SEDAT PEKER’DEN CEM KÜÇÜK’E 1 AĞUTOSA KADAR SÜRE!

SEDAT PEKER’DEN CEM KÜÇÜK’E 1 AĞUTOSA KADAR SÜRE!

Oyuncu Birce Akalay'ın dolar ve enflasyon üzerine yaptığı paylaşımdan dolayı hedef alan Gazeteci Cem Küçük'e Sedat Peker'den uyarı geldi.

Oyuncu Birce Akalay'ın dolar ve enflasyon üzerine yaptığı paylaşımdan dolayı hedef alan Gazeteci Cem Küçük'e Sedat Peker'den uyarı geldi. Paylaşımlarıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran Mafya lideri Sedat Peker, Cem Küçük'e kendisinin kullandığı Deli Çavuş hesabı üzerinden bir uyarı yaptı. Küçük'e 9 Ağustos'a kadar mühlet veren Peker bakın ne yazdı?
Birce Akalay yüksek enflasyon ve ekonomik krizden dolayı geçtiğimiz günlerde "Bıktım artık" diyerek bir paylaşım yapmıştı. Yüksek dolar kurunu yarattığı enflasyon ortamında sitem eden Akalay'ı Türkiye Gazetesi Yazar'ı Cem Küçük köşesine taşıyarak tehditkar bir yazı paylaşmıştı. Küçük'ün bu paylaşımı sosyal medya büyük tepki toplarken mafya lideri Sedat Peker'de Küçük için "1 Ağustos'a kadar müddet" diyerek Birce Akalay için bakın ne yapmasını istedi.
BİRCE AKALAY: ÜLKEYİ YEMEYE DEVAM EDİYOR
Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında olan Birce Akalay, hükümetin politikalarını eleştiren bir paylaşım yapmıştı. Akalay, "Bıktım artık. Emeğimizin değeri, paramız iyiden iyiye pul oldu. İşçimiz, halkımız sefil oldu. Fakat birileri ülkeyi yemeye ve doyumsuzca satmaya devam ediyor. Yargılanacağınız günleri görebilmek ümidiyle ki göreceğiz" yorumunda bulunmuştu.
CEM KÜÇÜK'TEN AKALAY'A TEHDİTKAR YAZI: TEMKİNLİ OL
Gazeteci Cem Küçük ise Akalay'ın bu paylaşımı hedef göstererek köşesinde şunlara yer vermişti:

"Dün adını gerçekten ilk kez duyduğum Birce Akalay diye biri -oyuncuymuş- hükûmeti tehdit etmiş. Yargılanacaklar demiş. Kimin neyle yargılanacağını dememiş ama muhtemelen ortamlarda konuşulanları aktarmış.

Birce Akalay sosyal medyaya bakıyor. Konuşulanları duyuyor. Hükûmet kesin gidici, diyor. Bunların hepsine bir öz güven gelmiş. Birce Hanım, son 20 yıldır böyle konuşanlar ya içeri girdi, ya kaçtı ya da kariyerleri bitti!

Birce Hanım, bir zamanlar Mehmet Ali Alabora vardı. Gezi’de ağaçların bahane olduğunu söylemişti. Kendisi galiba Londra’da. Siz siz olun fazla öz güvenli olmayın. Temkinli olmak daha iyidir"


"1 AĞUSTOS'A KADAR MÜDDET"
Cem Küçük'ün Birce Akalay'ı hedef gösteren yazısından sonra Sedat Peker Deli Çavuş isimli hesabından Küçük'e Akalay'dan özür dilemesi için mühlet verdi.


Peker, tweet paylaşımında, "Soyadı gibi küçük olan cem, sana 1 Ağustos'a kadar müddet. Ya Birce hanımefendi kardeşimizden özür dilersin ya da 1 Ağustos'ta seni insan içine çıkamaz hale sokarım. Bu sana son uyarım. Patronuna yaptıklarım hala aklını başına getirmemiş anlaşılan, ama ben getireceğim!" ifadelerini kullandı.