KORE KONTEYNER KENTTE BAŞKAN ADAYI MEHMET DÖNMEZ'E YOĞUN İLGİ

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, iftardan sonra da halkımızla buluşmaya devam ediyor.

İSKENDERUN 14.03.2024 13:01:00 0
KORE KONTEYNER KENTTE BAŞKAN ADAYI MEHMET DÖNMEZ

Başkan Adayı Dönmez, Meydan Mahallesinde bulunan Kore Konteyner Kenti ziyaret ederek, halkımızın talep ve isteklerini yerinde dinledi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Kore Konteyner Kentte yaşayan vatandaşlar, başkan adayı Dönmez'e çay, kahve ikram ederek, sohbet edip, yaşadıları sorunları aktardılar.


Her konteyneri tek tek gezen Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, "İSKENDERUN İÇİN HERKES DEĞİŞİME  HAZIR OLSUN. Şehrimizin eksikliklerini çok kısa sürede tamamlayıp, uzun vadede çalışmalarımıza başlayıp hep birlikte yeni İskenderun'u inşa edeceğiz" dedi.


Ziyarette başkan adayı Mehmet Dönmez, çocuklara top, oyuncak ve bisiklet hediye etti.

OĞUZ AİLESİNDEN MEHMETLEREDESTEK 

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'e destekler günden güne artıyor. İskenderun'un büyük ailelerinden Oğuz ailesi, var gücü ile çalışıp her hizmeti üreteceğine inandığı Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'e desteklerini açıkladılar.

İskenderun'un köklü ailelerinden Oğuz ailesi, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Büyükşehirde Mehmet Öntürk'e, İskenderun’da ise Mehmet Dönmez'e destek olacaklarını deklare ettiler.

İsmet İnönü Mahallesi’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Adayı Mehmet Dönmez, meşalelerle karşılandı.

Büyük katılımın olduğu toplantıda Oğuz ailesinin ileri gelenleri, Mehmet Dönmez'in genç, dinamik aynı zamanda da vizyon sahibi olduğu için yanında olduklarını, Büyükşehir Belediyesi içinde Mehmet Öntürk'e destek olacaklarını ifade ettiler.

Bu katılım ve desteğin kendisine güç ve moral kattığını vurgulayan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, 1 Nisan'dan sonra bambaşka bir İskenderun ile karşılaşılacağını belirterek, "Belediye yol yapar, köprü yapar ama Mehmet Dönmez gönül yapar. Oğuz ailesinin saygıdeğer büyüklerinin tüm aileleriyle bana destek açılmaları çok önemli. Biz bu memlekette ayrım yapmadan gece gündüz hemşehrimizin hizmetinde olacağız. Büyükşehirde Mehmet Öntürk ile İskenderun'da bu kardeşinizle yeni bir Hatay, yeni bir İskenderun inşaa edeceğiz"dedi.

Oğuz ailesi büyüklerinden Hüseyin Oğuz, Başkan Adayı Mehmet Dönmez'e çıkmış olduğu bu hizmet yolunda her zaman destek olacaklarını ifade ederek, başarılar diledi.

ŞEHRİMİZİN AYAĞA KALKMASINI İSTEYEN HERKES BU ÇATININ ALTINDA OLSUN 

Programa katılan Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Oğuz ailesine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, bu şehrin ayağa kalkmasını isteyen herkesin destek verip bu çatı altında olmasını istedi. Öntürk, İskenderun'un Mehmet Dönmez ile hak edilen her hizmeti alacağını ifade etti.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise, kalkınmanın, hizmetin, büyümenin adresinin Cumhur İttifakı olduğunu ifade etti. Milletvekili Özel, Oğuz ailesine anlamlı katkı ve destekleri için teşekkürlerini sundu.

  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,32% 0,08
  • EURO

    48,48% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4843,95% 0,33
  • Ç. ALTIN

    7896,98% 0,73

KIRKLARELİ VALİSİ UĞUR TURHAN ERDOĞAN'I YERE GÖĞE SIĞDIRAMADI: SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

KOMŞUSUNDAN AKP’YE GEÇEN BAŞKANVEKİLİ’NE ŞOK TEPKİ: HAKARET VE TÜKÜRÜK!

ÖZGÜR ÖZEL: "SES KAYDINDA 'OYU BİZE VER' DİYEN KİŞİ BUGÜN AK PARTİ'YE GEÇTİ"

İMAMOĞLU'NUN MAHKEME GÖRÜNTÜLERİNE SORUŞTURMA

"DİPLOMA DAVASI"NDA AVUKAT PEHLİVAN'IN TALEBİ REDDEDİLDİ: 76 BARODAN ORTAK TEPKİ

ÖZGÜR ÇELİK: “SANDIKTA KAYBEDEMEDİKLERİNİ ŞANTAJLA ALMAK İSTİYORLAR”

“ZELENSKİ İMAMOĞLU” İDDİASI! KÜLÜNK’TEN ADALET BAKANLIĞI’NA ÇAĞRI

MANSUR YAVAŞ’TAN SERT ÇIKIŞ: “KULİS AYLANLARINA ARTIK YETER!”

AY-YILDIZLI ZAFER: 12 DEV ADAM AVRUPA FİNALİNDE!

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ'NE OPERASYON: BAŞKAN HASAN MUTLU GÖZALTINDA!

“SEYDİŞEHİR'DE OYUMUZU GERİ VER” SLOGANLARIYLA BELEDİYE ÖNÜNDE EYLEM

ROZETİ BİZZAT ERDOĞAN TAKACAK: CHP’DEN İSTİFA EDEN GÜRZEL, AKP’YE GEÇİYOR

DEVLET BAHÇELİ: CUMHURBAŞKANIMIZ 2028'DE DE DEVAM ETMELİ

İMAMOĞLU: BU İDDİANAMEYİ SEÇİMDE KENDİSİNİ YENECEĞİMİ BİLEN KİŞİ YAZDIRDI

CHP’Lİ GENÇLER NÖBETTE: 3 BİN GAZ MASKESİYLE GENEL MERKEZ SAVUNMASI

2017’DEKİ ‘MÜHÜRSÜZ OY’ TARTIŞMASI YENİDEN ALEVLENDİ! REFERANDUM GAYRİMEŞRUDUR!

“CHP’DEN SEÇİLDİ, AKP’YE GEÇTİ: USTAOĞLU’NDAN İLK AÇIKLAMA!”

ÖZEL’DEN DAVA ÖNCESİ UYARI: CHP’Yİ YARGI ELİYLE DİZAYN ETTİRMEYİZ!

CHP HATAY MİLLETVEKİLİ SERVET MULLAOĞLU’NDAN SERT AÇIKLAMA: “CHP TESLİM ALINAMAZ!”

KAYYUM GERGİNLİĞİ: BERKAY GEZGİN YAKA PAÇA DIŞARI ATILDI!

ÖZEL'DEN BAHÇELİ VE ERDOĞAN'A 'SOKAK' YANITI!

“KURULTAY DAVASI ÖNCESİ KILIÇDAROĞLU KONUŞMADI: SIRTINI DÖNÜP GİTTİ

KONYA’DA BEKLENMEDİK GELİŞME: CHP VE YRP’Lİ BAŞKANLAR AKP’YE GEÇTİ

OPERASYON SONRASI HABERTÜRK’TEN İLK MESAJ: AKIŞ BOZULMAYACAK

ABLUKA ALTINDAKİ CHP İL BİNASI'NDA HAREKETLİ DAKİKALAR: 'KAYYUM'DAN ÖNCE ONLAR GİTTİ

CHP İSTANBUL KONGRESİ ESASTAN RET ALDI, KAYYUM DİRENİŞTE

CHP İSTANBUL KAYYUMUNA ESASTAN RET:KAYYUMUN YETKİSİ SONA ERDİ

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI AÇIKLADI

HATAY’A HAKARET EDEN ŞOFÖR İÇİN İNCELEME

POLİTİKA FAİZİ İÇİN KRİTİK GÜN:TCMB FAİZ KARARINI AÇIKLAYACAK

Yükleniyor


2025-2026 EĞİTİM YILI İSKENDERUN’DA COŞKUYLA BAŞLADI

İSKENDERUN BELEDİYESİ’NDEN 30 AĞUSTOS’TA FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ DAVETİ

İSKENDERUN’A HANIMELİ DEĞİYOR: SOKAKLAR KADINLARIN EMEĞİYLE TEMİZLENECEK

PROTOKOL VE İŞ DÜNYASI GÖRKEMLİ DÜĞÜNDE BULUŞTU

BAKAN KURUM İSKENDERUN'DA BİR DİZİ AÇILIŞ VE ZİYARETTE BULUNDU!

İSKENDERUNSPOR BAŞKANI HAKAN BOLAT’TAN YEREL BASINA TEPKİ: "GAZETECİLER TAKIMA SAHİP ÇIKMIYOR"

İSKENDERUN’DA ŞEHİT OLAN İKİ ASKER İÇİN SİYASİLERDEN SERT TEPKİ

  • Pazar 34.6 ° / 22.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.3 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Salı 30.4 ° / 20.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı