İSTANBUL'DA AMBULANS ŞOFÖRÜNÜ BIÇAKLAYAN KADIN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İSTANBUL

İstanbul Başakşehir'de, trafik kazası sonrası tartıştığı ambulans şoförünü kolundan bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Zekiye K. adliyeye sevk edildi.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden bugün yapılan açıklamaya göre; önceki gün saat16:00 sıralarında Başakşehir'de, 112'ye bağlı özel ambulansla otomobilin karıştığı trafik kazası sonrası sürücüler arasında tartışma çıktı. Ambulans şoförü Bayram E. ile otomobil sürücüsü Zekiye K. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre; Zekiye K., ambulans şoförünü bıçakla kolundan yaraladıktan sonra görüntü çeken başka bir sürücüyü de tehdit etti. Zekiye K., daha sonra arkadaşı Çağla N.K. ile olay yerinden uzaklaştı. 

Kavga görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından çalışma başlatan polis, şüpheliler Zekiye K. ve Çağla N.K.'yı bu sabah saatlerinde yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler, ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından yasal işlem yapılmak üzere Başakşehir Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi. Çağla N.K. ifadesinin ardından serbest bırakılırken Zekiye K., ‘silahlı tehdit’ ve ‘kasten yaralama’ suçundan adliyeye sevk edildi.