BERBEROĞLU: KALAN 18 AY CEZAMI YATMAK ÜZERE TESLİM OLACAĞIM

BERBEROĞLU: KALAN 18 AY CEZAMI YATMAK ÜZERE TESLİM OLACAĞIM

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, milletvekilliğinin düşürülmesini CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısıyla değerlendirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, milletvekilliğinin düşürülmesini CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısıyla değerlendirdi. 'Demokrasi için bir bedel ödenecekse bu bedeli önce CHP’liler öder' diyen Berberoğlu, 'Çıktığım günden bugüne demokrasi koşullarında düzelme yok. Bana da isabet edecek demokrasi piyangosu beklemek saflık olurdu' dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, milletvekilliğinin düşürülmesini CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısıyla değerlendirdi. 'Demokrasi için bir bedel ödenecekse bu bedeli önce CHP’liler öder' diyen Berberoğlu, seçildiği günden itibaren kendisini milletinin emrimde hissetiğini vurgulayarak, 'Vekilliğim düşürüldü. Kalan cezamın infazına devam edilmis kararlaştırıldı. Önümüzdeki günlerde kalan 18 ay cezamı yatmak üzere teslim olacağım' diye konuştu. 
Kararın sürpriz olmadığını kaydeden Berberoğlu, 'Çıktığım günden bugüne demokrasi koşullarında düzelme yok. Bana da isabet edecek demokrasi piyangosu beklemek saflık olurdu' diye vurguladı. Berberoğlu, 5 yıl siyaset yasağı uygulanacağı için herkesten helallik istedi.