AYNI OLGUNLUĞU  DAMAT'TAN VE TARIM BAKANI'NDAN DA BEKLİYORUM

AYNI OLGUNLUĞU  DAMAT

Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanlığından istifasını değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi de istifaya davet etti.

Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanlığından istifasını değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi de istifaya davet etti. Akşener şunları söyledi: “Hatayı ve başarısızlığı kabullenmek, sorumluluğunu üstlenmek olgunluk gerektirir. Sayın Süleyman Soylu'ya göstermiş olduğu olgun davranış nedeniyle teşekkür ediyorum. Aynı olgunluğu başarısızlıklarıyla birer marka haline gelmiş Damat'tan ve Tarım Bakanı'ndan da bekliyorum.”

Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanlığından istifasını değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi de istifaya davetti. Akşener şunları söyledi: “Hatayı ve başarısızlığı kabullenmek, sorumluluğunu üstlenmek olgunluk gerektirir. Sayın Süleyman Soylu'ya göstermiş olduğu olgun davranış nedeniyle teşekkür ediyorum. Aynı olgunluğu başarısızlıklarıyla birer marka haline gelmiş Damat'tan ve Tarım Bakanı'ndan da bekliyorum.”