Tarih: 14.09.2024 17:44

İSVİÇRE GÜZELİ JOKSİMOVİC’İN ÖLÜMÜNDE KAN DONDURAN DETAYLAR! PARÇALAYIP PÜRE HALİNE GETİRMİŞ

Facebook Twitter Linked-in

Thomas isimli 41 yaşındaki kocası gözaltına alındı. Eşini öldürdüğünü kabul eden Thomas, serbest bırakılmayı talep etti. Thomas'ın bu talebi İsviçre Yüksek Federal Mahkemesi tarafından reddedildi.

KENDİSİNİ KORUMAK İÇİN BUNU YAPTIĞINI SÖYLEDİ

İsviçreli haber ajansı BZ Basel'in haberine göre, cinayetle ilgili korkunç yeni ayrıntıların gün yüzüne çıktı. Modelin kocası ve iki kızının babası, Mart ayında eşini öldürdüğünü itiraf etti ancak modelin daha önce kendisine bıçakla saldırdığını ve kendisini korumak için bunu yaptığını söyledi.

OTOPSİ RAPORU KAN DONDURDU

Ancak adli tıp uzmanları boğuşma izine rastlamadı ve kadının ölüm nedeninin boğulma olduğunu tespit etti. Gazetenin ulaştığı otopsi raporuna göre, Joksimoviç'in cesedi testere, bıçak ve bahçe makasıyla parçalanmıştı.

"PANİKLE ÇAMAŞIR ODASINDA CESEDİNİ PARÇALADIM"
Raporda, vücudunun bazı parçalarının el blenderi ile parçalanarak "püre haline getirildiği" ve kimyasal bir solüsyonda eritildiği belirtildi. Thomas, cesedinin bulunmasından bir gün sonra tutuklandı ve ifadesinde bir ay önce onu ölü bulduğunu ve panikle çamaşır odasında cesedini parçaladığını söyledi.

SAVCILARDAN AÇIKLAMA

Savcılar Çarşamba günü yaptıkları açıklamada Thomas'ın "karısını öldürdükten sonra belirgin derecede yüksek düzeyde suç enerjisi, empati eksikliği ve soğukkanlılık" gösterdiğini ve bunu örtbas etmeye çalıştığını söyledi. Savcılar ayrıca daha önce karısını boğduğunu da ortaya çıkardı.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —