BASKIN SEÇİME HAZIRLIK TOPLANTISI

BASKIN SEÇİME HAZIRLIK TOPLANTISI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: "Vatandaşa özlemiş olduğu 'halkçı belediyecilik' hizmetini vermek bizim görevimiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Kilis, Mardin, Mersin, Niğde, Osmaniye, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak illerindeki parti yöneticilerinin katılımıyla bölge toplantısı Adana'da gerçekleştirdi.
Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı Başkanlığında gerçekleştirilen bölge toplantıları, olası bir erken ve baskın genel seçime hazırlık olarak değerlendiriliyor.


Salıcı, 31 Mart'taki yerel seçimlerden CHP'nin başarılı çıktığını vurgulayarak, şunları söyledi:'Tüm Türkiye'de yurttaşlarımızın yarısı CHP'li belediye başkanlarından hizmet alıyor. Ekonominin yüzde 62'si, CHP'li belediyelerin bulundukları yerlerde üretim yapıyor. Bu önemli bir fırsat. Tüm Türkiye'de yaşayan 82 milyon yurttaşın tamamına CHP'lilerin nasıl 'halkçı belediyecilik' yapabileceğini, onların vermiş olduğu vergilere nasıl sahip çıkabileceğini, beytülmalın hesabını nasıl verebileceğini göstermek için bir fırsat. Aynı zamanda, ne zaman olacağını bilmiyoruz ama 2023'e doğru giden süreçte CHP'nin bütün bu siyasi ittifaklar çerçevesinde, Millet İttifak çerçevesi içinde iktidarı alabileceğini ve Türkiye'yi de yönetebileceğini gösteren bir işaret.' 

 

İKTİDAR OLACAĞIZ


Salıcı, CHP'li belediyelerin vatandaşlara iyi hizmet edeceğini belirterek, şu görüşlerini paylaştı:'Vatandaşa özlemiş olduğu 'halkçı belediyecilik' hizmetini vermek bizim görevimiz. 96 yıllık bir tarihimiz var, örgütümüz güçlü. Şu anda Türkiye'nin en büyük şehirlerinde, büyükşehir belediye başkanlarımız var. Belediye başkanlarımızın vatandaşa daha iyi hizmet etmesi yönünde, CHP örgütü kolaylaştırıcı bir görev üstlenecek. Belediye başkanlarımızla örgütümüz, kol kola girerek bütün bu konuştuğumuz şeyleri, vatandaşın yararına olabilecek şeyleri halkımıza anlatacağız. Bunun sonunda ben inanıyorum ki bugün bölge toplantısında konuşacağımız, CHP iktidarının koşullarının ve olanaklarının tartışılması toplantısı başarıya ulaşacak ve biz iktidar olacağız.' şeklinde konuştu.