Tarih: 22.02.2025 21:09

ÖZGÜR ÖZEL: BEŞ DAVA, BİR DİPLOMA YİNE ONLARI KURTARMAZ

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Erzincan İl Başkanlığını ziyaret etti. Özel, ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan sahte diploma soruşturmasına ilişkin Özel, "Buna da tenezzül ettiler demektir. Recep Tayyip Erdoğan'ın diploması 23 yıldır konuşulur, üniversite arkadaşı bulunamaz konuşulur, hatırlayan çıkmaz konuşulur.

 Birisi 'Ben hatırladım ders vermiştim' der. Muhalefetten bir milletvekili olarak onu hatırlar söyler sonra gider parti değiştirir AKP'nin belediye başkan adayı olur. Böyle değişik ödüllendirmeler olur.  Mesela AK Parti'nin son Muğla Belediye Başkan Adayı, Erdoğan'ın diploması tartışılırken onu okulda hatırlayan tek kişiydi. CHP milletvekiliydi. Sonra parti değiştirdi, AK Parti'den aday oldu. Onun dışında şahidi yoktur." diye konuştu.

Özel, şöyle devam etti:
"Ekrem İmamoğlu ile ilgili orada burada yalandan siteler yazıyor, bunu ciddiye alıp araştırmaya kalkıyorlar. Onu da araştırsınlar. Bu İmamoğlu'ndan ne kadar çekindikleri ne kadar korktuklarını, İmamoğlu'nu yenmek için beş tane siyasi yasak davası açtılar. Yetmedi altıncıyı diplomayla yaptılar. Ama 6 ok kazanacak.: Beş dava, bir diploma yine onları kurtarmaz. 6 ok kazanacak, İmamoğlu kazanacak, Türkiye kazanacak."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —