SEDAT PEKER'DEN YENİ PAYLAŞIMLAR: HAYATINI KURTARABİLMEK İÇİN YAPIYORUM

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile boşanma aşamasında olan Prof. Dr. Ünsal Ban'a "Hayatını kurtarmak için yapıyorum" diye seslenerek gizli çekilmiş bir video yayınladı.

GÜNDEM 28.08.2022 18:23:00 0
SEDAT PEKER

Organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan ve şu an yaşamını Birleşik Arap Emirlikleri'nde sürdüren Sedat Peker, 'Deli Çavuş' adlı Twitter hesabı üzerinden birtakım paylaşımlarda bulundu. 

İlk olarak kendisi için "Daha ne yapsın? Suç işleyenleri elinden tutup savcılığa mı getirsin?" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Peker, şunları söyledi:
"Sayın Kılıçdaroğlu bu yanlış bir bilgi. Hatırlarsanız Kutlu Adalı cinayeti ifşasını yaptığımda bu ifşayı işleme almadılar. Ben de kardeşim Atilla Peker’i, yanında arkadaşı ile evden çıkmasını söyleyip diğer taraftan da polise 'Bu kişilerin üzerinde silah var' ihbarı yaptırıp kardeşimi savcının önüne kadar getirttim. Ancak yine Kutlu Adalı cinayeti ile ilgili ifadesi alınmayınca olay hakkındaki bildiklerini avukat arkadaşlar vasıtasıyla dilekçe olarak müracaattan geçirtip devlet dili tabiri ile kayıt altına aldırttım.
'BEN BUNU DAHİ YAPTIM'
Yani Sayın Kılıçdaroğlu ben bunu dahi yaptım. Ayrıca hem sizin şahsınıza hem de pazartesi günü ifşalarımla ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıklayan Sayın Zafer Partisi ve DEVA Partisi Başkanlıklarına ayrı ayrı teşekkür ederim. Avukatlarınız dilekçelerini hazırlamadan önce, bugün sizlere çok ama çok daha önemli yeni bilgiler vermek isterim.
'BEN UYUŞTURUCU İŞİNDE YOKUM'
Sayın Kılıçdaroğlu sizi bir konuda daha düzeltmek isterim. Anlattıklarımın hepsi ama hepsi doğru. İçerden bilgi verdiğim de doğru. Fakat siz diyorsunuz ki o da her işin içindeydi. İşte tam da bunu düzeltmek isterim. Ben uyuşturucu işinde yokum. Devletten bırakın para almayı, rahmetli annemin öğretisi üzerine ben devletin bir bardak çayını bile bedava içmedim. Ben uzmanlık alanım olan korku iklimi oluşturmada ve şiddet tarzı organizasyonları yapmada bulundum. Bunun özellikle ayırt edilmesini isterim. Ancak yapının içerisinde bulunduğum için kimin ne yaptığını hem görüyordum hem biliyordum.
'GİZLİ KAYIT BAŞKALARI TARAFINDAN YAYINLANIRSA, KAMUYA MAL OLURSA DAVALARDA DELİL OLARAK KULLANILIR'
Yarın adliyelere şikayet dilekçesi verecek partilerin bu dilekçeyi hazırlamakta görevlendirdiği avukatlara bugün çok hediyelerim olacak. Yayınlayacağım gizli çekimle ilgili savcılık bu delil kapsamında değerlendirilemez derse lütfen itiraz edin.
Bu konuda şu yönde iştihatlar var. Gizli çekimi yapan kişi yapacağı adli bir şikayette bu gizli çekimi kullanırsa bu gizli kayıt delil olarak kabul edilemez. Ancak bir başkaları tarafından yayınlanırsa yani kamuya mal olursa davalarda delil olarak kullanılır."
'PROF. ÜNSAL BAN, AKP'Lİ ZEHRA TAŞKESENLİOĞLU'NUN KENDİSİNE BIÇAKLA SALDIRDIĞI GÖRÜNTÜLERİ YOLLADI'
Ardından daha önce rüşvet ağının odağında bulunduğunu öne sürdüğü AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile ilgili gizli çekilmiş bir video yayınladı. 
Taşkesenlioğlu'nun boşanma aşamasında olduğu eşi Prof. Dr. Ünsal Ban'la görüştüğünü ve öldürüleceğini düşündüğünü söyleyen Peker, şöyle devam etti:
"(...) Hatta eşi olan AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun evde otururlarken kendisine bıçakla saldırarak kısmen yaraladığı olaydan sonraki gizlice çekmiş olduğu görüntüleri bana yolladı. Ben de bu görüntüleri sizinle paylaşacağım. Zehra Taşkesenlioğlu'nun elinde büyük bir kasap bıçağı varken 'Seni öldüreceğim' diyor. Ayrıca da sinir krizi geçirerek ağabeyi Ali Fuat Taşkesenlioğlu ve kocası Ünsal Ban’ı kastederek 'Siz para çalacaksınız, siz para yapacaksınız, ben ise rezilliğini yaşayacağım' tarzında bir şeyler söylüyor.
'İKTİDAR PARTİSİNİN ERZURUM MİLLETVEKİLİNDEN DAHA GÜVENİLİR ŞAHİT Mİ ARIYORSUNUZ?'
Sayın savcılar, sayın hakimler, ben suç örgütü lideriyim bahanesiyle dediklerimi ciddiye almıyor havası yapıyorsunuz (tüm delillere rağmen) İktidar partisinin Erzurum milletvekilinden daha güvenilir şahit mi arıyorsunuz? Alın kendi ağzıyla söylüyor.
'HAYATINI KURTARABİLMEK İÇİN MECBUREN YAPIYORUM'
Ünsal Bey senin adını geçirmememi, videoyu şu an yayınlamamamı istemiştin (telefon konuşmamızda). Senin hayatını kurtarabilmek için bunu mecburen yapıyorum. Hem de akit yapmış olduğum 40 yaş altına yalan söylemiş olmamak için yapıyorum.
Ne oldu lan hani beni küçültecektiniz? Bütün her şeyimi elimden aldınız. (onurum hariç) Kibrit kutusu fabrikası açacağım. Sonrasında hepinizi kibrit kutusuna sokacağım yine zengin olacağım. Siz haremisiniz, siz kahpesiniz sizin namusunuz yok."

  • BIST 100

    10728,60%0,28
  • DOLAR

    42,34% 0,05
  • EURO

    49,05% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5549,20% 0,20
  • Ç. ALTIN

    9215,88% 0,00

TATİL ZEHİR OLDU: GÜNDEN GÜNE ERİYEN AİLEDEN SON KAYIP BABA OLDU

HESABI ENGELLENEN İMAMOĞLU'NDAN YENİ HESABINDAN İLK PAYLAŞIM: NEREDE KALMIŞTIK?

UKRAYNA’DA TÜRK GEMİSİNE SALDIRI: RUS İHA’SI LPG TANKERİNİ VURDU, DİPLOMASİ TRAFİĞİ BAŞLADI

SİVAS’TA DEMİR MADENİ ÇÖKTÜ: 66 YAŞINDAKİ MÜDÜR KAYIP

ZAMLI EKMEĞE TEPKİ: DÖRTYOL HALKI ÇAREYİ HALK EKMEKTE BULDU

İSMAİLAĞA SOSYAL KONUTLARA DA EL ATTI: PROJEDE DEĞİŞİKLİK YAPTIRDIKLARINI İDDİA ETTİ

TRUMP’TAN SÜRPRİZ U DÖNÜŞÜ: “KOMÜNİST” DEDİĞİ MAMDANİ İLE MASAYA OTURUYOR

KILIÇDAROĞLU; BİNALİ YILDIRIM, DOĞU PERİNÇEK VE SÜLEYMAN SOYLU İLE BİRLİKTE NİKAH ŞAHİDİ OLDU

ESKİ HDP'Lİ VEKİL YENİDEN REFAH’A GEÇTİ

ÖZGÜR ÖZEL MUSTAFA ELİTAŞ İLE YAPTIĞI SOHBETİ AKP'YE MANİDAR SÖZLER İLE AÇIKLADI

CBADAYOFİSİ → CBADAYOFİSİ1 → CBADAYOFİSİ11: SANSÜRE KARŞI DİRENİŞ!

6 ŞUBAT DAVASINDA ŞOK TESPİT: AFAD VE YEREL YÖNETİMLER “SORUMLU” İLAN EDİLDİ

ŞULE ÇET DAVASINDA TEPKİ ÇEKEN GELİŞME: BERK AKAND’IN TAHLİYE EDİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

ŞANLIURFA’DA İNŞAAT ÇÖKTÜ: 2 İŞÇİ ENKAZ ALTINDA CAN VERDİ

TATİL BİTTİ, MARATON BAŞLIYOR: OKULLARDA ZİL YARIN ÇALIYOR

ÇOCUK SAĞLIĞI TEHLİKEDE: TİCARET BAKANLIĞI İKİ MARKAYI KARA LİSTEYE ALDI!

46 ÇOCUĞA İSTİSMARLA GÜNDEME GELMİŞTİ: ENSAR VAKFI'NDAN "OKULLARDA DİN EĞİTİMİ" PROGRAMI

HATİMOĞULLARI: “DEVLETİN ALEVİ’Sİ YAPAMAYACAKSINIZ – BİZİ BİÇİMLENDİREMEZSİNİZ!

“İBB İDDİANAMESİ: ‘ORMAN KANUNU’NA MUHALEFET’LE YARGILIYORLAR, AYNI SUÇU AKP’Lİ BELEDİYELER İŞLEYİNCE SES ÇIKMADI!”

GECE YARISI ZAMMI: AKARYAKIT FİYATLARI BİR KEZ DAHA DEĞİŞTİ

TELE 2 HABER, KAYYUMUN YAYINA SON VERDİĞİ SAATTE ALKIŞLARLA YAYINA BAŞLADI

ERGÜNEŞ FIRTINASI: SEÇİLEMEYEN HSK ÜYESİ, JET HIZLA AKP İLÇE BAŞKANI!

'İSTANBUL İDDİANAMESİ' İNTERNET SİTESİ VE X HESABI ERİŞİME ENGELLENDİ

KIBRIS İÇİN TARİHİ DİPLOMASİ: ALMANYA DEVREYE GİRİYOR

EV SAHİBİ OLMA UMUDU: SOSYAL KONUTTA BAŞVURULAR YAĞIYOR

HATAY’DA YİNE SEL: “HİZMET GELECEK” DENİLDİ, ALTYAPI HÂLÂ YOK

İMAMOĞLU'NUN SOSYAL MEDYA HESABINA İKİNCİ DEFA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

ARINÇ CEZAEVİNDE: “DEMİRTAŞ VE KAVALA BU ÜLKENİN YENİDEN KUCAKLAŞMASINI İSTİYOR”

CHP’Lİ ÜNSAL: KADIN BAŞKAN OLARAK  ZORBALARA İZİN VERMEYECEĞİM!

“ANKARA’DA ELÇİLİK KRİZİ: ESAD ÖDEMEMİŞ, ŞARA ÇÖZÜM ARIYOR!”

Yükleniyor


TATİL ZEHİR OLDU: GÜNDEN GÜNE ERİYEN AİLEDEN SON KAYIP BABA OLDU

HESABI ENGELLENEN İMAMOĞLU'NDAN YENİ HESABINDAN İLK PAYLAŞIM: NEREDE KALMIŞTIK?

UKRAYNA’DA TÜRK GEMİSİNE SALDIRI: RUS İHA’SI LPG TANKERİNİ VURDU, DİPLOMASİ TRAFİĞİ BAŞLADI

SİVAS’TA DEMİR MADENİ ÇÖKTÜ: 66 YAŞINDAKİ MÜDÜR KAYIP

İSMAİLAĞA SOSYAL KONUTLARA DA EL ATTI: PROJEDE DEĞİŞİKLİK YAPTIRDIKLARINI İDDİA ETTİ

TRUMP’TAN SÜRPRİZ U DÖNÜŞÜ: “KOMÜNİST” DEDİĞİ MAMDANİ İLE MASAYA OTURUYOR

KILIÇDAROĞLU; BİNALİ YILDIRIM, DOĞU PERİNÇEK VE SÜLEYMAN SOYLU İLE BİRLİKTE NİKAH ŞAHİDİ OLDU

  • Çarşamba 21.7 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Perşembe 22.3 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7