Tarih: 07.01.2023 15:51

SAMANDAĞ 'DA HALK SOKAĞA ÇIKTI..

Facebook Twitter Linked-in

Samandağ’da çevre yolunun yapımı sürerken, bağlantı için Liman Caddesi yolunun iptal edilmesi bölge sakinlerini çılgına çevirdi.

Samandağ ilçesi Yenimahalle’de, “Mina” adıyla bilinen Liman Caddesi’nin sakinleri, önceki gün yollarının iptal edilmesini protesto etmek üzere sokağa döküldü. Liman Caddesi yolunun bozuk olduğu yetmezmiş gibi, üzerine bir de Yenimahalle ve Atatürk Mahallelerini birbirine bağlayan yollarının çevre yolu yüzünden kapatılmasına anlam veremediklerini söyleyen bölge halkı, kadınlı-erkekli, yaşlısı-genci birlikte, protesto amaçlı sokağa çıktı ve basın açıklamasında bulundu.

Yapılan basın açıklamasında özetle şöyle denildi:

“Biz, çarşıya gitmek için bütün her yeri dolaşmak zorunda değiliz. Bu yakıt, bizim cebimizden gidiyor.

Burada ne Büyükşehir ne bizim Samandağ Belediyesi kendine düşen görevi yapmıyor. Her ikisinden de şikayetçiyiz. Ayrıca devletin bize davranışı yedek teker bile değil! Atılmış, fırlatılmış teker gibiyiz! Hangi akla hizmet, ta Fransızlar döneminden var olan, Samandağ’ın ilk asfaltlanmış yolu olan Liman yolunu bırakıp, çorak yolu tercih ederek bulvar yapıyorlar? Burayı kapatıyorlar! Ayrıca açtıkları yoldan geçebilmek için dozer lazım. Oradan geçmek yerine helikopter kullansak, daha az masraf veririz. Bu araçlar, bu yollar yüzünden bozuluyor. Seçilmişler de atanmışlar da sadece bize hizmet etmiyor!
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —