Bir İlke Daha İmza Atıldı

Bir İlke Daha İmza Atıldı

Ekim-2018 yılından itibaren hasta kabul eden Hatay Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi ekibi her geçen gün kendi başarısının üzerine yenilerini ekleyerek hizmet vermeye davam ediyor.

Hatay Devlet Hastanesi’nde Kalp Damar Cerrahisi ekibi eş zamanlı yapılan başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. 90 hastaya başarılı operasyonlar gerçekleştiren Kalp Damar Cerrahisi ekibi son olarak polikliniğe göğüs ağrısı şikayetleriyle gelen bir hastanın yapılan muayene ve tetkiklerinde Kroner Arter ve Asendan Aort Anevrizması tespit edildi.

Kalp Damar Cerrahisi ekibinin istişareleri sonrasında hastanın ameliyata alınılmasına karar verildi. Oldukça zor olan ve ekip gerektiren bir operasyon olan Aort Replasmanı ve Kroner Bypass eş zamanlı olarak başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Bu operasyonla birlikte hastanemizde bir ilke imza atılmış oldu.

Konuyla ilgili Hatay Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, 'Bu tür rahatsızlıklardan dolayı il dışına çıkmak zorunda kalan hasta ve hasta yakınlarımızın başarılı operasyonlarla önüne geçmeyi ve Devletimiz tarafından Halkımıza sunulan kaliteli sağlık hizmetlerini siz kıymetli hasta ve hasta yakınlarına sunmaya gayret ediyoruz' ifadelerine yer verildi.