Tarih: 01.07.2022 23:53

PEKER’DEN YILDIRIM DEMİRÖREN HAKKINDA GÜNDEME DAMGA VURACAK YENİ AÇIKLAMALAR 

Facebook Twitter Linked-in

Peker, Demirören'in sahibi olduğu televizyon kanallarından birinde haber spikerliği yapan bir kadınla yasak aşk yaşadığını söyledi. Peker, söz konusu haber spikerinin Demirören'i bir siyasi partinin genel başkanının oğlu ile aldattığı ortaya çıkınca işine son verildiğini ifade etti.

Peker, Demirören Medya Grubu'na bağlı basın kuruluşlarının çizdiği iktidar yanlısı politikaya da dikkat çekerek 'Siz saraylarda yaşarken insanlar parasızlıktan intihar ediyor. Neden televizyon kanalların bu haberleri yapmıyor? Doğru unutmuşum, size verilen talimat var, 'Bu tip haberler yapmayın' diye' ifadelerini kullandı. Diğer yandan Peker'in 'Avukatlarım uluslararası arenada uğraşıyor. Video çekmeye başlayacağım' ifadeleri de dikkatleri üzerine çekti.

Sedat Peker, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören hakkında çok konuşulacak bir açıklamada daha bulundu.Akşam saatlerinde Demirören Holding'in kurucusu Erdoğan Demirören'in mal varlığını usulsüz yollarla kazandığını öne süren Peker, bu kez de Yıldırım Demirören'in sahip olduğu televizyon kanallarından birinde çalışan bir haber spikeriyle bir dönem yasak aşk yaşadığını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —