Tarih: 05.05.2020 22:25

AKP SÖZCÜSÜ ÇELİK: ZİHNİN ARKASINDA YASSIADA VAR

Facebook Twitter Linked-in

AKP Merkez Yürütme Kurulu sonrasında açıklama yapan parti sözcüsü Ömer Çelik, darbe tartışmalarına değindi.Çelik, bir yazarın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tehdit ettiğini ifade ederek, şunları söyledi: Bir internet sitesindeki yazarın Sayın Cumhurbaşkanımızı, merhum Başbakan Adnan Menderes'in akıbeti ile tehdit ettiğini gördük. Türkiye'de belli odaklar, ben bunlara demokrasiyi felç etme örgütü diyorum. Barolarda, bürolarda, bürokrasi de karşımıza çıkarlar.

Bunlar demokrasiyi felç etme örgütünün gönüllü üyeleridir. Seçilmiş Cumhurbaşkanlığı rejimine saray rejimi demeye başladılar. Askeri vesayeti, yargı vesayetini tahrik etmeye çalışırlar bunlar. Saray rejimi tartışmasını çok uzun zamandır yapıyorlar.'“Meclis'e ilk girdiğimizde hemen rejim tartışması haline getirirlerdi. Rejim tartışması çıkarılmak isteniyor. Seçimle gidecek demek her muhalefetin hakkıdır. Seçim ile ya da başka şekilde gidilecek demek başka bir şeydir.”

“Kim rejim tartışması açıyorsa zihninin arkasında Yassıada stratejisini hayata geçirmek vardır. Herkes en önce kendi demokrasi evini temizlemelidir. Yassıada rejimine karşı milletin iradesi ve Cumhuriyetimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yassıada zihniyeti Cumhuriyeti ve demokrasimizi yıkamayacaktır.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —