AKLINIZ NEREDEYDİ..!

AKLINIZ NEREDEYDİ..!

16 yıldır AK parti iktidarını kandırıyorlar diyen Suzan Şahin…

16 yıldır mevcut iktidardaki partiler biz gençlere kadınlara yaşlılara engellilere ve Emekliye öğrenciye birçok vaatte bulundu. İşçiye esnafa çiftçiye ama 16 yıl boyunca geçirdiği bütün seçimlerde aynı muhtarlara aynı taahhütlerde bulunmasına rağmen bir seçim sonrasına kadar yerine getirmedi. Bir daha aynı taahhütte bulundu. Bugün gene aynı söylemler ve aynı taahhütte bulunuyor…

Hatay CHP milletvekili adayı Şahin: 16 Yıl iktidarda olan bir hükümet her seçim aynı taahhütte bulunuyorsa demek oluyor ki halkına doğru ve gerçekleri söylemiyordur… Hükümet, samimi değil ve Sürekli halkı kandırıyor.
Bu iktidar CHP sayesinde askeri ücreti zorla 1500-1600 seviyelerine getirdi. Daha önce böyle miydi?
Bizim sayemizde taşerondan kadro konusu açıldı. Onu da yanmul yunbul öylesine yaptılar adını da taşerondan kadroya geçirdiler ne sosyal hakları var ne sendikal hakları var ne yemek parası var ne fazla mesaisi var ne de ücreti arttı sadece işten çıkarılıp çıkarılmama konusu uzun vade sözleşmeli işçi gibi oldu.


Yani demem o ki… Kandırıyorlar sürekli, Terör meselesinde kandırıldık, Fetö meselesinde kandırıldık, PKK da kandırıldık, Suriye de kandırıldık, Amerika ile ilişkilerimizde kandırıldık, İsrail de kandırıldık… Kısacası sürekli pardon diyen bir devlet başkanımız var… Af edersiniz kandırıldık, Af edersiniz yanıldık…
Artık bu ülkenin kandırılmaya yanıltılmaya tahammülü yok…
Sizlerden şunu bekliyoruz.
Sizlerde artık sandıkta diyin ki:” Af edersiniz 16 yıl boyunca sana inanmakla, senin istediklerini yapmakla, sana güvenmekle ve sandıkta sana oy vermekle bende yanılmışım.” 
Pardon ,Yeter artık ve Tamam…Bu iş böyle kapansın..