Tarih: 26.08.2023 22:21

MSB: UZMAN ÇAVUŞ TANER TORUN ŞEHİT OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), istihkam uzman Çavuş Taner Torun’un el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu yaralanmasının ardından kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu duyurdu.

MSB, istihkam uzman Çavuş Taner Torun’un EYP patlaması sonucu yaralanmasının ardından kaldırıldığı hastanede bugün şehit olduğunu açıkladı. Bakanlığın internet sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 26 Ağustos 2023 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız İs.Uzm.Çvş Taner Torun, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de bakanlığın sosyal medya hesabından "Kahraman silah arkadaşımız, 26 Ağustos 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" paylaşımında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —