SARALLAR OPERASYONUNDA TUTUKLANAN CENGİZ KARLI CEZAEVİNDE HAYATINI KAYBETTİ

SARALLAR OPERASYONUNDA TUTUKLANAN CENGİZ KARLI CEZAEVİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Sarallar operasyonu kapsamında tutuklanan 57 yaşındaki Cengiz Karlı tutuklu olduğu cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Karlı’nın eşi şarkıcı Elif Karlı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda haberi telefonla öğrendiğini duyurdu.
Şarkıcı Elif Karlı’nın 30 yıl önce evlendiği, iki çocuğunun babası Cengiz Karlı cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Karlı, Sarallar operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve çıkartıldığı mahkemede İş insanı Erdal Acar, MHP MYK üyesi Şahin Gürz ile birlikte tutuklanmıştı.
“TELEFONDA ÖĞRENDİM”
‘2. Sayfa’ adlı magazin programının sunucularına konuşan Elif Karlı, “Eşim iki gün önce ağır bir grip geçirdi. Zatürreden şüphelendik. Dün haftalık arama günüydü ve aramayınca korktum. Sabaha karşı 04.00 gibi cezaevinden telefon aldım. Telefonda beni alıştırarak Cengiz’in kalp krizi geçirdiğini ve hayatını kaybettiğini söylediler. En son geçen salı konuştum. 6 Ocak’ta da doğum günü vardı o zaman da görüşmüştüm. En son sesini duyduğumda çok iyiydi. Eşim ağır kalp hastasıydı. 2009 yılında çok ciddi bir kalp ameliyatı geçirdi ve bacağı dahil 18 stendi vardı. Onun yanı sıra böbrek yetmezliği ve şekeri vardı. Bu sebeple de 6 Şubat’taki davasına kadar ev hapsini istemiştik. Fakat sonucu beklerken haber geldi” ifadelerini kullandı.