞİNE ÖZEL İMAR KIYAĞI!

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SORUŞTURMASI EMNİYET’E UZANDI

SAVCILIK İTİRAZ ETTİ, MAHKEME KABUL ETTİ: ALAATTİN KÖSELER YENİDEN TUTUKLANDI

CHP MECLİS ÜYESİ ATAR’DAN UMUT YILMAZ’A:7 YIL CEZA ALACAK NE SUÇ İŞLEDİNİZ?

CHP’DE KRİTİK 15 EYLÜL DURUŞMASI: ÖZEL, KAYYUM TARTIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

BAKAN IŞIKHAN’IN İŞSİZLİK YORUMU SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Yükleniyor


İYİ PARTİ’DE MARDİN DEPREMİ: İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI İSTİFA ETTİ

BAŞARIR: MEHMET YILDIRIM VAKASI SUSURLUK’U ARATACAK

AKP'YE GEÇEN ÖZBUDUN, ÖZEL'İN FEZLEKESİNİ VERMİYOR!

GELECEK PARTİSİ’NDE PEŞ PEŞE İSTİFALAR!

AHMET TÜRK'TEN 'GÖREVE İADE' SORUSUNA YANIT...

CHP BELEDİYELERİNE SORUŞTURMA DALGASI: KARALAR VE TUTDERE ADLİYEDE!

  • Pazartesi 31.1 ° / 20.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 30.4 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 31.4 ° / 19.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 4 4 0 0 12 12
2.Trabzonspor 4 3 0 1 3 10
3.Göztepe 4 2 0 2 5 8
4.Konyaspor 3 2 0 1 6 7
5.Fenerbahçe 3 2 0 1 4 7
6.Samsunspor 3 2 0 1 2 7
7.Antalyaspor 4 2 2 0 0 6
8.Gazişehir Gaziantep 4 2 2 0 -4 6
9.Alanyaspor 3 1 1 1 1 4
10.Eyüpspor 4 1 2 1 -3 4
11.Beşiktaş 2 1 1 0 -1 3
12.Fatih Karagümrük 3 1 2 0 -4 3
13.İstanbul Başakşehir 2 0 0 2 0 2
14.Kayserispor 3 0 1 2 -4 2
15.Kocaelispor 4 0 3 1 -4 1
16.Rizespor 3 0 2 1 -5 1
17.Kasımpaşa 3 0 3 0 -3 0
18.Gençlerbirliği 4 0 4 0 -5 0