ÖZGÜR ÖZEL: 'HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN DE PLANININ PARÇASI OLMAYIZ'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Devlet Bahçeli'nin çağrısıyla başlayan süreci değerlendirdi. Özel, "Ne tıkayan ne de bozan oluruz ama kimse kusura bakmasın, hiçbir siyasi partinin de planının parçası olmayız" dedi.

GÜNDEM 4.01.2025 13:41:00 0
ÖZGÜR ÖZEL:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, dün Ardahan'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.Özel, Göle ilçesi ziyaretinde belediye önünde toplanan vatandaşlara hitap etti.Özgür Özel, Göle gibi ilçelerin göç vermesinin önemli bir sorun olduğunu söyledi.

Bu bölgelere pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini ifade eden Özel, "Buraya yatırım yapacak sanayiciye, başka yerlere yaptığı teşviklerden çok öte teşviklerin verilmesi lazım. Şu anda eksi 17 derecede konuşuyoruz. Hava sıcaklığının 15 derece olduğu yerde de kış, burada da kış. Ama burada doğal gaz saati fıldır fıldır dönüyor. Doğal gazı burada da aynı fiyattan satmak, Manisa, İzmir'e aynı fiyattan satmak doğru değil. Böyle kış şartlarının çetin olduğu yerlerde yüzde 50'nin üzerinde indirim yapmak lazım. Bunları projelendirmek lazım" diye konuştu.

"BOZAN VEYA TIKAYAN OLMAYIZ"

Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 22 Ekim'deki çağrısıyla başlayan sürece de değindi. Bahçeli'nin daha önceki açıklamalarını hatırlatan Özel, süreci tıkamayacaklarını ama seçim için araçsallaştırılmasına da izin vermeyeceklerini söyledi.

"Son günlerde Türkiye'de Sayın Bahçeli'nin, bu kürsülerden ip atan Bahçeli'nin, düne kadar bizi meşru Meclis'te bulunan siyasi parti DEM ile görüşüyoruz diye 'demleniyorlar' diyen Bahçeli'nin bir çağrısıyla başlayan bir süreç var. CHP tarihinin hiçbir döneminde asla ve asla çatışmadan, kandan, gözyaşından yana olmadık. Analar ağlamasın, terör dursun, gözyaşı bitsin istedik. Bu işleri Meclis'te yapın dedik vaktiyle, kaçırdılar. Şimdi 'Meclis doğru zemin' diyorlar. Biz de diyoruz ki şeffaf olacak toplumsal mutabakata dayalı bir süreçte CHP her zaman olduğu gibi 'Atatürk'ün izinde yurtta barış, dünyada barış' der.

'HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN DE PLANININ PARÇASI OLMAYIZ'

Misak-ı Milli sınırlarını gözeten, ay-yıldızlı bayrağı benimseyen CHP kurucu değerlerine, birlikte yaşama iradesine saygıyı sonuna kadar savunuyoruz. Kürtler de Türkler de bizim. Alevi, Sünni de bizim, hepimiz kardeşiz ve barış içinde yaşayacağız. CHP, çizgisini, yapısını koruyacaktır, kimse ama kimse endişe etmesin. Ne tıkayan ne de bozan oluruz ama kimse kusura bakmasın, hiçbir siyasi partinin de planının parçası olmayız.

Bu işin çıkar siyasetine, parti siyasetine dökülmesine, bir kişinin yeniden seçilmesine endekslenmesine de CHP toplumsal mutabakat zemini içinde bakar ve böyle bir meseleyi asla kişisel çıkar meselesi olarak, yeniden seçim meselesi olarak kullanılmasına asla ve asla izin vermeyiz."Özel'e, CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak ve CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan eşlik etti.

  • BIST 100

    9311,88%-2,19
  • DOLAR

    38,85% -0,32
  • EURO

    44,87% -0,99
  • GRAM ALTIN

    4344,50% 1,44
  • Ç. ALTIN

    6989,75% 1,74

MOTORİNE ZAM GELDİ

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ, WEB SİTESİNE İSMİNİ 'BAŞKAN' OLARAK YAZDIRDI

ANKARA'DA KRİTİK ZİRVE 4 SAAT SÜRDÜ

İSRAİL ORDUSU, İRAN'IN SALDIRI BAŞLATTIĞINI DUYURDU…

ÖZGÜR ÖZEL:GÖZÜ DÖNMÜŞ İSRAİL'İN SALDIRISINI KINIYORUZ

KÜRECİK RADAR ÜSSÜ YİNE GÜNDEMDE…

SAVAŞ BORSAYI KÖTÜ VURDU

TÜRKİYE'DE "DEPREM ÜRETME ZAMANI GELMİŞ" 30 FAY BELİRLENDİ

İSRAİL, İRAN'I VURDU | İRAN: SERT KARŞILIK VERECEĞİZ

İSTANBUL'DA EV BASKINLARI: GAZETECİLER GÖZALTINDA

TRUMP: GEREKİRSE İSRAİL'İ SAVUNACAĞIZ

İSRAİL, İRAN'DA STRATEJİK NOKTALARA SALDIRDI

CEMİL TUGAY, 1030 İŞÇİNİN İŞTEN ÇIKARILACAĞINI AÇIKLADI…

“YÜKSELİŞ KOLEJİ’NDEN LGS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL VE STRATEJİ DESTEĞİ!”

HİNDİSTAN'DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ

SURİYE'DE CİHATÇI HTŞ YÖNETİMİ, HALK PLAJLARINDA KADINLARIN BİKİNİ VE MAYO GİYMESİNİ YASAKLADI

İMAMOĞLU VE AVUKATLARI DURUŞMAYA KATILMADI: 'BİLİRKİŞİ DAVASI' ERTELENDİ

YARIN DURUŞMAYA ÇIKMASI BEKLENEN İMAMOĞLU’NDAN ÖNEMLİ KARAR

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ'NİN CHP'DEN AKP'YE GEÇMESİNE ÖZGÜR ÇELİK'TEN TEPKİ...

İMAMOĞLU'NUN 'BİLİRKİŞİ' DAVASI YARIN GÖRÜLECEK

ÜMİT ÖZDAĞ'IN TUTUKLULUK HALİ DEVAM KARARI , DURUŞMA 17 HAZİRAN'A ERTELENDİ

‘TACİZLE’ SUÇLANAN MÜFTÜ VAİZ OLDU

HBB, ERZİN’E YARI OLİMPİK HAVUZ KAZANDIRIYOR

FERDİ ZEYREK'İN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN BİLİRKİŞİ RAPORU TAMAMLANDI: 6 KUSUR TESPİT EDİLDİ

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI BAHÇETEPE TUTUKLANDIKTAN SONRA BELEDİYE AKP'YE GEÇTİ

ÜMİT ÖZDAĞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

ÖZGÜR ÖZEL'DEN FERDİ ZEYREK'E ZOR VEDA…

DANIŞTAY HAKİMİ OTEL ODASINDA İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FERDİ ZEYREK HAYATINI KAYBETTİ

KILIÇDAROĞLU'NA ÇEKİLMESİ İÇİN BASKI YAPILDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ…

Yükleniyor


GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ, WEB SİTESİNE İSMİNİ 'BAŞKAN' OLARAK YAZDIRDI

ANKARA'DA KRİTİK ZİRVE 4 SAAT SÜRDÜ

İSRAİL ORDUSU, İRAN'IN SALDIRI BAŞLATTIĞINI DUYURDU…

ÖZGÜR ÖZEL:GÖZÜ DÖNMÜŞ İSRAİL'İN SALDIRISINI KINIYORUZ

KÜRECİK RADAR ÜSSÜ YİNE GÜNDEMDE…

TÜRKİYE'DE "DEPREM ÜRETME ZAMANI GELMİŞ" 30 FAY BELİRLENDİ

  • Cumartesi 34.1 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 31.5 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.6 ° / 17.7 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2