SALİM GÜRAN YÜKSEK GÜVENLİKLİ HÜCREYE KONDU… KİMSEYLE GÖRÜŞTÜRÜLMEYECEK!

SALİM GÜRAN YÜKSEK GÜVENLİKLİ HÜCREYE KONDU… KİMSEYLE GÖRÜŞTÜRÜLMEYECEK!

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Tutuklu amca Salim Güran kaldığı cezaevinde yüksek güvenlikli hücreye konuldu. Salim Güran bu hücrede kaldığı sürece akrabalarıyla görüştürülmeyecek.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 19 gün kayıp olarak arandıktan sonra Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Narin Güran cinayeti soruşturmasında toplam 12 tutuklu bulunurken dün gözaltına alınan 4 kişi serbest bırakılmıştı.

TV100’de yer alan habere göre, Narin Güran’ın tutuklu olan amcası Salim Güran ile ilgili kritik bir yeni gelişme yaşandı. Salim Güran T tipi cezaevindeki hücresinden yüksek güvenlikli bir hücreye konuldu.

Salim Güran T tipi cezaevinde tekli hücreden alınarak aynı kampüs içerisinde yüksek güvenlikli izole hücreye konuldu. Güran’ın konulduğu hücrede televizyonun olmadığı ve Güran’ın akrabaları ile görüştürülmeyeceği belirtildi. Soruşturma tamamlanıncaya kadar Salim Güran’ın tutukluluk hali bu şekilde devam edecek.

Tutuklu anne Yüksel Güran, Abi Enes Güran ve diğer tutuklu isimlerde tekli hücrelerdeler. Tutukluların birbirleriyle ve akrabaları ile görüşmeleri yasak.
Kaynak: TV100